tok trött AB

Fy faana va trött jag är idag, min sambo är inte heller så pigg så det blir förmodligen en tidig kvällen här hemma. Ska snart mysa ner mig i ett varmt bad, kanske mjukar upp några ömma muskler i min ömma kropp, hoppas kan man ju göra :)
Näe men mysigt med ett hett skumbad och tända ljus, vi har ju inget fönster i vårat badrum så det är jämt mörkt där :D
Hade en jätte bra pratstund med min bästa, enda och kära svärmor idag, är så fruktansvärt glad att jag har henne så nära, att hon finns, lyssnar och orkar med mig var och varannan dag :) <3
Har varit duktig idag, tog tag i förrådet och kom iväg till tippen, jonas och camilla hjälpte mig så då gick det fort och kanon bra. Nu är det ju inte färdigt där nere men kom en liten bit påväg iaf. Åkte och hämta upp johan efter jobbet så begav vi oss till elgiganten, hämtade ut våra frysboxar, åkte hem till carro och henke på en snabb kopp kaffe så nu är vi hemma :) Rätt nöjd över mig själv måste jag säga.
Men ska gnälla lite snabbt på mig själv, fuskar lite med mina järntabletter, glömmer bort dom. Inte bra de där, faan börjar bli så jävla virrig :( Märks att förlossningsdatumet närmar sig, så mycket jag vill hinna med innan han kommer våran skatt.
Näe nu har jag inte tid att sitta här med, först avnjuta ett hett bad sen avnjuta min kära man ;) <3





Föräldrarträff

Japp idag hade vi den första av 3 föräldrarträffar, jag och johan var det yngsta paret och de älsta var i 40års åldern, salig blandningen men alla förstfödeskor, så lika förvirrade allihopa. Var himla pinsamt för vi började såklart med att komma sent, skyller på trafiken i brist på annat :P Sen sitta och snacka i grupp, som man inte känner ett dugg också är väl inte riktigt mig grej och om något så personligt som min graviditet. Att sitta här, slänga massa skit i bloggen om den är en sak, gör det för min egen skulle vill du inte läsa, näe men slipp då ;)
Hur som så gick det väl helt okej men lärde jag mig något idag? Näe faktiskt inte. Får se om det är bättre nästa gång?

Snart ska jag ta tag i förrådet, hör och häpna det har jag väl aldrig sagt förr va?! Äh man slappar tydligen efter lite ibland, typiskt mig. men idag är det en smärre ändring på de. För efter förrådet ska jag till tippen och slänga skiten vi inte ska ha. När johan slutar så ska vi åka till elgiganten, hämta ut frysarna, 1 till oss och 1 till mamma. Åker hem med våran till oss, sen åker vi i 2 bilar ut till mammsen ;) Då får hon både tillbaka sin bil och får sin nya frys ;)

Annars så har jag väl mest panik över att jag inte hinner med allt jag vill och inte heller längre kan göra det jag vill. Är en viss liten mage som säger ifrån men mest är det väl ryggen som bestämmer. Nu har jag lärt mig att jag tar på mig stödstrumpor dagligen så slipper jag ha så förbannat ont i fötterna men nu har jag några funderingar vad jag ska ta mig till med mina "prinskorv fingrar"? Är van att ha smala, fina fingrar, prydda av mina guldringar men de är dom inte just nu och det värker i dom vilket gör att jag har inte längre samma grepp som förr :( Fan det är bara klag och tjat nu tycker jag men ni ska veta att jag är världens lyckligaste, har den bästa sambon med familj, mamman och vännerna :D Alla som stöttar och ställer upp, det är guld värt men lite får man faktiskt klaga.
Men men nu är det kanske inte långt kvar, vänta, vänta, vänta och längta, längta, längta ;)


v.35 <3

Ja är i v.35 (34+4) idag, så snart v.36 :) Faan vart tar tiden vägen? ;) Nu är det några av dom bloggar jag följer som börjat kläcka söta små bebisar, då längtar man ju inte mindre. Börjar bli riktigt jobbigt nu för kroppen, men är inte många veckor kvar nu förhoppningsvis :) Men men dom sista veckorna brukar vara dom hårdaste har jag hört så försöker förbereda mig mentalt får väl se hur det går.
I övrigt så var jag iväg till BM förra torsdagen och allt såg bra ut förutom att järnvärdet fortfarande är lågt men kämpar på med mina piller, det hade iaf gått upp och magen följer inte riktigt kurvan men bebis mår bra och även jag. Bra blodtryck, samma som första gången jag gjorde de, vikten ser än så länge bra ut ja allt var okej.

Imorgon ska jag och johan på föräldraträffMC får väl se vad det är för nå om jag kan slappna av bland allt nytt folk och så, visar väl sig var det är för nå? Lite nyfiken är jag ju men sen vad jag tycker om det återstår att se.

Han rör sig hela tiden fortfarande, så det kan ju absolut inte vara för trångt åt honom ännu för shit så han lever om. Älskar att känna våran skatt och längtar så mycket efter honom nu <3

Magen v.25 (34+2)


Ny vecka, nya möjligheter

Jaha, veckorna bara rusar iväg och jag har en förmåga att bara följa dom, det gör ju min graviditet iaf ;) haha. Mamma tycker det är jätte bra för hon har koll på hur många fullgågna veckor jag gått. Bra att man har skaplig koll på det iaf, bara att följa årets veckor, rätt simpelt ^^

Värken från igår lyser än så länge med sin frånvaro, vilket jag är extremt tacksam för. Ska väl ta tag i hemmet lite snart här kanske i ett lugnare tempo än jag brukar, när ska jag fatta att jag snart är höggravid och inte kan flänga runt som vanligt? Fan glömmer ju magen ibland, hur nu de går till? Slår in den i dörrar och när jag ska vända mig i liggande läge låter det som en valross utan mat :O haha. Ja de är inte lätt alla gånger men får göra det bästa utav allt man kan.
Jaha ta och göra ett ryck så det händer något här hemma ;)

Några bilder från förra veckan

Fikamys med linda och carro, i torsdags tror jag :)


I lördags var vi ju som sagt iväg på lite loppis och detta fick komma med hem :)

Fick ju en massa saker av emma efter nova, så det ska tvättas och donas med :)

Älsklingen klippte sig ju, så fin så men ovant <3

Jag gjorde ett tappert försök till att få med magen på bild :)


SMÄRTA!!!!!!


Fy faan vilken smärta jag fick uppleva idag, trodde nästan jag skulle dö. Grät i vildförtvivlan då jag inte längre kunde använda mitt högra ben :S Låste sig helt i ljumsken och smärtan spred sig både uppåt och nedåt i kroppen, fan de va hemskt. Nu är jag typ halvinvalid och knappt tar mig fram :( Fan det är verkligen sjukt jobbigt och när man inte riktigt vet vad det är, men biter ihop som en viking tills imorgon iaf, hoppas jag är 1000 gånger bättre då :D


Hörru, det blåser!

Jaha idag tog jag och lillprinsen en rejäl sovmorgon, halv 12 vakna vi :) Men det behövdes då han hållt mig vaken större delen av natten och inte bara han heller utan två värkande ben och fötter :( Så behövdes nog dom där timmarna.
Johan sover ännu, måste försöka få upp honom annars vill väl han knappast sova i tid ikväll så han kommer till jobbet imorgon, hum så ska ge mig på det projektet snart.
Annars då? Ja vi ska iväg och fixa med frysar får väl se hur det går sen var tanken att det skulle bli städat och få undan skit i förrådet men som jag känner nu blir det nog bara städningen vi tar tag i :P JAG FÅR VARA LAT, för jag har så sjukt ont i fötter och ben, svullnaden gör mig galen. :(
Så nu ska en soon to be höggravid Ina försöka trassla på sig dom där älskade stödstrumporna, ja dom är både sexiga och inne ;) hah.

Kvällen igår var toppen, super god mat, trevligt sällskap och lite spel ;) Tack för det Carro och Henke :)


Vi saknar dig bäbis, varje dag <3


Skynda fynda och taconight ;)

Ja nog faan har vi hunnit med mycket idag allt, jag min karl och självklart magen :P haha. Men gosse så varmt det varit, varför åka utomlands liksom? Jaja skit samma så åkte vi till köpis så hjärtat fick sig en rejäl haircut och jag fick mitt silverbalsam som det tydligen skulle vara så mycket bättre än shampo, ja man får väl lite på experterna. Så nu ser min man lite mer "välvårdad" ut, som jag älskar den karln spelar det ingen roll hur han har håret så länge han inte rakar av det helt. HAHA!!!! Hur som kom carro dit så drog vi iväg på några loppisar, så vi fynda en del. :) Barnböcker, gardiner och matta till lillemans rum, några sällskapsspel och lite annat smått och gott. Hann förbi skohuset också så jag fick köpa nya fake uggs, duger åt mig så nu har jag skor som borde täcka hela hösten och vintern, eller? ;) Ohh johan blir så glad på mig varje gång jag kommer hem med nya skor, fast idag betalade han dom självmant, måste varit för dom är gjorde i norge ;) haha. Efter vi var klar med all shopping så åkte vi hem till svärisarna, visa upp oss lite och fika och sedan vidare mot robert och snacka lite goja, alltid lika trevligt ;)

Ett minne blott ;)


Nu ska vi snart packa in oss i bilen igen och bege oss ut mot rörberg, blir tacokväll och massa sällskaps spel :) Kommer nog bli riktigt trevligt och skönt att inte bara sitta hemma en lördagskväll. Johan ska passa på att ta någon öl och jag kanske borde ha med mig någon god saft mammsen gjort? Hum får se.
Imorgon skulle vi ju ha lämnat tillbaka mammas bil men eftersom hon inte vill att jag ska stå utan så ska vi ha den kvar på order av henne utifall det händer något och vi måste åka in, gullig sådär min mamma :D
Så imorgon blir det städa, plocka i förrådet sen kanske jonas och camilla skulle kika in, återstår att se :)




Att klippa en pudel

God förmiddag på er där ute, solen skiner och ser ut att bli en hemskt varm dag vilket inte fallen en gravid Ina i samken. Fan visst tycker jag om sol och värme men inte med 7-8kg+, en jätte mage, vätskefylld kropp och sviktande humör. Fan kunde ha fått vara lite svalare, grått och solen hade kunna lyst med sin frånvaro. Men jag har väl inte rätt att önska solen från er andra som kan njuta, förmodligen en av dom sista riktigt härliga dagarna sommaren 2011.

Min kära sambo ska göra sig ett besök hos frissan och hoppas på det bästa, kan dom göra något åt hans långa hårsvall eller blir han helt kal innan det är klart. Är lite orolig över detta möte men men får hoppas på det bästa och att frissan vet vad hon håller på med, hatar att slänga pengar i sjön liksom. Sen ska vi förbi elgiganten såg att dom hade en billig frys vilket vi är i extremt behov av en extra, fan kan aldrig storhandla eller göra storkok då våran lilla frysfjant knappt får plats med rostbröd ju :S Så hoppas det finns någon kvar till oss när vi kommer så vi får med den hem ^^
Om tid finnes ska vi försöka komma iväg på nå loppisar också, mysigt lördags/familje nöje, man kan ju fynda :)

Åhhhh magen börjar bli såååå stor så nu vet jag inte riktigt vad jag ska kunna ha på mig idag, sommarkläderna håller inte måttet riktigt längre för bulan.
Vi har även bestämt oss för ett namn, men det håller vi på tills han tittar ut, våran lilla prins :)
Förövrigt så kör han fotbollsmatch där inne och om jag var domare hade jag gett rött kort och bänkplats resten av säsongen, men jag har ingen talan gällande vårat yrväder denna gång heller, han gör som han vill, REDAN! :O


Blivande mamma

Ja just nu går jag på moln känns det som, äntligen fick jag min "blivandemamma massage" och kan tala om att det var suveränt. Så himla skönt att bara kunna slappna av, njuta och bli omhändertagen. Mina jävla fötter och ben har ju svällt utan dess like nu och händerna är ju inte långt efter så det behövdes verkligen :)
Super nöjd så tusen tack till min fina vän carro som bjussa på kalaset :)

Känns som det är mest en massa gnäll på mig nu men vafaan snart i 9e månaden ju då får man gnälla, har fan min lagliga rätt som blivande mamma att få gnälla, sucka och stonka :P haha. Näe men skämt och sido är det inte så jävla lätt längre, vadå knyta skor? Ja de är inte de lättaste och sköta rakning av kroppshår ska vi inte prata om men man tar till knep så man får skaer och ting gjora ;) haha, jag är inte den som kan gå runt som en luffig hårboll bara för att det råkar vara en mage ivägen så man varken ser eller kommer åt riktigt :P

Nu är jag i v.35 (34+1) så nu är det inte långt kvar till BF och tankarna blir bara fler och fler, längtan efter honom blir starkare för varje dag och ser verkligen fram emot allt som kommer med att föda och ha ett litet barn. Köper man en ny jacka för flera tusen och bebis kräks ner hela den jaha, so what? De är ju lite charmen men en liten knodd, (kärt barn har många namn). Kanske man ska kolla på en lite billigare jacka som sitter lite skönare oxå eller vad? ;)
Åh näe snart får jag sluta blir bara en massa trams som ingen kommer fatta ett skit av då inget är speciellt sammanhängande märker jag. Är jag bara sprallig eller kopplar inte alla trådar som dom ska i min hjärna? Äh det är bäbis som ligger och trycker på nå kärl eller nerver så jag får nå slags ryck? Ja så kan det faktiskt vara :D haha.

Ska väl göra ett ryck, försöka få på mig nå bättre kläder så jag inte ser allt för luffig ut, kanske fixa håret och dra på mig ett snyggare face om karln och jag ska till köpis ^^ Han ska väl inte behöva skämmas för sin preggotant ellerhur? ;) Men som sagt blir ju bara ett försök ingen idé att ge några löften som inte kan hållas :D
Inte orkar jag engagera mig i att lägga in nå nya bilder heller, fan va lat jag känner mig kanske får göra ett styrketag med det ikväll? Det visar sig isf då ?!


pillfia, INTE jag!

Jaha då var det snart kväller igen då, johan har kommit från jobbet och snart blir det mat. Jessica har varit här, umgås med henne gör mig så lugn. :) Det gillar jag med henne, hon är så harmonisk på någe vis ;) hihi men alltid lika trevligt när hon kommer, vi kläcker idér och smider planer, får se vad som kan bli av? ;P
Hoppas vi kunde få ihop till något bra tills fredag, JAG VILL!!!! :D
Hur som så ska vi snart som sagt försöka få något i magen, för min del har det varit dåligt med de idag, kaffe och saft kan man ju inte leva på inte..
Efter de ska vi hem till emma och hämta möblerna vi ska köpa så det blir gjort innan vi ska lämna tillbaka monsterbilen vilket jag ska göra imorgon :)
så detta ska få flytta in i våran sons rum, så kanske jag kan komma någonstans med det också :) Jag vill ha ordning och tycker om att ha städat och saker på plats vilket inte är fallet i bebisrummet nu :S
Bokhylla

Förvaringsmöbel

Ska nog fixa annan färg på lådorna men det får bli ett senare projekt ;)
Nu ska jag se om min karl behöver hjälp med maten eller om han klarar sig utan min hjälpande hand, köttbullar och snabbmakaroner ska nog inte vara nå större problem skulle jag tro ;)


Dubbelbokad?

Ja imorse skulle jag och carro iväg på massage, blir ju bjuden på "blivandemamma massage" så det tackar man ju inte nej till. Men när vi kom dit vi skulle så visade sig att dom dubbelbokat så vi fick ändra tiden istället för att sitta och vänta en massa. Så vi gör ett nytt försök på fredag, hoppas på bättre lycka då :D

Är hemskt trött idag, vet inte riktigt varför? :S Hum funderar om jag ska ta mig en powernap lite senare, vi får se? Jessica skulle kanske komma förbi då blir man genast pigg igen skulle jag tro ;)
Sen när johan slutar jobbet ska vi in till stan en snabbis och fixa en sak efter det ska vi hem till emma, vi ska få köpa en hyllkombination och bokhylla till lillens rum :) Vi behövde sakerna och vi kunde i vår tur hjälpa henne lite :)
Fick massor av prylar av henne igår, oj det var allt mellan himmel och jord, det tackar vi för :) Hon skulle tydligen försöka hitta lite mer prylar tills vi skulle komma ikväll :)
Så ser min dag ut :)

Imorgon har jag tid hos BM 8.45 så carro följer med mig dit sen ska vi möta upp linda på stan för några timmars mys, fika, gå i affärer och snacka en jävla massa :) Kommer nog bli mysigt värre. Sen ska jag försöka ta mig upp med bilen till mamma om vi nu har någon bil att ta oss hem med? Var tydligen nå mer säljaren skulle fixa innan vi får ta den, men bättre de än att vi ska behöva göra det :D


TJOCKiiiiiiiiS ;)

Jaha så vart det en pang dag igen nu då, solen visar sin bästa sida och det är varmt ute :) Har faktist suttit ute mest hela dagen. Tog sovmorgon imorse då jag ändå inte skulle vara barnvakt åt thindra för det löste sig ändå så då passa jag på att sova ikapp lite. Vilket var gudomligt. Kände mig rastlös och ensam när jag vakna så fråga min kära och bästa svärmor vad dom hade för sig och om hon var redo för lite kaffebesök och det var hon :) Fixa på mig lite kläder och traska över dit, så mysigt att bara sitta där, prata, dricka kaffe och bara vara och självklart vart jag bjuden på en super god lunch, man blir något bortskämd när man är där :)
Sen kom min älkade karl förbi med isak och visa upp bilen lite mer. Just ja det har jag kanske glömt att berätta, vi har blivit med bil, en grön volvo v40, inte gubbig utan lite mer sport på våran ;) Hur som är vi nöjda med valet än så länge, bara kammen och lite till som ska bytas men allt är redan fixat, bokat och klart så det blir gjort ;) Ska lägga upp någon bild sen när vi har fått hem pärlan ^^ hihi skönt att veta att bil finns när det är dags för lillen att komma ut :)

Efter ett tag gick jag vidare hem till emma, småpratade lite och tog det lugnt. Fick ett skydd till skötbordet av henne, snällt och hon hade mer saker vi skulle få men hon lära botanisera ihop det först ;) Jätte snällt tyckte jag :) Nu är jag bara hemma och tror camilla och jonas skulle komma förbi en sväng innan dom ska på bilbingo här i fba och jag måste fundera ut vad min karl ska utfodras med idag ;) hihi

Just ja gjorde en tabbe här om dagen så nu är jag tok blond i skallen, vilket ju inte var tanken men men. Måste ju vänta ett bra tag innan jag kan göra något åt det så man inte prepparerar det allt för mycket. :P Usch trivs inte alls i blond fast jag är det från början, ser så ung ut och ja jag trivs inte alls men lära ju neutralisera det lite innan jag kan få det som jag vill ha det :)


När jag var påväg hem till emma så kunde jag inte låta bli att reagera på min skugga och den väldiga magen som stack ut :P haha stanna till, tog några bilder och skratta för mig själv. Min skugga var inte alls något jag tänkt på tidigare :P



Söta camilla kom över till svärmor när jag var där, ropa glatt hej inifrån innan hon kom ut och kasta ur sig "hej tjockis" och världen flin. Hon förklara lite snällt att nu är det faktiskt okej att säga så om man menar det på ett lite "gulligt" vis :) Haha ja klart det är, jag är ju tjock nu ;) men det är fan bara magen, sen att mina händer, fötter och ben är svälld är en annan sak :P

Tyckte iaf hon var lite söt sådär spontant bara :) Ja jag blir ju inte mindre direkt ^^ haha


Seriöst?

Vad lider jag av? Snart kommer svaret vara sömnbrist då jag knappt sover något alls. Men hallå, vad gör jag vaken nu? :O Regnet piskar marken, det är mörkt och grått, en ren höstdag ser det ut som utanför. Man hade ju kunnat sova hur länge som helst, idag var enda dagen jag tänkte jag skulle passa på att sova då jag inte hade planerat in nått speciellt fören till kvällen. Jag blir galen på mig själv, sätter min snart ner på golvet börjar skrika och dra mig i håret :) haha.
Min kära sambo som ska tvinga sig iväg till jobbet, bli super blöt det första som sker på tapeten för dagen, han trynar som en gris medans jag inte ens gäspar :S Fan måste ha somna tidigt igår, något är det iaf. Men men lika bra att vänja sig om 3 månader ser man det som lyx när man fått sova nästan 7timmar på en natt ;)
Usch inte ens grannkatterna vill vara ute i detta väder, idag ska jag nog bara hålla mig inne och roa mig med aktiviteter i lägenheten om inte vädret ändrar sig dvs ;)
Ja nu har jag väl gnällt nog om att  jag vakna helt naturligt av mig själv, eller naturligt kanske inte men kissnödig var jag iaf. Junior har lärt sig de där med att ligga på :P
Jaha och nu då?



Håret fick sig en ljusare ton igår, dvs jag är tokblond i större delen av skallen :O Måste också göras något åt det, vill ju ha någon väldigt ljus brun och ljusa slingor :) får se vad man kan tänkas hitta på? ;)


Söndag

Jaha då hade en hel vecka bara flygit förbi sådär igen, fan jag hinner knappt med mig själv känns det som. Igår var vi ute i rörbers och passade thindra och thed medans carro och henke var iväg på lite firmafest. Vi hade såklart med oss lucas dit så det gick jätte bra alltihopa. Men shit så trötta vi var när vi väl kom hem igen :P
Pratade nyss med mamma som är ute på björnjakt idag och dom hade redan skjutit en nalle i skogarna där hemma, så nu går några bär/svamp plockare säkra. :) Kul för mamma, hon har nog aldrig varit med och skjutit björn förr hon brukar bara skjuta det som kan hamna på matbordet sen ;) haha

Idag händer väl inte allt för mycket ska till valbo en sväng, johan skulle fixa någon kabel annars händer det inte mycket. Hem till svärisarna och höra hur flytten gick för jossan och lite sånt. En lugn söndag, det behöver vi både jag, johan och bebis. :)
Har faktiskt en rätt späckad vecka framför mig så skönt med lite lugn före det.

Måste ju bara berätta att igår kväll när vi var hemma hos henke och carro höll bebis på testa mammas gränser iaf, som han höll på. Då fick även Lucas chansen att känna av yrvädret där inne, det tyckte han faktiskt var jätte häftigt så det var himla kul att han fick känna honom. Han lade handen på mig mage och utbrast "där var han ju"n:D Goungen :) <3


v.34 <3

Jaha tiden bara flyger iväg och vi är redan i v.34 (33+2) idag :) Allt går bra nu och inga fler sjukhus vistelser på 2 veckor drygt. Känns jätte skönt och hoppas att nästa gång vi åker in till förlossningen så kommer vi hem med våran skatt :) Allt känns så overkligt, snart är våran son här och våra liv förändras helt, en ny och älskad medlem i våran familj, ansvar, nya rutiner en helt fantastisk framtid :D Som vi längtar och det är ju inte bara jag och johan som ser fram emot att han ska komma, det är ju även våra familjer och vänner som längtar :)
Jag mår väldigt bra nu, ända som är jobbigt är tyngden, ryggen, svällda fötter och händer men det vissta jag ju från början att jag inte skulle komma ifrån så. Man känner sig smidig som ett kylskåp och inte allt för attraktik men men det är som det är.
Om högst 8veckor är han här om jag nu skulle gå över tiden som inte heller skulle förvåna mig så mycket, han kanske trivs där inne nu och har allt han behöver. 8 veckor, 2 månader åhhh känns som en evighet nästan. Men ska försöka varva ner lite och njuta av sista tiden som gravid till fullo. Försöka vila upp mig lite innan han är här så jag orkar med allt som komma skall :)

Magen v.34 <3
Känner mig extremt STOOOOOOR nu :P drygt 7kg extra, det känns och märks nu ^^




Våran skatt, du är älskad av så många redan innan du är här. Längtar tills vi får se dig, hålla i dig, känna din doft och bara ha dig hos oss. Ska bli underbart att få lära känna dig, se vad du är för individ och din personlighet. Du är våran prins och vi längtar såååå mycket efter dig.
Mamma och Pappas älskade unge <3


Söndag.....

Nu har det gått några dagar och verkligheten har börjat sjunka in hos mig, fattar nu att han inte kommer att komma tillbaka och att allt var för hans bästa. Naturligtvis saknar jag honom så sjukt mycket men så länge jag har något för mig eller umgås med någon är det lättare. Ensamheten är värst, då man är själv med sina tankar, känslor och ett stort hål i hjärtat. Försöker att tänka så lite som möjligt men är rädd för att glömma, men det gör man väl inte?! Är glad för dom åren och alla fina stunder jag fick med honom, alla minnen dom ska jag ta vara på så gott jag kan :)

Sista natten <3

Sista bilden <3

Du är saknad lilla lurvtuss <3


Helgen har varit bra, i fredags var vi på grillning hos svärisarna, super gott. Satt där hemma bra länge och kolla på lite fina bilar som rullade på Forsbacka Crusing ;P haha. Näe men det var trevligt. Men det vart kallt och jag fick ont i magen så karln och jag trampa hemåt, vart en tidig kväller

Gjorde ett tappert försök till att se lite 50-tal ut :P


Igår åkte vi till köpis, skulle handla mat men vart utan mat men fick med oss en massa annat :P Johan köpte nya skor, det behövde han ju verkligen så han vart extremt nöjd och jag fick med mig 2 par mammabyxor och några varmare tröjor :)
Var en mysig dag med lite shopping och hänga med sambon lite utanför fba. Träffa Vendin en sväng på köpis, trevligt de med. Sen fick vi stressa hem då vi hade tvättstuga 17-21 men så var tydligen inte fallet när vi hade 4 maskiner i, 2 maskiner på tork och massa i tumlaren då slår dom av strömmen :S Tro att vi vart nå vansinninga, dyblöt tvätt och inte ett skit som hade hunnit torka. Jaha dåa var det bara att killa svärmor lite under hakan och fråga om vi fick reda ut all våran tvätt där och gullig som hon är var ju inte de några problem. Himla tur vet inte alls vad vi skulle gjort annars ... :S Så vi höll på där med tvätten och så tills 21.30 typ sen var det 1000 saker som skulle fixas när vi kom hem också. Så sängen fick inte besök av oss fören väldigt väldigt sent inatt.

Idag ska vi försöka ta oss ner i förrådet och fixa till lite där för som det är nu är det KAOS och man hittar inte ett skit. Har letat som en idiot uppe efter kameran som jossan ska få med sig när hon flyttar och de utan resultat. Så då måsten den vara där nere så ska fan i mej gräva fram den jäveln så den kommer med i hennes packning. Är väl inte bara därför vi har en massa saker uppe som ska ner dit också men inte får plats pga den dåliga organiseringen där nere så vi ska helt enkelt försöka få till det. Även så skulle vi behöva komma iväg och handla lite så vi får väl se när karln tänkt kliva upp för vi har en del att göra innan vi ska ut till mamma ikväll på grillmiddag om väderet tillåter ;)


Måste bara tacka super snälla Karin som tänkte på oss när hon hitta en bumbo stol på loppis för ynka 100:- och självklart ville vi ha den. :) Limegrön och som ny, visst det är bra länge kvar innan han kan ha användningen för den men den var ju så billig och i så fint skick :) Tusen tack ^^


v.33 <3

v.33 (32+3)

Orkar inte lägga in allt skit som jag brukar så delar bara med mig av mitt eget skit denna gång ;)


Börjar bli jobbigt nu, bebis växer och jag blir bara större och tyngre, eftersom jag var så liten från början blir dom få kilona extra och en stor mage väldigt påfrestande för min stackars rygg. Men men visste väl någonstans att värk och skit skulle komma. Fötterna sväller, händerna har svällt lite och mest hela jag känns svälld om jag ska vara ärlig. Magen börjar bli så stor nu så det är bara fler och fler gravidplagg som får flytta in hos mig för en stund, tur man hittar i mindre storlekar iaf, vilket inte är så lätt när det gäller mammabyxor.
Hur som är det full fart på våran lilla prins där inne, tydligen är det då inte för trångt än då han väljer att använda min mage som "warzone", sparkar, slag och massa rörelser ;) Men det är så underbart att få känna honom så får lov att försöka bita ihop när han försöker krossa mina revben, trycka hål på urinblåsan och puta med rumpan så magen nästan spricker.. Hihi det är bra drag i våran minsting ^^
Var hos BM på besök i onsdags och allt såg bra ut
vikt +7 sedan inskrivning
magen 29cm + 1 cm sedan förra mätning
blodtrycket har legat lika sedan inskrivning 110/60
prinsens hjärta snitta 140 <3
bara järnvärdet som är som de är men förhoppningsvis visar det bättre om ca 2 veckor vid nästa besök :)

Magen v.33 <3



R.I.P våran älskade bäbis <3



Igår tog jag ozzy till veterinären och det blev det sista jag såg av honom, dom ansåg att han blivit så dålig så det fanns inget mer varken dom oeller någon annan kunde göra. Fanns inget alternativ och ville ju absolut inte han skulle lida, fast beslutet var enkelt så var det absolut det svåratste jag tagit i hela mitt liv. Men att behöva se ljuset slocka i hans ögon kunde jag bara inte tillåta mig själv, så jag och carro tog farväl innan och han somnade till en snabbis i min famn, sötlurven. Allt var ju för hans bästa och nu lider han inte mer. Han var van att vara med på precis allt och nu kunde hans ben inte bära honom och någon nerv satt så hårt i kläm att han hade väldigt ont. Beslutet var det bästa för honom, i den situationen kunde jag inte tänka på något anntn än hans bästa.

Att ozzy var speciell kan alla som fick träffa honom intyga och han levde ett bra liv och var älskad av många. Visst hade han sina egenheter men han ville aldrig någon något illa, hade bara svårt för vissa. Är så glad och tacksam för dom drygt 5år jag fick med honom och minns fortfarande dagen då vi åkte ner till bergshamra och hämtade hem honom, en av dom bästa dagarna i mitt liv. Han har gett mig så mycket, kärlek, tröst och tillgivenhet och saknaden efter honom är total.
Som det känns nu kommer tårarna aldrig sluta rinna ner för mina kinder, ögonen är svullna och röda, näsan är täppt och vet att inget jag gör kan ge mig honom tillbaka.
Saknar hans snarkningar, när han kom luffsande och gruffa på tvn, när han kom springande emot en fylld med glädje, när han sov tätt, tätt intill och när han kasta sig på rygg och ville bli kliad på magen <3
Glad för att johan och hans familj fick lära känna honom och utvecka sådan bra kontakt på så kort tid. Johan och ozzy kom varandra väldigt nära, där var det kärlek från nästan första stund. <3

Att vakna idag var ingen hit, tomt och tyst. Johan har gått till jobbet och jag sitter här med massa minnen och tårar som vägrar ge med sig. Vet att det kommer bli bättre med riden men det är ändå en kär och älskad familjemedlem som saknas hos oss. Nu måste vi ändra våra rutiner, ingen morgon pink, ingen sista prommis med ozzy innan vi ska sova inget sånt alls. Lägenheten har aldrig varit så tyst och tom, även om han inte var hemma jämt visste man vart han var och att man snart skulle få gulla med honom igen, den chansen finns inte mer.
Skulle kunna fortsätta skriva i evigheter för har så mycket känslor och tankar inom mig men dom håller jag för mig själv. Sorgen och saknaden får ha sin gång...






Du är så sjukt saknad lilla hjärtat, tack för allt du gav oss och minnet av dig kommer jag alltid att bära med mig <3


Köp från ullared

Tänkte visa er lite av det jag köpte i ullared orkar inte visa allt men lite prylar iaf :)

Johan fick ju ett PS2 av marcus så behövdes lite prylar till de

Filmer

Till bebis
En badstol
Flaskställ och flaskborste
En mysig filt
Solskydd till bil x2
Bäddset till vagn och vagga x2
Spjälsängsskydd

Lite kläder till bebis
En rejäl vinteroverall
En mysdress från everlast, båda i större strl

Ett set med body, cardigan och byxor
jeans
en mysdress med disney
2pack med strumpor modell större
2 par vantar

Doftljus
sängkläder till dubbelsäng x2

Sällskaps spel :)

Massa prylar

1 till mig och 1 till johan ;)


Köpte även en vinterjacka till johan och en massa kläder, kallingar och strumpor till honom. En massa prylar till mamma och till mig själv köpte jag även 4 par skor bla ett par björnborg och ett par replay men de är till vintern kanske tar nå kort på dom någon dag här.

När jag kom hem hade vi fått pressent till junior från farmor (johans mamma)
Tusen tack en super gullig och smart overall, behöver inte krånglas när man ska spänna bebis i bilbarnstolen :)
Och dom där söta conversen, blir ju alldeles salig. och inget är fel det är en dif färgad sko och en bif färgad sko då johan håller på bif och jag dif. Så himla söta så dom ska vi hänga i vagnen :D <3


Fick även presenter av carro som var iväg på kryssning innan vi åkte till ullared.
Ett par sockar och en napphållare från Lundemyr of sweden.
Jätte gulliga. tack så mycket :) <3


gekås ULLARED

Inatt kom man hem, bra trött och slut, hemma strax före 2 så ögonon var bra grusiga sista biten från carro men det gick bra johan fick prata med mig hela vägen hem från rörberg i mobilen :) Är jätte nöjd med resan i helhet, åkte ner i söndags, starta från carro halv 9 på morgonen, stanna två gånger för tankning och kisspaus, var framme ca 16.30. Jag körde hela vägen ner och de gick jätte bra, dåligt väder större delen av bilfärden men men sånt man får ta vi satt ju ändå i bilen så. Checka in så vi fick våran husvagn vi tillbringade natten i, gick jätte bra det med somna nästan omgående när vi la oss.
Var vid köpcentret strax efter 8 igår morse och började våran shopping dag, många påsar, mycket saker och en del pengar fattigare vart vi men det var det väl värt, kul att komma iväg :)
Köpte mest saker till min sambo, junior, mamma och till mig och johan gemensamt, visst hanlda jag lite åt mig själv också men tycker det är roligare att handla åt dom :)
Ja ca 120mil tur och retur, vart några län, kommuner och platser vi hann passera på våran resa.
Junior har varit i full fart mest hela tiden, känner av honom konstant, helt underbart :D Allt gick bra med både rygg och mage, var ju lite tveksam men det gick. Ryggen börja kännas när vi var påväg hem igår, men de kunde jag ta.
Magen är jätte hård nu, och jätte stor så dom extra kilona börjar väl ta ut sin rätt ska jag erkänna, men men om några veckor är han äntligen här, våran skatt <3

 Tog dock inte så mycket kort hade så mycket annat för oss hela tiden ;)
Men här kommer några iaf

Varför har dom inte dubbelkorv på våra statoil?

Vårat hem på campingen, husvagn 113 ;)






Mina fötter och ben hade svällt bra mycket efter jag kört hela dagen så stödstrumporna åkte på direkt när vi kom fram och måste säga att jag är jävligt nöjd med dom och att jag förmodligen inte pallat resan utan dom. Dom gör det dom ska, visst det är väl ingen hit att behöva bästa stödstrumpor men hellre de än ha ont, köttbullstår och svårt att gå. Slapp allt de nu tack vara dom :)

Vi lyxa till det lite på kvällen ;)

Några kassar vart det som kom med hem därifrån, innehållet får ni vänta lite med att se ;)



Idag när jag väl vakna till liv så var ju johan inte hemma utan hans semester är slut och han är tillbaka på jobbet. Kändes konstigt att vakna utan honom, har ju gjort de i 3 hela veckor nu :( Saknade honom verkligen. Men vi visste ju att han skulle tillbaka till jobbet och inte skulle vara hemma så länge men blir ändå tomt :( Jag har 1000 saker jag borde göra idag men har ingen direkt motivation till något alls. Skulle behöva städa, en rejäl städningn av toan, packa upp alla nya prylar och lite mer men som sagt motiovationen existerar för tillfället inte kanske kommer efter jag tagit mig en dusch? Jaja vi får väl se hur som helst var resan jätte bra men ännu bättre att få komma hem till mina älskade killar som faktiskt verkade ha saknat mig lite :)

Mina fina killar <3
 


v.32 <3

v.32 (31+2)

Bebis:
Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten. Från vecka 32 har bebisar som föds för tidigt goda chanser att överleva och frodas. Den ökade mängden underhudsfett gör bebisens hud slätare och mjukare.
En del bebisar har redan fullt av hår på huvudet, medan andra bara har små fjun. Att ha tjockt hår vid födseln garanterar inte att man kommer att ha tjockt hår senare i livet, men det har visat sig att barn som har tunt hår oftast har tunnare hår också som vuxna.
Lanugohåren som har täckt barnets hud börjar försvinna. En del kan finnas kvar på axlar och rygg när barnet föds. De flesta rynkorna i ansiktet är borta och barnet utvecklar förmågan att svettas. Rörelserna i magen kommer att vara som starkast den här veckan och de övergår nu mer till att kännas som knuffar eftersom barnet får allt mindre utrymme att röra sig i.
Om bebisen är en pojke, ska testiklarna nu ha vandrat ner i pungen från bukhålan. Det händer emellertid att den ena eller båda testiklarna ligger kvar tills efter födseln. Två tredjedelar av alla fall då testiklarna inte vandrat ner i pungen vid födseln har rättat till sig av sig själva vid ettårsdagen.

Mamma:
Livmoderns mått är ungefär 30 till 32 cm. Det går att känna livmoderns topp ca 12 cm ovanför naveln. Dags att börja kolhydratladda. Från vecka 32 träffar du barnmorskan varannan vecka. Nu kan det vara dags att anmäla dig till föräldrarkursen om någon sådan erbjuds. Om du hastigt svullnar och samtidigt ökar snabbt i vikt kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning. Det är allvarligt och orsakar högt blodtryck. Om du misstänker att du har drabbats av havandeskapsförgiftning måste du kontakta din barnmorska omgående. Havandeskapsförgiftning kan leda till försämrad tillväxt hos fostret. I sällsynta fall kan det vara livshotande. Eftersom kroppen förbereder sig inför förlossningen kan du känna förvärkar. De påminner om mensvärk. Du lägger förmodligen på dig ungefär 450 gram i veckan nu, framför allt därför att bebisen lägger på sig nästan halva sin födelsevikt under de sista sju veckorna av graviditeten. Försök äta bra också under den sista tiden.
Nu är magen ganska stor - du kan nog vänta dig ökad uppmärksamhet!

Partner:
Du och din partner kan tillsammans läsa om förlossningen och olika smärtlindringsmetoder. Det är en trygghet att ha kunskap om vilka alternativ som finns och deras för- respektive nackdelar.


Egna tankar och funderingar:
Besöken på förlossningen har ju satt sina spår och man har lite mer hum om vad som komma skall men försöker att njuta av tiden nu som gravid och vi är inställda på att han kan komma före utsatt BF. Huvudsaken är att allt är bra med våran skatt och att inget blir värre med mig. Järntabletterna funkar änsålänge bra och jag kan leva som vanligt. Förlossningen närmar ju sig och allt kan gå så fort, från att ena dagen bära honom i magen till nästa då han ligger i min famn och hela våra liv får en ny mening och omställning. Det tänker jag mycket på, det får mig att verkligen vilja må bra nu på slutet, vila, ha det skönt så mina batterier är laddade när han kommer för då är det slut på lugnet.
Men vi är så många nu som längtar efter dig prinsen och du är så älskad fast du inte är här hos oss riktigt ännu. Ska bli spännande att äntligen få se dig, hålla i dig och lära känna dig <3

Magen v.32 (31+1)


Veterinären

Igår var vi som sagt till veterinären med ozzy, jag var skit rädd att dom skulle säga att något var jätte fel med tanke på hur han lät och han var så himla nere och dålig. Fick en akut tid så vi trodde väntan skulle bli lång men det gick rätt snabbt och vi fick komma in på ett rum. Dom tog tempen, kände och klämde, han skrek och det skar som en kniv genom hela mig :( Usch va hemskt de var. Han röntgades och dom tog en massa blod av honom. Allt visade bra, inga brott och inga infektioner eller inflammationer :) Men det var ju något som var fel. Doktorn trodde att någon nerv i ryggen låg i kläm så han fick medicin som han ska äta nu ett tag framöver som ska lätta upp trycket om så är fallet.

Lillkillen har fått lugnande och snarka som en hel karl

Precis som jag fått några gånger nu satte dom en kanal ifall han skulle få dropp :(


När vi var färdiga hos veterinären och fått ny tid nästa vecka för kontroll så åkte vi hem till carina och tomas, där är det lättare att ha koll på ozzy och han kunde få ligga ute när vi satt ute så. Han fick i sig första medicinen utan problem men han var extremt trött vilket man förstår efter att ha varit drogad. Pappa johan var också trött, han passade på att vila lite med ozzy :)



Mot kvällen blev han mycket piggare, både åt, drack och gick mycket bättre än på länge :D Var hur kul som helst att se :) Våran lilla hårboll, tror starkt på att han ska bli bättre och med all kärlek han får från alla håll så ska inte det vara något problem :)


Idag har han inte riktigt valt att kicka igång dagen, både han och johan passa gott på att ta lite extra sovmorgon som jag tycker dom båda är värd :) Själv vart jag väckt av en sprudlande junior i magen som tyckte det var dags att gå upp. :P Är mysigt att vakna va honom men kanske han kunde välja sina tider lite bättre ;) hihi. Ska väl ta disken, fixa till lite här hemma sen ska vi åka ut till mamma så jag får hämta bilen. Carro och jag ska ha hennes bil när vi åker imorgon. ^^ Känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra dag för det räcker med motgångar nu om jag ska vara ärlig.


Tungt nu

Ja idag gick vi in i v.32 alltså 31+0 men jag kan inte riktigt glädjas åt de heller :( Är så jävla mycket skit som häner just nu känns det som. Jag blir sjukskriven, jävla tjaffs med FÖRSÄKRINGSKASSA och 1000 papper som ska skrivas i och skickas hit och dit, bebis vill titta ut tidigare så har redan besökt förlossningen fler gånger än vad man ska behöva innan det ska komma någon unge, mina cell jävla prover, har fått problem med en tand igen och nu är våran lilla älsklings hund helt plötsligt jätte sjuk ;( Mina krafter börjar ta slut och vet inte hur mycket mer jag ska orka innan jag bryter ihop, när ska det börja bli bättre?
Imorgon ska jag ringa veterinären direkt på morgonen och hoppas jag får en tid redan under dagen så dom får kolla upp honom så vi kanske kan få något svar. Både jag och Johan är livrädda att vi ska åka dit med hund och hem utan :( Hemska tanke, men vill ju absolut inte honom något illa och att han ska lida. Tror och hoppas på att han ska bli bra och att det finns någon dom kan göra för honom. Våran lilla hårboll <3

<3




Förlossningen x2

Igår så skulle jag ju till förlossningen 14.15 så bella var snäll, hämta upp mig och följde så snällt med. Min kära sambo var för första gången under hela semestern ute med några vänner, badade och tog sig någon kall. Gick jätte bra då på dagen och tappen såg jätte bra ut. Fine fick åka hem direkt, bella skulle iväg och träffa linda men jag börja känna mig så matt, illamående och ont i skallen så bad henne köra hem mig direkt vilket hon gjorde. Kom hem, kräktes och jag tänkte väl bara tt det var värmen som slagit ut mig lite mer än vanligt. Men då började magsmärtorna komma, försökte vila, äta något och dricka massor men vart bara värre och värre :( Pratade med förlossningen så det var bara att komma tillbaka så dom fick kolla. Ringde johan och förklara vad som hade blivit sagt och hur jag mådde, han i sin tur pratade med sin mamma så hon kom i ilfart hit och hjälpte att lugna mig. Då kom kaskadspyan från helvetet, trodde aldrig jag skulle sluta och smärtorna kom mer intensivt nu. Tomas kom och körde in mig till förlossningen och jag fick CTG, kolla blodtryck och kissa i mugg. Sen kom johan och Wendin, äntligen :) Kändes mycket bättre och tryggare när johan kom då jag hade så jävla ont så jag knappt uppfattade vad sköterskorna sa.
Gjorde gyn undersökning ytterligare en gång 3 gånger på 3 dagar, klart lillen blir stressad. men han mår som vanligt bra och ligger med huvudet nedåt. Men tappen hade dragit ihop sig ännu mer så fick brickanyl i dropp och dom ville väl ha mig kvar men läkaren tyckte jag kunde åka hem och höra av mig om det blev nå mer och det hoppas jag är om ca 8 veckor. Fick med mig tabletter hem som jag ska ta om jag får sådär ont igen och går det inte över då är det bara tt åka in igen.
Men nu hoppas jag verkligen att det inte blir nå mer fören han ska komma till oss...



Preggo tant .....

Besöket hos läkaren igår gick bättre än jag trott. Hon var snäll, lugn och förstående. Sist trodde jag läkaren jag hade då skulle slita sönder mig och tömma mig på blod när hon ändå var igång. Hon var otrevlig och brydde sig inte ett skit om att jag fick skit ont. Så var ärlig igår, sa som det var att jag tänker aldrig besöka henne igen utan bad dom notera det så jag inte hamnar i hennes klor igen, blödde ju i 3 dagar efter ingreppet.... Hur som tyckte hon tappen såg fin ut, inget som blivit värre sen i februari men att en operation är det som väntar efter junior kommit ut. Hon trodde den skulle bli i början av december, fan hatar operationer men det är inget som jag kan gå runt och tänka på nu då blir jag nog tokig räcker med allt man har i skallen.
Kom hem och intog soffläge som en strandad val medans min underbara sambo tog ut snabeldraken (dammsugaren) på en prommis i lägenheten :) Så himla gullig han, disken fixa han också :)
Hade svårt att somna inatt, ont i magen, ryggen, ner i ena benet och hade konstiga svettningar :S Inte alls trevligt så runt en halv 3 lyckades jag somna tror ja.

Idag mår jag väl sådär känner mig inte på det bästa humöret, vet inte riktigt vad det beror på? Funderar och tänker på så mycket så det blir någon jävla nöjespark i min skalle, tankar och funderingar åker berg och dalbana medans jag ser på och inte riktigt kan ta tag i någon av dom. :S Magen blir bara större och större, ryggen gör mer och mer ont, sväller så snart ser jag nog ut som en flodhäst men gud så skönt det är att veta att junior har det bra där inne :) Jag vet att klagomål, massa gnäll, mindre utbrott och sura miner kan vara lite av en del av vardagen nu men det kommer vara värt det 1000 gånger om när han är här hos oss <3

Försöker vara en bra flickvän (sambo), påminna honom om att jag älskar honom, hur bra han är, att jag inte skulle klara mig utan honom vid min sida och att han är mitt absolut största stöd. Men ändå är det ju han som får ta dom här mindre smällarna när jag inte längre orkar eller kan hålla i mitt humör. Nu har det inte hänt många gånger men ändå, det är ändå den bäste som ska behöva ta all skit som han absolut inte är värd. Försöker som sagt att göra allt så bra jag kan och så mycket jag orkar men nu slår bla värmen, stressen över alla läkar besök och lite ångest ut mig rätt hårt så det är inte så lätt. Jag hoppas han förstår att jag uppskattar till 110% vad han gör för mig och oss även om det inte märks så himla bra jämt.


Johan Lande, jag älskar dig och junior i magen har gjort oss så sjukt starka som par. Snart är vi föräldrar och jag tvekar inte en sekund på att du kommer älska att vara pappa :) Du är det bästa som har hänt mig, och all lycka du får mig att känna är total. Du är en super pojkvän/sambo så du kommer bli en otroligt bra pappa till våran skatt och jag önskar oss alla en underbar framtid även om vi båda vet att det är ingen lek att vara småbarnsföräldrar men tror absolut vi kommer kämpa oss igen det för den framtid som vi båda tror på och vill ha <3


To the hospital

Japp idag ska jag åter igen till sjukan för cellprovtagning, det lockar inte så värst mycket har fått så himla dåliga erfarenheter. Fan ångesten har verkligen kickat in idag och jag är inte alls på nå bra humör :( Junior märker att mammsen är på helspänn för han lever om som en tok där inne. Vill egentligen inte åka dit ens men vet ju att jag måste och det är för mitt eget bästa, men de gör ju så ont och är så sjukt obehagligt :(
Får se vad det blir av denna dag, ingen vidare lust till något om jag ska vara helt ärlig.


RSS 2.0