värt att tänka på, eller?

Jag tänker på dig hela tiden
jag varken kan eller vill rensa skallen från detta virus
detta sjuka begär som kallas kärlek
vi kunde uppfinna magiska ord tillsammans
ditt ansikte jag ser när jag blundar
försöker ignorera känslan i magen
tanken om hur det skulle kunna va.
jag drömmer om dig även när jag sover
jag drömmer för mycket
kärlek kan göra så ont
ljuset mörknar, ett tyst farväl
jag kan inte sova på grund av en ängel som följer mig in i drömen
musiken ekar genom natten
tankarna formar ord som inte blir till
bara lösa meningar i ett huvud av kaos.
jag kan inte tänka klart, sömnlöshet.
du springer förbi när jag blundar
dina magiska ögon förföljer mig
vart jag än är eller gör
men här hos mig finns bara tystnaden
tystnaden är bättre än när du är kall och inget visar
ge mig en chans att älska dig för den du är
så kan jag dö med ett leende på läpparna
jag önskar jag kunde få dig att gråta som jag gör
få dig att känna samma plågor som jag har
osäkerheten är ett faktum
men snälla, håll om mig
håll om mig tills jag somnar
med torkade tårar på min kind

du är speciell....


Skola och frissan

Yes idag är det back to school en sväng för att göra hjärt & lung räddning så ingen praktik idag tror jag iaf? Blir rätt lugnt. Halv 5 ska jag vara hos frissan och dona till skatboet jag har i skallan just nu känns det som. Och jag hoppas verkligen på bra resultat.

Gårdagen var ju så lyckad ända fram till den extrema huvudvärk som slog till som en bomb i skallen :( Hade så sjukt ont. Sov från klockan var 19 tills idag, då är man helt färdig iaf. Vakna en sväng vid 3, upp och satte på mig pjyamasen sen sova jag helt enkelt bara vidare. Inge kul hela den fina kvällen var förstörd ;(
Känns som att jag ska försöka ta igen den nu ikväll, sitta på balkongen och mysa sönder mig själv, hoppas vädret är super bra då bara.

Imorgon är det tillbaka på praktik, jobba 7-16, torsdag är jag ledig sen jobba hela helgen. Men de var absolut inte så illa som jag först trodde de var med tiderna till helgen, vart glatt överraskad iaf (: Det kan man behöva ibland.

Nu ska jag göra mig klar bussen går kl 9 då vi börjar så blir ca 30 min sen men vafaan de ska jag väl hinna ta igen ;)

Have a nice day sweet´s ;)


MVG + happy B-day

Till lilla fröken Z för att jag tydligen är så jävla bra ^^ Ja idag har allt gått som de ska och ännu bättre. Fick träffa min älskade lilla mamma som förövrigt fyller år idag GRATTIS till dig världen bästa mamma <3
Måste bara få ur mig att det var som en orgasm att jag äntligen fick träffa min älsklings Linda <3

Nu ska jag följa med lilla Mattias och käka sen hem till carro och ta en kopp kaffe :D ja varför sitta hemma och hänga läpp? ;)

Thinking of you is a waste of time


Vänskap som är så mycket mer <3


Bästa mamman ever <3


Play time :)

Ja nu sitter jag hemma i lägenheten och ska fika med Mattias vi funderar faktiskt att gå på bio ikväll bara för att gå emot strömmen men fyllon (: haha Men vi får väl se vad som händer och sker? Hade ju en inplanerad mys kväll men de kan ju snabbt ändras om den ena blir borta för länge :( Men men nått roligt hittar man alltid på iaf :) Näe nu ska jag vara social och leka lite med lilla M så han slipper känna sig så ensam.


Walk of shame

Himla mycket har hänt i mitt liv sedan sist. Jag har börjat praktiken och de går jätte bra har fått sommarjobb och allt är klart med det. Snart är jag klar med skolarbetena som är lite försenade sen är det sommarlov iaf från skolan. Då är det jobb, slit och tjäna pengar som gäller, kommer då fan inte ha så mkt till tid att göra av med dom heller.

I mitt huvud är det full förvirring, vet inte vad jag ska känna, tycka eller tro längre? Mitt liv är lite av en berg och dal bana just nu och har ingen aning om vart resan kommer sluta? Mitt hjärta är mitt hjärta och vill ju inte få det krossat om jag kan göra något för att det inte ska hända. Jag är rädd för att blotta mitt innre för att det sedan ska slängas som skit tillbaka.
I sommar fyller jag 23 år och vad har jag gjort av värde under dom åren? Är jag nöjd ? Vad vill och kan jag göra för att allt ska bli så bra som möjligt?
Känner mig fruktansvärt ute lämnad och har inte en aning om vad jag ska göra för att allt ska bli bra? Vad vill du egentligen och är du ärlig med allt du säger? Ska jag våga ta chansen eller ska jag sitta om nått år och ångra att jag inte gjorde de och lät dig gå? A allt är kaos och förvirring hos mig just nu :( Hoppas på att det blir bättre snart och att du verkligen visar vad du vill och känner annars förlorar du mig och jag kommer inte tillbaka.Kan kärleken lämnat mig ute i kylan redan?


RSS 2.0