120628

Fortfarande sjuk och har ju lyckats dra med mig några stycken till i fallet som också blivit sjuka :( Men men det är bara att hoppas på bättring snart. Ligger hemma hos rickard och svante sover rätt mycket han också, sympati sjuk tro? Hur som så tar pappa johan svante idag redan eller om han får vara hos farmor tills han slutar då men det är super bra så kanske lillskrutt klarar sig.
Blir en tur till sjukan idag iaf och kolla upp alla felen får se vad dom säger?

120627

GRATTIS till mig och min hälsa, NOT :( Fyfaan har haft jätte problem med vänster öga som återkommer hela tiden och nu har det satt sig riktigt i både nästa och hals :( Mina halsmandlar är som golfbollar och det låter som jag har 10ton skit i näsan när jag pratar :( Blir till att införskaffa sig nässpray och halstabletter under dagen :( Sjukt jobbigt. Somna vid 21 igår men sov riktigt dåligt då man fick lov att dra sig upp ett antal gånger under natten för halsen lära svalskas och näsan tömmas :(
Men men det är väl inget världsligt problem då det förhoppingsvis går över snart igen.
Just nu sitter lilleman här brevid på sin lekmatta och härjar, så himla go min lilla grabb som snart blir hela 9 månader vilket är rätt specellt för mig som mamma. Då har jag fått ha honom i 18månader, 9 i magen och 9 underbara månader utanför. Dom absolut bästa 9 månaderna i mitt liv. Älskar min lille son till månen och tillbaka, finns inget jag inte skulle göra för honom. Han skänker så mycket glädje hela tiden och är ett helt fantastiskt barn. Är så himla stolt att jag är just Svantes mamma, mitt liv och mitt allt <3
Näe nu ska jag göra min son sällskap och leka lite ;) För senare idag blir vi hämtade av bästa och en massa roligt står på schemat så måste försöka gaska upp mitt humör lite nu innan de. Och det finns u ingen som gör mig på så bra humör som min lilla prins :) <3

120626 - Back on track?

Jaha ja i vanlig ordning så tappa jag helt intresset att sitta här och kadda ner en massa rader, haft så mycket annat för mig och har hänt så himla mycket i våra liv. Svante han växer och mår bra. Super snäll och underbar unge våran lilla kille. Sover, äter, vill gå med stöd, rester sig upp mot saker och det är full fart på honom mest hela tiden. Det har kommit in en underbar människa i våra liv vilket vi är väldigt tacksamma över och hoppas han är här för att stanna :)
Jag har fyllt 25, halvvägs till 50 och inget speciellt alls om jag ska vara ärlig. Det roliga och kanske lite smått skrämmande är ju all lilleman blir ju äldre när jag blir det så :)
Hade en sjukt mysig dag igår och fick så himla fina presenter. 1 resa till ullared med avfärd den 23e juli och hemfärd den 25e, smycken, presentkort på IKEA, blommor, fickpengar och en spa weekend på högbo bruk :) Satt inte helt fel de inte ;)
Ja som sagt händer mycket nu och jag kanske har glömt att berätta att den 28e juli ska jag stå tärna på Emma och Daniels bröllop :P Hoppas på bättre väder snart, sjukt trött på detta eviga regnande :(
På boende fronten står det dock stilla just nu :( Måste få till de där snart, trodde allt var okej men tydligen inte.
Nästa måndag drar mitt sommarschema igång på riktigt så går ut 2 pass nästa vecka sen rullar det på. men mycket ledighet med lillhjärtat och många planer inför sommaren med mina underbara nära och kära :)
Pappa johan ska spendera mycket tid med våran skatt i sommar han också, 3 av 4 veckor av hans semester sen tar han även ut pappa dagar, är glad att han vill ha honom så mycket han kan så dom får ha egentid, vilket är viktigt tycker jag. Han blir ju inte mindre direkt och händer ju så mycket nu så vill ju att johans och hans familj ska få ta del av allt det underbara också.
Känns sjukt bra att vi har så god kontakt han och jag även med svantes farmor såklart. Hon är ju snäll och ställer upp hon också så gott hon kan.
Även moster carro såklart har lagt beslag på svante några dagar i sommar bla nästa vecka då jag har mina två pass så ska han få vara med dom :)
Underbart snällt måste jag säga.
Ja som sagt har haft mycket så har inte haft tid med var en kort sammanfattning av senaste tiden sen är det så himla mycket roligt som hänt.
Men nu vet ni mina trogna läsare att vi lever och mår förjävla bra ;)
Bildbomb juni 2012

RSS 2.0