Sommarland

Ja då var första dagen i leksand snart slut, har haft så sjukt kul och mysigt :) Ungarna är hel nöjda och faktiskt ganska så trötta redan likaså gäller nog oss vuxna. Vi har åkt karuseller, hoppa i borgar och badat för hela slanten :D Jag kan erkänna att jag är typ helt slut just nu och skulle kunna bara falla ner i sängen och tvär sova tills imorgon men ska vara social ett tag till. Vi ska väl försöka skicka i oss lite gott att dricka sen spela lite kort, har jag tur kanske man får avsluta med lite film mys och tänd brasa? Men men de återstår att se.
Nu var de tydligen så att man kunde ytnyttja den andra dagen av passet när som under sommaren, så imorgon när vi vaknar och märker hur vädret är bestämmer vi oss om vi ska vara där imorgon eller om vi kommer tillbaka en annan gång under säsongen. Kan ju vara lite trevligare om vi kan ha varmt och soligt nästa gång. Inte för att vädret var skit idag men kunde ha varit varmare ;) Ja som sagt de visar sig imorgon hur vi gör.

Imorgon när jag kommer hem blir det bara att packa upp, ta en låååååång varm dusch och sen blir det film mys för hela jävla slanten, som jag längtar till de :) Varmvattnet här i stugen var inget vidare men så fint vi bor :)

Näe nu ska jag ut och vara social med mina sötnosar där ute :)
Avslutar med några bilder från dom senate dagarna :)

En mörk dag i rörberg, men oh så vackert :)

Mys med ungarna <3

Så kan de gå ;P

Not so happy? :(


Leksand

Stugan vi bor i

Utsikt över siljan
Några bilder från sommarland


On the road again

God Morgon tokskallar ;) Hoppas ni haft en bra natt. :P
Nu har jag nyligen vaknat och sitter här och kladdar fast att jag verkligen borde fixa med packningen men vafaan jag är ju tjej så det går ju fort, eller? Och glöma en jävla massa gör man väl jämt också :P haha skämt och sido så har jag namnsdag idag EMMA så grattis till mig och alla ni andra som heter de på namnsdagen :D Hade fått sms av världens bästa mamma annars hade jag knappats veta om det ;P
Hade en bra filmkväll iaf, trevligt sällskap så det vart 3 filmer innan jag var hemma igen, men inte klagar jag för de :)
Så nu bär det äntligen av vår lilla mini semester, som faan att de ska bli underbart :) Så nu hoppas jag verkligen på bra väder måste jag säga.
Börjar bra med lite små kyla sådär? :S Men hoppas de blir ändrat :)
Ha det bra med vad ni en ska göra och tänk på mig och hoppas jag har bra väder. Vågar inte lova hur uppdat kommer bli beroende på hur faan de är med täckningen där :)

Om du vill ha någon du själv anser är speciell låt då ingen annan få ta det ifrån dig, våga chansa för att vinna. Gör inte du det så finns de alltid någon annan som väljer att vara starkare och du får leva med ångesten att du förlorade någon som du höll av. Så vänta inte för länge, ta tag i saken och våga bli lycklig <3


Rubrik?

forget yesterday, live for today and let´s make new memories for tomorrow <3


Night before takeoff ;)

Näe nu orkar jag inte tröka de där nå mer i mitt huvud, de blev fel och fanns tydligen inget jag kan säga eller göra för att de skulle bli bra igen. En sån skit sak kunde sabba så mycket visste jag inte. Men men som sagt de var inte mitt val så nu finns inget mer att göra.

Gårdagen var den sämsta på mycket länge, mådde så sjukt dålig hela jävla dagen :( Inget vidare alls. Trodde inte jag skulle kunna sova när de väl blidde natt men ack så fel jag hade, tvär dog ju ;) Skönt va ju de iaf annars hade de blivit jobbigt. Idag ska man packa väska, försöka ta sig in till stan och göra lite nytta sen blir det nog film mys ikväll som de ser ut :D Skönt att ha saker att göra hela tiden :P
Imorgon åker vi, som faan va kul de ska bli. Men oroa er inte datan får följa ed så helt off blir jag ju inte fast de beror ju på om mottagning finns oxå :)

Skriver mer ikväll :)

 


Look at the way things goes!

Inget vidare bra man mått idag :( Vart sjukt mycket igår och de hände sjuka saker :S Men men en jävla kul kväll i de stora hela så man ska ju inte klaga. Men var inte mycket mer än de som var kul just nu. Legat hemma hela dagen och knappt orka andas, bara sovit och sovit. Snäll Nelson var hit efter jobbet och tog hand om mig lite sen har faktiskt jakob varit snäll, gjorde mat åt mig. De uppaskattas iaf, tur att man har vänner <3
Skulle ju varit in på sommarkväll men orkade inte riktigt med de :( Så sjukt sleten i kroppen och om jag har dåligt blåmärken då? Fan överallt :( Men men så kan de gå. Var ju sjukt kul att dansa iaf ^^ Nu blir det lugnt ett tag sen är det snart helg och då bär det av till leksand, sjukt myyyyyys de ska bli då <3 Hoppas på det bästa och bra jävla väder men sån tur ska man väl inte ha när man planerat att göra något.

Vet inte vad som hänt, vad du tänker, gör eller vill? önskar du kunde förstå :(
To little To late 
Nya bilder kommer inom kort, hoppas jag :D


I don´t know what to do?

Näe de känns att luften är slut och man inte längre orkar andas så behöver man inte vara orolig för de går ju på rutin. Att kvavä någon är det svårate sättet att döda en människa på eftersom att våran andning inte går på vilja utan automatik men när man tillslut slutar andas slutar ju även hjärtat att slå eftersom de behöver syre för att cirkulera runt blodet och slå. Konstiga tankar nu kanske?

Äh shit the same, nu ska jag stila till mig och inte hålla tillbaka på alkoholen en kväll som denna. Ses på ÖN hedesunda gott folk ;) Bära eller brista?

I wonder if I ever cross your mind and if you are thinking of me what do you feel? <3
Hoppas imorgon blir en bättre dag

M äntligen jobba jag sista passet på 6 dagar, som jag längtat efter detta vill jag lova. Men ingen bra början på de hela. Ont i huvudet, tandvärk och känner min allmänt hängig och nere ;( Ingen härlig känsla direkt, så nu kan jag bara hoppas på att det känns bättre imorgon men de skulle jag väl inte kunna tro, men hoppas kan man ju alltid göra.
Känner mig lite ensam och förvirrad, vet inta allt för mycket just nu. Jag vet att du försöker göra mig glad och att jag ska m¨å bra, men de har gått för långt och tror inte att du kan få mig nå gladare just nu. Jag är inte stabil nog att orka med dig just nu måste tänka på mig själv och inte på dig. Och sluta bete dig som att allt jag säger och gör så är det bara synd om mig, så är det inte men nu på sista tiden är de DU som dragit igång allt tjaffs och bråk :( Jag kan inte göra mycket mer nu, vill ju att vi ska kunna vara vänner men snart funkar fan inte ens det. Det är slut mellan oss men kan vi vara vänner?

Imorgon ska Min älskade Carro följa med min till hyresvärden och kolla runt lite, säga upp lägenheten eller ha den kvar? Får se vad som blir lämpligast iaf och bäst ekonomiskt. Måste försöka se ljusare på framtiden annars gräver jag ner mig själv och de är det sista jag vill nu när allt annat funkar som de ska.
Imorgon kväll blir det nog bara mys ute i rörberg eller ön, får se hur man känner sig imorgon. Men just nu är det faktist onsdag som gäller, snälla kom och förgyll min dag. Sommarkväll med iaf carro och henke, hur mys som helst hoppas på riktigt skön sommar kväll med bra musik, gott i glasen och bästa sällskapet.

Nu ska jag tvätta upp mina kläder så jag har det gjort till helgen, som jag längtar dit ska bli så sjukt jävla underbart att få komma iväg en sväng, de behöver jag verkligen efter allt kaos här hemma. Tack för att ni orkar med mig mina älskade vänner, ni är guld värda <3

Ta inte ett steg närmare någons hjärta utan att ge en bit av ditt <3


Om sanningen ska fram..

Så är jag sjukt slut i både kropp och själ nu. Jobbat som en galning knappt ledig sen de DU gjorde i lfredags tog väl priset. Fan är så sjukt besviken på dig, helt seriöst är jag nästan lite rädd för dig nu. Du mår så dåligt nu så du har inge omdömme kvar människa :( Fattar inte, sen att du inte ens hade dåligt samvete gör mig tokig. Men som tur är har du iaf börjat ångra dig lite, iaf vad de låter på dig nu. Men jag är inte redo att förlåta för de där var lågt och så jävla idiotiskt gjort så fan kan inte förklara :( Men men nog om de.
Måste bara tilllägga till händelsen att jag har världens underbaraste människor där ute i rörberg, tack för att ni finns, älskar mig och ställer upp. Ni betyder oerhört mycket jag jag är så glad att jag har er.
Älskar er massor <3

Helgen har varit i de lugnaste draget, jobbat och bott hos min mamma lördag till  imorgon, så har inte hänt allt för mycket. men man slappnar av på ett helt annat vis när man är här, helt underbart :) Älskar att få vara nära mamma, den bästa som existerar <3

Jobbar imorgon 7-13 sen är jag ledig tillåme söndag :) Hoppas de händer massa skoj under min välförtjänta ledighet :) Ska med rörbergsligan till Leksand fre-sön men vad som sker i veckan är ännu ovisst. Hoppas på att träffa och umgås mycket med dig, nämner inga namn då många läser min blogg, skvallrar och folk tar de fel :( Tror inte du vill att jag nämer ditt namn här heller. Får se vad de blir med de? :D Hoppas kan man ju alltid göra, du får mig att känna glädje och ger mig många skratt min vän :)

Okej nyss prata jag med en vän som jag inte haft allt för mycket kontakt med nu dom senaste dagarna efter allt som hänt. Vi bestömde att vi inte skulle ha så mycket mer med varandra och göra men nu vill han så mycket mer. Undra om det beror på en viss irritation eller känslor? De är svårt att svara på för man vet inte alls vad de är han vill eller om de är sanning de han säger? Ja vi får väl se, vad som händer får tiden utvisa.


När du ser på mig vill jag att du ska le och känna lycka, inte gråta och känna sorg <3

 


Äkta kärlek finns bara på film, eller?

Ja man vill väl ha de sådär sjukt mysigt som på film, sen känna känslan av att sväva på rosa måln. Vissa är så sjukt såld på sånt skit så dom hittar ju ingen som duger så står dom där ensam. Men känner man bara glädje, trygghet och känslan av att inte vilja vara utan den andre så ska man hålla jävligt hårt i de man har. Känns de så kan de ju inte annat än bli bättre. ;)
Kanske en dag att någon vill hålla mig så hårt? De återstår att se ingen ide att lägga någon energi på nått som varit eller komma ska :)

Nu kommer snart en liten sötnos hem till mig så följer jag med bort ett tag får se om eller när jag kommer hem igen. pännande, spännande ^^ Hade vela träffat en speciell idag men de gick ju inget vidare men men nu skiter jag fan i dig helt kan inte bara vara från ett håll. hoppas ditt liv blir bättre.

Åhh dåligt varmt de är på jobbet men fyfaaan va väääääärt nästa 25e ^^

Dig kan jag alltid lita på min älskade vän <3 Som du betyder för mig, älskar dig <3


En stund på jorden!

Ja man har sog sagt inte lång stund på jorden så man ska ta vara på den tid man har för man vet att den kommer ta slut men inte när?
Livet är för kort för att man ska kaste bort dagar genom att vara sur och grinig, allt som händer gör ju de av en mening även de som är dåligt. En vän som amn trodde var en vän högg en jävligt hårt i ryggen men inte fan går jag och gråter över de. Är hennes problem, hatar sprit jävla fylle tjaffs :S Jag vet att jag kan överdriva och bli jävligt less men vafaan jaja, inte ett dugg bättre du heller. Men skit samma vi hörs väl aldrig mer som det ser ut.
Så den här helgen vart man två vänner kortare, men sånt är livet. Önskar dom båda all lycka och välgång i livet.
Nog om det. :)
Jobbet går bra men är sjukt varmt om dagarna, knappt så man härdar ut :( Men men bara att bita ihop
mitt schema för den närmsta tiden
mån 7-16
tis 7-14.30
ons 7-14.30
tors ledig
fre 7-16
lör 13-21.15
sön 7-21
mån 7-13
så jag vet vart jag kommer befinna mig den närmsta tiden :P

Men har ju något att se fram emot :D Helgen v.29 så ska man följa med familjen eckerman/bror till Leksand sommarland. Stugan är bokad och klar så vi åker på fredagen och hemme igen söndag, som jag längtar. Ska bli helt underbart att få komma iväg en bit, får se om det blir örebro helgen efter? Kan bli spännande ^^ Vill ha den helgen nu, nu, nu :D Men mycket jobb som ligger före bara men de ska nog gå bra :)

Nu ska jag ta och packa väskan för att ge mig iväg någon dag orkar inte vara hemma :( Vet inte riktigt men någon känns fel, vet inte vad de är men har en konstig mag känsla. Men man måste våga chansa för att man ska finns lyckan. Men ska inte alltid låta hjärnan styra utan man ska våga lyssna på sitt hjärta och de ska jag verkligen försöka med nu och hoppas på det bästa :D

Somliga säger att vi lever i evighet, fast döden är det sannaste dom vet


Tankeställare eller tidsfördriv? :P

M då var det dags att skriva av sig lite igen då :) Inte allt för mycket som hänt, jobbat och varit sjuk. Tror de är psyket som inte riktigt hänger med eftersom de är så mycket på de mentala planet som sker. Mycket som är jobbigt och frågorna är många med oändligt mycket funderingar kring livet, framtiden, verklighet och fantasi.
Tänka om man fick leva om, undra om man skulle göra så mycket annorlunda? Om det var så skulle man ju inte vara den man är idag, och som jag själv anser är jag en bättre människa nu än förr.
Allt man gått igenom, människor som kommit och gått, kärlek, hat, och en jävla massa galenskaper. allt man gjort har ju format den människa man idag är, varför kan jag inte bara släppa pressen och acceptera mig själv som jag är. Varför är jag så jävla fjantig. Borde förstå att om en människa tycker om mig så gör den ju de för att jag är den jag är. Men hur många vet vem jag egentligen är? Inte många som jag vågar släppa in på livet, vill inte lämna ut mig, min själ till vem som helst.
Sen är jag så sjukt trött att höra att "den personen bryr sig bara om ditt ytter och skiter i vem du är och vill inget annat än ligga" vafaan om de är så är det ju en person jag inte kommer lägga ner någon energi på och sånt märker man ju rätt snabbt.
Verkar nästan som enligt andra att ingen kan vilja lära känna mig, Ina den person jag är, jag har ju en insida också som dom flesta som lärt känna mig tycker om, accepterar och respekterar.
Och ja, de är väl så de ska vara och de är så jag vill ha de :D

Ska ta tag i min kropp nu, mår inte alls bra som den ser ut idag :( Men de ska jag inte tjata om för de är bara att göra något åt eller sluta gnälla. Och nej jag ska inte banta ner mig till size 0 utan äta nyttigt och röra på mig "inga konstigheter" Bara de där att ta tag i saken också, ska väl få lite motivation ^^

Livet är för kort för att man inte ska våga chansa, våga känna eller våga tro. Man lever ju bara en gång och vår tid på jorden är väldigt kort, för kort att man ska kasta bort de på att inte våga ;) Jag har blivit rätt feg vad gäller nya kontakter, känslor och de som är obeprövat. Tycker de är skit jobbigt. Fick jag som jag vela skulle jag helst inte känna alls, men då skulle man ju inte orka leva. Finns vissa människor tex som jag är sjukt nyfiken på, vill lära känna och utvecka något med men de lär ju inte ska hända. Skulle fan behöva en rejäl spark i rumpan. När ska jag lära mig att jag kanske duger som jag är, kan ju inte vara någon annan än den jag är. Tycker man inte om mig för den jag är så behöver man inte de heller, men dra inte på nå face när vi ses ute och spela så fruktansvärt äckligt jävla falsk. Usch fyfaaaaan, jag bara hatar sånt. Man kan ju helt enkelt inte älska alla, kanske inte behöver hatar heller men spela fan inte. Det mår ju ingen bättre av.

Näe nog om mitt tjat, inte nå vettigt iaf... Haha men nu kanske jag fått 5 min av ditt dyrbara liv att gå på att läsa mitt trams ;) Var de värt de? :P hah

äh skit samma, sista dagen på jobbet imorgon för den här veckan iaf sen blir det party helst fredag och lördag om jag får bestämma. :) Var så sjukt längesen nu känns de som, dags att göra något åt de. Skulle vara så sjukt kul att bara dra iväg någonstans att festa snart, träffa nysa människor, ingen dömmer för ingen känner en ;P Ja skulle vara sjukt najs. Min kära fru Elin har lova att ta med mig på lite äventyr här framöver, tycker jag hon gör jävligt rätt i för de kan jag verkligen behöva ^^
Denna helg hoppas jag bjuder på sjukt kul krog kväll imorgon sen kanske ockelbo på lördag? Blir de inte så vet jag inte alls vart jag ska styra upp för nå? ;) Kan ju bli spännande :P
Om du vet nå kul så hör gärna av dig, kiss and tell ;)

Ditt yttre speglar din själ, den som älskar dig och håller dig varmt om hjärtat kan se allt det vackra du har inom dig i dina ögon <3
RSS 2.0