Snööö :(

Jaha så toksnöar de ute nu också, helt jävla otroligt. Igår sken solen helt underbart, visst de var kanske inte skitvarmt för det blåste kalla vindar men ändå. Blir sjuktligt besviken för ja tok längtar efter vår/sommar nu. Vill kunna gå i solens värmande sken, sitta på uteserveringar, känna doften från blommor och träd. Ge mig de nuuuuu :) Men nej, då ska det komma ytterligare ett snöskit väder, lessamt värre.

Jaja det är vad det är, man är ju dessvärre ingen väder gud som man ibland önskar. Nu till något roligare, dom ringde mig från PFV igår där jag var i förra veckan på intervju och JAG FICK SOMMARVIK, shit va glad jag vart. Känns skit bra och kommer ju kunna vara mer tillgänglig då jag har jobbet närmare hemmet :) Ska in på torsdag och skriva på papper och som det lät kommer jag få jobba 100% som personligassistent vilket jag inte testat på ännu så hoppas det går bra. Funkar inte de får man väl återgå till äldreboende där man har mer kött på benen men kul att testa något nytt.
Det som är mindre roligt är att min kära sambo åkte på en släng av magsjuka igår, tycker så synd om mitt hjårta. Han har liksom mig varit sjuk väldigt mycke det här året men hoppas på bättre tider. Han är även hemma från jobbet idag och sover fortfarande. Men snart ska jag försöka få upp honom så han inte är tok pigg ikväll och inte orkar upp till jobbet imorgon.

Idag när man vakna hade jag fått sms av lilla bella med order om att ringa henne direkt när jag vakna vilket jag gjorde och den tjejen kan hitta på galneheter hon :P haha ibland kan man börja fundera :) Ska iaf snart börja fixa till mig lite och få något i magen. Ska nämligen fara till Sandviken och träffa min älskade vän Camilla kl 14 :) Som jag längtat. var så längesen hon och jag gjorde något nu. Blir väl en fika, massa snack sen kanske kika lite i affärerna. Gullig som hennes sambo är får jag skjuts hem till Valbo igen sen :)

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu kommer mer uppdatering till kvällen :)


Firande av svärmor :)

God förmiddag från vretas :) Vakna för ett tag sen, sovit otroligt mycket inatt från 20.30 igår tills typ 09.30 idag, var sjukt längesen jag sov såååå länge :) Men behövdes nog, klockan ringde 05.20 igår så.
Har väl inte sjukt mycket att berätta om gårdagen mer än att det var sjukt roligt ända tills hemresen då det mesta spåra ur men det orkar jag inte skriva om här. Jag som är gravid och nykter lessna ur totalt och höjde rösten så hela jävla bussen blev tyst för någon minut, fan va arg jag var. Usch. Hoppas att Emmas födelsedagsfest vart lyckad ändå :)
När vi kom hem körde jag ut emma och utby till fba sen åkte jag och johan hem till Carro och Henke :) Vart bjudna på middag, kyckling och ris. Var jätte gott och trevligt men jag var så sjukt jävla trött och fryssen så vi blev inte långvariga. Hade velat stanna ett tag till och varit social med dom och Henke som fyllde år men orka helt enkelt inte. Vart ett bad sen somna jag nästan omgående, satt i soffan och verkligen försökte hålla mig vaken men förjäves :P

Idag då, ja solen skiner och graderna börjar ta sig till + sidan, hoppas ni har kommit ihåg att ställa fram klockorna :) Om ett tag ska vi väl börja göra oss iordning lite för dagen. Ska ut till fba och fira svärmor som fyller år imorgon :) Tycker det ska bli mysigt. Tror vi skulle hälsa på Robert en sväng också :) Innan vi åker hem igen ska man väl försöka få kontakt med emma och gänget så jag kan lämna tillbaka utbys bilnyckel :P
Ikväll blir det bara mys framför TVn med världens bästa Johan och Ozzy <3

Bilder från igår:

Sandra som fortfarande var full sen fredagen sov nästan hela vägen till båten :P


Vad gör emma då? :) Söt min iaf :P Umbas ser lite smått trött ut han med :P


Jag på resan dit..


På båten

Hjärtat och Umbas :)


Tobbe ville också vara med på bild :)


Vårat bord .... Den rosa drinken är min :) Alkoholfri såklart.


Ja det blev ju inte så mycket kort tagna men emma hon har både fotat och filmat en massa :)


Kväller

Snart är det kväller och har hunnit med bra mycket idag. Plugga, städat varit på köpis och storhandla på citygross. Så känner mig rätt nöjd måste jag säga.

Bilder från idag

Emma testar solbrillor i sin nya frilla :)

Dessa skönheter fick följa med mig hem <3 Ozzy ville självklart vara med på bild :)
799:- från skohuset



Lite av vardagsrum/sovrum :)



Storhandling




Bästa J har tappat upp ett varmt bad åt oss så vi ska mysa ner oss lite innan Emma kommer :) Han är så gullig min älskling och till badet har han skurit upp melon, en öl åt honom och påskmust till mig :)




Nu ska jag skynda ner i badet till hjärtat som redan har hoppat ner :) hoppas ni alla andra får en trevlig kväll :)


v.13

Tänkte ge er bilder på magen vecka för vecka, fick bli en alldeles egen kategori :) Spännande speciellt för mig själv att se hur den utvecklas :P Men första bilden har jag tagit själv så den blev inte så himla bra men man ser att den putar ut lite smått iaf :) Ska försöka be J om det i fortsättningen kanske bilderna blir bättre. Sen tar jag ju alla bilder nu men min mobil så kvaliten är ju inte den bästa. Ett måste för oss är att införskaffa en kamera :)

v.13 (12+5)


Bild bomb :)

Här kommer bilder med shopping och presenter till bebis :)

Shoppat från H&M



Från Lindex



Från Kappahl


Från Cubus



Så himla söta saker tycker jag iaf :)
Har även införskaffat mig en bok

Har kikat igenom den lite snabbt och verkar vara bra, intressant och lärorik läsning. Vet ju att man inte kan läsa sig till allt men man kanske kan förstå lite bättre vad som händer med kroppen, bäbisen och lite runt om kring. Ska börja läsa lite varje kväll :)

Har ju även fått presenter av min bästa Carro :) Dom första presenterna vi fått, vart så glad, hon är så gullig hon :) 2 bodys och ett sängset :D TACK <3


Fredag :)

Ja och äntligen var det fredag igen och många som jobbar/studerar får helg efter idag :) Vaknade imorse och kände mig otroligt mycket bättre, vilket jag tycker är en underbar känsla. Skulle träffa Camilla idag men vi bestämde aldrig någon tid så nu vet jag inte men blir det inget med det idag så blir det i nästa vecka hoppas jag. Prata lite smått med Emma på sms nu på morgonen och hon skulle fara iväg för att klippa/färga håret, blir smått avis, jag vill också :P Men ska iaf tona det tills imorgon tänkte jag. Ska väl förbi köpis och träffa henne och förmodligen är väl sandra med också :) ha lite små shopping sådär :P Tänkte köpa ett nagellack som stärker naglarna för mina är så otroligt sköra :( Långa blir dom ju men fanskapen går ju av hela tiden, otroligt irriterande.

Såhär såg det ut från vår ballkong imorse, ingen vidare trevlig utsikt, men men.


Är väl inte så mycket bättre fån köket heller, lekplats och tvättstugan :P

Har varit duktig och pluggat här på morgonen så snart tänkte jag ta fram snabel draken och låta den jobba lite :P Låssar otroligt mycket hår nu har jag märkt så det är hår i hela lägenheten känns det som vilket jag tycker är otroligt äckligt ... Så nu ska den jäveln få komma fram och suga upp allt sånt skit, sen drar vi ju in lite grus just nu som inte heller är så skönt att få under fötterna.

Gör ditt jobb :)


Imorgon far vi iväg på eckerö igen, men denna gång blir vi några st som jag tycker ska bli himla kul :) Som jag vet är det jag, Johan, Emma, Sandra, Utby, Bella, Sandra, Tengan? och 2 till kompisar till emma och dom :) Ska bli roligt. Köpa lite cigg och lite annat :) Så Emma kommer och ska sova hos oss ikväll, imorgon ringen kl 05.30, uff så tidigt men men bussen går ju 07.10 så och två tjejer som ska fixa till sig på morgonen så tar det ju lite tid :P Efter vi varit på eckerö ska jag och J hem till Carro och Henke, han fyller nämligen 28år så vi ska dit, gratta honom och som det lät käka någon god middag :) Alltid lika trvligt. Får se vad man hittar för kul åt den mannen då :P
Många gratis biljetter blev det sist :)


Bilder från förra resan :)

Hjärtat <3

Robert :)

Suddig bild på henke och carro :)

Den där Ina :)


Har faktiskt tagit en del bilder i mars som jag inte orkat ladda upp från mobilen men här kommer några iaf :)

En dag i solsken :)

Bilder på OZZY <3



Så söta mina hjärtan :)


Sa du storm?

Fy fan gårdagen vart inte så himla bra ändå :( Började hyffsat men övergick i panik, smärta och många toa besök. Usch hade ett rent helvete igår, börja redan kvällen innan med lättare värk neråt typ bäckenbotten. Var ju värre igår när man vakna men sen övergick allt i konstanta kräkningar som även innefattade blod. Fick inte behålla något alls nästan, vatten kom upp direkt. Enda jag fick behålla när dagen var slut var några makaroner med ostsås och någon babytomat, vilket i mitt fall egentligen inte är okej, men vad ska jag göra då? Sjukt trött på att inget går som jag vill nu för tiden :( Skola idag, kom jag iväg, nej. Har tok ont i magen och illamåendet håller i sig :( Får rå plugga tills nästa torsdag :(

Idag blåser det inte utan det STORMAR ju förfan ute, vart kommer allt skit ifrån. Ingen sol är det heller men mig spelar det ingen större roll idag då jag ändå bara ska ligga och vila enligt rådgivningen och äta. Men äta i mitt fall verkar vara mer än bara bara de. Kan knappt tugga skiten och får ändå inte behålla det. Har iaf fått i mig lite fil nu men mår inget vidare så känns som det kommer upp.
Min söta J tog med sig ozzy till jobbet idag så jag inte böhöver känna press på att ta med honom ut utan koncentrera mig på att vila. Så jävla underbar han :) Sen att ozzy avgudar honom ska vi kanske tala tyst om ;)
Nu ska jag dra omkull i sängen och hoppas på att filen stannar i magen....


Tråkig onsdag

Intervjun, det kändes iaf som att den gick skit bra och damerna som intervjuvade mig var jätte trevliga. Får se om jag kan få något sommarvik som jag hoppas på. Jobbpasset gick galant, skit kul att få vara tillbaka på jobbet, efter en tids frånvaro. Super söta bella kom ju och hämtade mig utanför jobbet och körde mig ända hem till dörren, kan inte säga mer än att det var guld värt. Henke var ju jätte gullig och körde ut mig till Ockelbo så dagen bara flöt på igår. När jag kom hem hade J dammsugit upp allt grus som Ozzy släpar med sig in, fast de är väl vi också när det fastnar under skorna så hela lasset ligger ju inte på honom. Han hade även diskat och Ozzy hade fått en god middag han med :) Skönt att komma hem till två glada och nöjda killar. Höll mig vaken genom hela BB iaf men sen var det inte mycket mer, tok somna efter de.

Imorse när jag vakna var solen framme och dagen såg ut att bli kanon, men de vände fort och nu är det grått och trist ute. Är sjukt trött på de här och önskar mig en härlig vår snarast, man lär väl dessvärre få vänta ett slag. Händer väl inte allt för mycket idag mer än att jag ska göra klart arbeten som ska vara inlämnade imorgon då det är skola igen. Som sagt en tråkig onsdag, som även innefattar huvudvärk :( Hoppas den släpper av sig själv, men så brukar inte fallet vara har huvudvärk typ varje dag och börjar fundera mer och mer vad det beror på? Kan ju inte vara trötthet för nu får jag ju sova bättre om nätterna, däremot så äter jag ju jävligt dåligt för de gör så fruktansvärt ont att tugga. För första gången i mitt liv ser jag fram emot tandläkaren. :S

Näe nu ska jag dra igång med studerandet så jag blir klar någon gång. Hoppas ni får en bra dag :)


Slutet på 1a trimestern

Ja igår gick jag in i v.13 och det känns himla bra :) Illamåendet är nästan borta helt och är inte alls lika trött längre :) I helgen var jag och handla lite kläder till knytet, var så himla mysigt, allt i neutrala fäger och jätte sött. Tar i lite större stl med tanke på att jag inte har en aning om hur stor bäbis är när den kommer ut :) Kommer bilder sen har inte tagit några ännu, så trist att bara ta med mobilen måste fixa en riktig kamera :P

Magen har börjat puta ut lite nu, känns på två olika sätt. De syns ju inte att jag är gravid men vadå ser jag tjock ut nu då eller? haha har konstiga tankar som går i skallen varje gång jag ser mig i spegel :) För jag ser ju skillnad och märker den framförallt :P Men några veckor till så syns det väl antar jag :P Vägde ca 51kg vid inskrivningen och håller mig där än så länge, spelar väl ingen roll hur mycket man går upp bara det inte blir FÖR mycket så man räknas som överviktigt gravid. Men min barnmorska trodde inte den risken var stor i mitt fall.

V.13 sista gravidveckan i första trimestern v.1-v.13

Barnet
Risken för missfall minskar betydligt. Mycket är färdigt och fostret koncentrerar sig nu på att växa. Huvudet växer däremot lite långsammare nu. Få missbildningar tillkommer efter vecka 13. Fortsätt vara försiktig med vad du äter och dricker. Det påverkar fostret under hela graviditeten. Nu börjar de mänskliga dragen träda fram allt tydligare.
Längd huvud till stjärt: 74 mm.


Mamma
Fostret påverkas hela graviditeten av stress, så tänk på att ta det lugnt. Avstå från alkohol, droger och tobak och lev sunt. Nu mår de flesta gravida inte längre illa men tyvärr finns det några få som fortsätter att må illa flera veckor till. Du kan märka hur livmodern börjar växa i en jämn takt. Magen börjar rundas lite. Din midja försvinner och du kommer antagligen inte i dina vanliga kläder längre. Även om det inte syns utåt kan du själv se skillnad när du är naken.

Pappa
Det underlättar för din partner om ni båda tänker över er livsföring. Det kan bli svårt för henne att välja en näringsriktig kost om du väljer fet och näringsfattig mat. Men som allt annat i livet är det en balans. Ni ska ju må bra också och gör ni det genom att någon gång då och då äta mindre hälsosam mat – så gör det! Vi har en utbredd alkoholkultur och alkohol är en naturlig del i mångas umgänge. Det kan vara svårt att tacka nej. Som gravid har din partner en anledning att tacka nej. Men hur gör du?


Arbetsintervju :)

Jaha då var det tisdag igen då, har varit så mycket dom senaste dagarna att jag inte riktigt haft tid för att blogga dessvärre. Men nu är jag tillbaka igen.
Ska sumera helgen lite då tänkte jag. På fredagen var ju jag och carro iväg på spa/massage på auromainstetutet i gävle. Var fruktansvärt skönt till en början sen drog min jävla tand igång och gav mig världens värk och feber. Vart ingen bio för mig, helt färdig och tok ont. :( Men tack gumman för spat, himla mys :) På lördagen åkte vi ut till fba och hälsade på J´s familj, fika lite och umgicks. Var så himla vackert väder så njöt till fullo att vi var ute och gjorde saker. Kvällen spenderade jag själv hemma med min feber och tandvärk medans grabbarna var ut och hade roligt :) Söndagen var jag och carro in till stan och shoppa lös lite, både till mig och bäbis :) Bilder kommer lite snare. Kvällens avslutades med mys hemma :)
Igår satt jag och plugga hela dagen från 9-16.30 så efter de var jag tvärslut.

Idag då, ja bella kommer väl över snart på fika sen vid 13 ska vi in till stan. Jag ska på mitt livs första arbetsintervju :P Det är inom vården i gävle kommun. Så får se vad dom säger. Kommer nog även om jag får jobba inom gävle så ska jag jobba början av sommaren i ockelbo då semetern infallen sent i gävle. Jaja vi får se hur det går annars blir det hela sommaren i ockelbo vilket inte ör mig något då jag trivs där väldigt bra. Det är ju bara resorna som är jobbiga.
Efter stan blir det hem, ut med hunden och försöka få i mig nått som är svår nu för tiden då jag har så ont i munnen men men. Henker kommer och kör mig ut till ockelbo, jobba 16-21 :)
Vela att jag skulle ta natten imorgon men jag har ju skola på torsdag morgon. Sluta kl 7 och börja skolan kl 9 är kanske ingen genomtänkt plan. Jaja vi får se.

Vill bara säga GRATTIS till Emma på 20års dagen <3



Kliar i fingrarna :)

Ja de är väl de minsta man kan säga om mig just nu. Fan det finns ju hur mycket sött och fint som helst där ute till knytet. Man bara glider bland hyllor och ställningar, kräfs rätt mycket för att man inte ska gå löst på allt de söta.
Har faktist redan handlat 2 pjyamaser med fötter, såå söta. Men man vågar ju inte ta så liten storlek så jag går på de lite större nu och visar det sig mot förmodan att det skulle bli en mini bebis mot slutet får man väl panika handla smått då :P
Men tror faktiskt inte att han/hon kommer vara så liten för jag vägde ju nästan 5000g och johan vägde drygt 4000g så vi får säkerligen en riktig bamsing till bebis :)
Det gör mig absolut ingen så länge knytet är friskt och välskapt :)

Vill införskaffa mig en ny kamera då min har gett upp helt och är bara skit. Min mage har nämligen börjat visa sig lite nu så ska börja måtta och vill börja knäppa kort. Sånt man vill komma ihåg av sig graviditet. Tycker allt sånt verkar jätte kul att ha sen att se tillbaka på :)
Tur att det blir sommar och skönt kan man röra på sig mycket och ska ju jobba hela sommaren, minskar ju risken till vätska i ben och fötter ju mer man rör på sig tidigt i graviditeten. Min mamma som är väldigt duktig på att röra sig hade inga problem alls med sånt. Så till sommaren blir det att hämta hem cykeln ^^


Var inte våren påväg?

Vem fan har beställt snö då? Jävla irriterad vart jag när man slår upp ögonen det är mörkt, kallt ute och snöar. :( Men nu har det slutat iaf men fortfarande like grått och trist ute. Vill bara ha vårsol och massa vårtecken, trött på den här skiten nu.
Har sovit otroligt dåligt inatt, förbannade tandvärk. Men det är fredag idag så det gjorde mig genast på bättre humör för det är inte vilken fredag som helst. Det är CARRO och INA fredag.
Första ska vi på spa/massage kl 17 och bli ompysslade och för den underbara upplevelsen behöver jag enbart betala 80:- eftersom söta Carro står för resten då hon har presentkort :)
Efter de blir det en snabb sväng hem till mig och svira om till nå finare kläder och slänga på lite smink. Tillbaka till Gävle, käka nå gott sen bio, Hur många lingon finns det i världen kl 21 :) Riktigt trevligt ska det bli.
Ska flörta med henne och fråga om vi ska ha en heldag på stan imorgon för lite shopping kanske? Kolla om man hittar nå sött till knytet :)
Imorgon kväll ska våra gubbar ut och roa sig, tror det skulle bli mat, öl och biljard på Interpool. Det är dom absolut värda så jag och Carro ska mysa ner oss i hennes soffa med Thindra och Thed kan jag tro innan någon av oss får åka in och hämta dom onyktra pojkarna :)

Just ja måste bara berätta att PFV ringde igår sökte ju jobb i förra veckan, inom vården i gävle. Så jag ska på intervjuv på tisdag kl 13, hoppas jag får något. Tycker verkligen om att jobba i Ockelbo, trivs men det blir så mycket tid som går bort på att resa och vänta så hoppas verkligen på något närmare sommar vikariat.
Sen så är det sista dagen idag på lägenheten vi satt upp oss på, en 3a men inflytt i juli. Men nu ligger vi 2a så svarar inte 1an ja och vi tycker om den så får det bli den. Bottenplan, uteplats, klädkammare och super bra planlösning :) Så vi hoppas, hoppas verkligen att den är fräsch och att 1an tackar nej så vi får den :D


Näe nu ska jag fixa lite frukost åt mig och Ozzy så vi tar oss igenom dagen :)

Ha en underbar fredag allihopa :)


Tagna 17/3-11


Blivande föräldrar <3

Tänkte jag skulle ta och skriva av mig lite.
Vet att de är många som tycker att de kanske är lite konstigt att Johan och jag väntar barn pga att vi inte alls varit ett par så länge. Fine att ni tycker så men om ni har åsikter och fördomar håll dom gära för er själva.
Vi är jätte glada och båda var med på det från början och det var ju allt annat än planerat och kom som en chock för oss båda när vi lästa av det första testet, gjorde 3 till enbart för att jag knappt kunde fatta och för att vara helt säker. Men alla 4 visade att jag var gravid och då pratade vi igenom det för de är ju inte bara ett med ett nytt liv. Eftersom jag genomgått två aborter under kort tid förr så tog livmodern lite stryk så en till abort kanske skulle ställa till det rejält.
Tankar, funderingar, lycka och oro gick igenom våra huvuden men båda kände att vi ville behålla det och göra det bästa. Vi båda känner oss redo att axla ansvaret för ett litet liv och tror att vi kommer göra det riktigt bra om jag ska vara ärlig. Vi är inte perfekta och vi har ju inte en aning om hur det är att ha egtet bran, men vet någon blivande första gångs förälder de? Finns ju dom som haft sämre utgångspunkt än vi gällande utbildning, jobb och annat men ändå klarat det galant. Man lär sig helt enkelt och bara för att barnet inte var planerat så kommer det absolut inte vara mindre älskat.

Fick reda på det väldigt tidigt och jag var osäker om jag skulle kunna hålla graviditeten utan några problem, som dom flesta vet är dom 3 första månaderna löper man större risk för missfall. Men nu har jag tagit mig igenom dom men inget är ju säkert för det, men man kan pusta ut lite iaf.
Vi berättade för våra mammor först och måste säga att båda fick väl en smärre chock, men den la sig efter ett tag. Båda våra familjer ställer upp, stöttar oss och är glada :) <3
Våra närmaste vänner som också fick reda på det rätt tidigt, ja dom hade väl blandade känslor och de med all rätt. Men nu har dom flesta iaf av mina närmaste vant sig vid tanken att JAG ska bli mamma och tycker det är roligt. :)

Har väl inte haft den bästa början på en graviditet. Den kom ju mitt i mitt värsta sjukdomstillstånd ever. Förkylning, halsfluss, extrem hosta, feber och massa annat skit. Mådde så fruktansvärt dåligt och på de fick man upp nästan allt man åt så ingen energi fanns ju i kroppen. Kan säga att jag varit riktigt rädd att det skulle bli nå tok när jag var så extremt sjuk. Men tog mig igenom det. Fortfarande kan jag få upp det mesta jag äter men har liksom accepterat de nu och hoppas att det snart går över helt för de har ju börjat avta iaf.
Men nu när jag är frisk i övrigt slår en annan sak till, tandvärken från helvetet. Att de aldrig ska vara lugnt med min kropp och sjukdomar, bli så sjukt less. Var till tandläkaren igår efter 2 sömnlösa nätter så rotfyllning x2 står på mitt schema men fick inte tid fören 12 april. :( Känns sjukt jobbigt, kunde inte sova inatt heller. De lilla jag fick sova var en sväng på köksstolen och en sväng sittandes i soffan :( Blir värre när man lägger sig ner och har försökt med dom flesta knep jag vet att lindra skiten. Jaja nog om min jävla tandvärk.

Vi var till barnmorskan igår, tömde mig lite på blod, kolla äggvita i urinet som absolut inte fanns :) och prata lite. Har gått 11+3 så är inne i graviditets vecka 12, tog ett tag innan jag riktigt fatta de där. Känner mig lite dum men nu har det börjat klarna mer och mer hur dom räknar och har sig.
Näe nu har ni fått mycket läsning för er som orkat sig igenom detta luddiga inlägg.

Vi är lyckliga och hoppas ni kan vara glada för våran skull :)



 


2011-03-13

Jaha då har man varit frånvarande ett tag igen, orken har inte riktigt funnits där. Har varit lite sjuk och sängliggande. Var i skolan i torsdags och de gick jätte bra. Ozzy kommer nog bli hemma här på heltid igen <3 Känns jätte bra och de är sååå mysigt att ha min plutt hemma igen. Mamma jobbar ju så mycket nu så hon kan inte ha honom fast hon vill.
Igår umgicks jag med min bästa Carro, var på köpis sen följde jag med henne hem en sväng. J´s lillebror Lucas sov ju här från igår så tyckte att grabbarna skulle få lite egentid :) Och inte led dom, hockey, hamburgare och godis hehe :) När jag kom hem vart det ner i ett varmt bad för att sen sluta upp med grabbarna i soffan, fick se förlängningen iaf och så uppspelta dom blev när BIF avgjorde med 3-4 målet borta mot färjestad :) Kul att se.
Kolla på 101 sätt att åka ur en gameshow men är väl inget höjdarprogram enligt mig, sen var ju Lucas önskemål att få se melodifestivals finalen så de fick jag genomlida. Är ju inte ett dugg intresserad för vi skickar ju bara skit ändå, en låt som går nästan som alla andra krog plågor, sticker inte ut ett dugg och är bara samma samma. Rätt bra men ack så trist.
Efter de vart de snart kväller och alla somna innan 23 :)

Idag är vi pigga och glada. J fick ligga kvar ett tag själv gick jag upp och fixa lite frukost till Lucas och Ozzy, vart en prommis med Ozzy innan jag fick upp J ur sängen. Nu sitter gossarna i soffa och kollar på gamla hockey matcher.
Ska väl börja göra mig iordning, köra hem Lucas sen fara ut till mina kära vänner i Hofors. Var på tok för längesen jag var där och hälsa på.
Ikväll blir det BB mys med älsk ;)


2011-03-03

Ännu en underbar morgon här i valbo fast vädret inte riktigt var vad jag hade hoppats på, men vad gör det när man är frisk och pigg? :) Har varit ute på morgon prommis med Ozzy så nu har han kurat ihop sig på den stora kudden på golvet där han verkar trivas jätte bra. Prata med Bella nyss så hon skulle komma hit om ett tag sen får vi väl se om min kära syster tänkte kika förbi under dagen eller hur hon gör? Ska iaf tvätta 14-17.30 så blir de gjort också, skönt.

Gårdagen, underhöll Bella mig större delen av. Hon tog som sagt med sig Ozzy när hon skulle köra sin mor så då passa jag på att städa här hemma så det vart gjort. Dammsög, damma, gjorde ren ugnen, badrummet och bytte i sängen så fick allt gjort som jag ville. Sen när dom kom tillbaka kolla vi på en film 1000 gånger starkare, den verkade skit bra tills slutet kom, helt meningslöst om jag ska vara ärlig. Fick även ett nallebud med posten igår, jätte sött och jag vart sjukligt glad :) Tack min kära J för att du är såå goo :) <3
På kvällen skulle vi kolla på fuskbyggarna men avsnittet dom skulle visa hade blivit inställt, säkert pga något rättsligt och en repris från förra säsongen tilltalade inte mig. Var sjukt trött ändå så jag somna nog före 21.30 och vakna 06.30 imorse och var jätte pigg men som tur var kunde jag somna om någon timme.

Jaja får se vad denna torsdag har att erbjuda ;)


Sötaste Ozzy



Nallebudet från hjärtat <3



2011-03-02

Onsdag och solen skiner i all sin glans. Har varit på långprommis med ozzy här på förmiddagen i det vackra vädret åh som han njöt och de gjorde jag med, var ute i ca 45min. Bella var nyss hit en sväng på kaffe och skulle in till stan för att hämta sin mamma, hon var snäll och tog med ozzy, fick han åka lite bil. Så jag ska passa på att rasta dammsugaren medans han är borta så slipper han den och jag får det gjort. Men nu först ska jag äta lunch, ost och broccolisoppa och till det kranvatten, mumma. Näe om jag ska ta och sätta lite fart, få i mig maten och igång med städningen.
Återkommer senare kanske med lite nya bilder :)


mars 2010


2011-03-01x2

Sitter och väntar på att Robert ska komma och plocka upp mig så vi kan åka mot viken. Ozzy leker in sig i gardninen i vardagsrummet typ hela tiden, vill ha uppmärksamhet skulle jag gissa. Han är nog inte super glad över att bli lämnad ensam någon timme men han sover iaf bara när man är borta så han kommer ju inte att lida. Näe nu får han ta och komma den där Robert :P

Passa på att knäppa något kort med camen var sjukt längesen jag gjorde de, bodde i fba och det var ju ett tag sen.
Man måste få fula sig lite ibland :) Jaja dagens Ina iaf :P




2011-03-01

Super bra början på mars, vackert väder och jag är skit pigg :) Kan inte bli så mycket bättre. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att roa mig med idag? Blir lång prommis med ozzy i det vackra vädret sen kanske robert ville följa med till viken, lämna lite pappaer sen ta en fika eller nå? :) Får se när han behagar att vakna till liv, han har ju "ledig barn vecka" så han kan nog sova ett tag till.
Nu ska jag ta och fixa till mig lite frukost innan jag svälter ihjäl sen är nog ozzy lite sugen på skinkmacka, så sjukt bortskämnd den lilla, men såååå värrrt de. Han äter aldrig hundmat utan de vi äter, massa grönsaker och frukt och gud så bra han mår.
Kanske skriver mer ikväll om jag fått inspration till det ^^


RSS 2.0