Till DIG!

Du har ett leende
som får mig 
att bli knäsvag 
en blick som får mig
att känna mig vacker 
en själ som är 
vackrare än himlen 
ett hjärta stort 
som flera oceaner
en charm som 
smälter isberg 
kan kärleken bli 
vackrare än så?Natt öppet på 67an....

Ja nu sitter man här och inte är ett dugg trött och håller på hosta upp lungorna, har huvudvärk och mår fan illa :( Mindre kul måste jag säga. Var ju som sagt till HC idag fick hostmedicin och akut remiss till lungröntgen, får svar på måndag om det. Men måste erkänna att min kropp inte längre orkar med detta förbannade skit. :( Hoppas medicinerna håller vad dom ska och att jag snart är människa igen... Bella kom över på kaffe, himla trevligt var längesen men när hon väl kom var det prata på som vanligt som att vi inte varit ifrån varandra alls :)
.
.
.
.
.
.
Du är så sjukt himla underbar, och trivs såååå sjukt bäst :) Du får mitt hjärta att slå extra hårt och fort. Det är fantastiskt hur livet kan bli ibland. Hoppas verkligen på dig och oss nu... Jag kan då inte önska mig bättre <33

Sjukdom som sig bör?

Ja nu var det längesedan sist men har haft så mycket annat för mig så har inte varken haft tid eller lust att klottra ner min vardag här... Men ger er en liten insikt i vad som hänt den senaste tiden.
Har varit sjuk i ca 6 veckor nu och som jag ser det nu finns inget slut på eländet, jätte jobbigt men idag ska jag till HC får se vad dom nu säger. Hoppas dom kommer fram till någon slutsatts och ger mig nått för alla besvär för snart hostar jag seriöst sönder både lungor och revben. Är ju sjukt att man får träningsvärk av att hosta...
Flytten är gjord, och jag trivs sjukt bra här i min etta :) Är lite smått kvar att fixa till men de tar jag när tid ges. Känns skönt att slippa bo i väskor och känna att jag har mitt eget hem att längta till när jag är borta. Har jobbar rätt mycket fast jag varit sjuk men pengarna behövs ju och jobbet behöver personal. Så lönen blir fin nu i januari :) Har jobbat lite nu också och ska även jobba nästa vecka och veckan efter de så det rullar på.
Mamma och Anders befinner sig i det soliga Las Vegas så i helgen åker jag upp till Ockelbo och blir där tills måndag då mamma kommer hem igen. Skulle ju varit där hela veckan men har haft min sämsta vecka i förkylningen hittills så har legat som en döing nästan :( Hoppas på bättre tider typ.
Sen de alla typ är sjukt nyfikna på är väl om jag träffat någon, och det har jag ju gjort. Känns skit bra och vi trivs sjukt bra ihop. Underbaraste människan jag mött på länge. Han gör min vardag ljusare och jag vill typ vara i hans närhet hela tiden. Han gör min glad och lycklig helt enkelt. Som vi träffades med inställningen att ingen av  oss var intresserade utav något seriöst eller långvarigt men båda ändrade visst på sig när vi kände att vi ville inte vara utan varandra eller träffa andra. Känns som vi tog rätt beslut och jag ser ljust på framtiden. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig men så glad som jag är nu har jag inte varit på evigheter :)
Blivit en del festande på sista tiden också men shit, sjukt kul man har haft :)
Just nu känns det som jag har allt man kan önska, dom bästa vännerna både nya och gamla, bästa familjen och bästa pojken bara hälsan som fattas nu :)
Skolan drog igång förra torsdagen och de känns bra, kommer gå 1 dag i veckan :P Hihi men mer hemuppgifter blir det ju. Hemma idag eftersom jag är sjuk och ska till HC.
Idag var Robert förbi och umgicks lite, drack kaffe och smed planer inför helgen :) Kommer nog bli sjukt mys. Vi ska ha med oss Nova upp imorgon och ta med henne på badhuset på lördag tror jag :) Sen på lördag kväll blir det fin mat och troligtvis något glas vin och massa skräckfilm ;) Kan de bli bättre? Trevligt sällskap och slappgöra ^^^så de ska vara :) Nu ska sötaste följa med mig till HC sen käka på IKEA har det pratas om, det gillas starkt :)
Finns nog inte så mycket mer att säga just, men nu vet ni iaf lite vad som hänt under min bloggtorka ;) Hoppas ni känner er nöjda med det ;)

RSS 2.0