Idag är ingen vanlig dag...

För det är Svantes farmors 50års dag :D Många grattis på dig Carina <3

120327

Ja svante sov nästan 12 tim inatt, somna vid 7 igår och vakna 6.30 imorse, underbara unge. Idag ska jag åka ut med svante så får han mysa lite med farmor och farfar. Själv ska jag och min mamma ut på några ärenden som kommer att ta tid och då tyckte jag det var bättre att svante fick ha en massa mys i forsbacka istället, mycket bättre för honom. Och farmor vart givetvis jätte glad :D
Så nu ska vi fixa till oss lite, kanske att svante vill sova en sväng sen blir det doningar..
Kärleken till dig är obeskrivelig, min skatt <3

Bortskämd prins

Igår hann vi på stan lite så jag och carro shoppa loss lite åt svante :) Hitta massa fint, massa kläder sen såklart hade ju carro fyndat på blocket, en gunga i ställning som man både kan ha inne och ute sen en mjukisbil han kan sitta och leka i. Den lyser och låter, båda dom för 500:-. :) Bild på gungan kommer sen..

svar

Ett svar till den anonyma kommentaren... Jag har ju fått hem en ny bilbarnstol med reglerbart nackstöd som inte finns med på bilden men det finns i hans stol så oroa dig inte över det. Skulle inte utsätta min son för något sånt men dom här babybilstolarna har han växt ifrån, hans fötter sticker ut och huvudet kommer inte längre i dom så. Kolla en extra med kundtjänsten och med längd och vikt och den stolen han har fått passar honom nu och ett bra tag framöver. Den går även att fälla bak lite så han inte sitter så upprätt så ryggen tar inte heller skada sen är han nacke jätte fixerad eller så ljuger läkare och sköterskor. Han varken rycker eller slänger. Hoppas du känner dig tryggare med att jag inte gör min son något illa nu.

Shoppa till svante

Ja imorgon ska jag passa på att handla lite nytt till prinsen :) Massa färg ska det vara så har hittat lite smått och gott jag ska kika på :)
kläderna hittar du --->http://www.lindex.com/se/barn/baby-50-86-cl/
kläderna hittar du här --->http://kappahl.se/category/estore/artiklar/barn/kategorier/baby_5086/
kläderna hittar du här --->http://www.hm.com/se/subdepartment/KIDS?Nr=4294944556
Ska även kolla på någon jacka och nå mjukare skor med sula :)

120323

5.05 gjorde vi morgon här hemma och lilleman har inte somnat om ännu, lite kinkig, vet inte riktigt vad det är? :( Så nu sitter han här med mig och roar sig lite lätt :) Får väl se om han tänker sova något eller om han tar det i bilen påväg till forsbacka, han ska ju vara hos sin far i helgen. Lämnar honom hos farmor så får dom mysa tills att pappan slutar :) Självklart kommer jag tok sakna min lilla skatt men vet att han har det super bra med pappan..
Så idag ska jag tillbringa någon timme med emma och sandra efter det ska jag åka ut till hofors en sväng, hälsa på camilla och vincent innan det bär av hemåt igen.
Morgondagen innefattar en eckerö resa, kanske en födelsedagsfest på kvällen. Det är inte säkert att jag orkar med det, får se? I över en veckas tid nu har han ju valt att vakna föra 5 så man är lite smått mör.
Hämta även ut hans nya bilbarnstol som kommit från if, ett jävla mästerverk om du frågar mig. Undrar hur jag ska få till det med den, skulle behöva lite hjälp av jessica skulle jag tippa, hon har ju samma. Så får se om man får nästla sig in där någon dag nästa vecka för en snabb genomgång. Ingen barnstol som man håller på släpar imellan bilar om man säger så :S
Men men det blir nog toppen tillslut, den säkraste på marknaden så...
http://barnibil.if-sakerhet.se/ifbibizikid.aspx <---stolen hittar ni här
Nyss fick han upp sin blöja första gången helt, jaha inte ens 6mån killen :P haha <3

GRATTIS

Grattis finaste emma på din 21års dag <3

120322

Ja hos oss har vi skapat oss nya rutiner denna vecka, svante somnar mellan 18-20 och vaknar allt mellan 4.30-6.00 så ingen sovmorgon men en bra nattsömn ändå. Jag somnar som senast vid 21 om det inte är väldigt svårt att sova vilket det inte brukar vara om man är i full gång sen kl 5 på morgonen. Han har även mer vaken tid och knappt någon sovtid på dagarna för att vara så liten. dryga timmen, visst någon dag kan han ju dra i med någon timme till men det är mer sällan. Men istället har man en glad och rolig liten kille som gärna vill vara med hela tiden. :D
Annars då, jo vi har haft en massa för oss. Hälsat på ute i hofors och i åshammar, :) Åkt 4hjuling, svante åkte för första gången och gissa om han njöt. Han brydde sig inte ett skit om att han fick på sig kåpr för öronen, sen titta han runt och var jätte glad sen somna han och sov mesta delen av turen :) Sötnosen..
Usch jag är blek och ser verkligen ut som en skogsmulle :P men man klär sig ju varmt när man ska ut och vafaan inte direkt som jag violl ha en dejt med en björn eller älg ;) Hur som när vi kom hem igen var vi ut en bra stund till, var säkert ute i 4tim, helt underbart och svante älskar att få vara med ute. Skorpan (massa katt) och Maja (runes hund) gillar svantes sällskap. Sussie (svantes blivande gudmor) kom förbi på fika och svante gos :)
Sötingarna. :D
Ojoj som svante har börja med sin röst, han snackar som en galning ännu mer än han gjort, är så himla roligt och se hur han håller på men får tyvärr inte riktigt till det med att lägga upp video här så kan du kommentera gärna hur man gör :)
Och vilket litet matvrak vi har, gluppsk och verkligen älskar att äta :) Himla tur han gillar det. Men han har haft lite svårt med magen i veckan, fick tillslut ta lite microlax då inget annat funka, inte ens plommonpuré men det äter han dagligen nu med banan så hoppas vi kna hålla magen igång. På BVC sa dom att han kanske behöver nå smörjande för tarmen så vi får se när vi ska dit får vi prata lite mer. Men nu är han som vanligt och bajsa igår hela 4gånger så.
Inte heller att han vart ledsen eller nå för han var hård i magen han var lika glad ändå. :)
Igår fick han vara hos farmor ett tag för jag gjorde ett besök på HC i valbo, vilket inte gjorde mig nå klokare på mina fötter och inte heller läkarna. :( 3 läkare kom in och tittade på knölarna på mina fötter som bara blir fler och gör ont. Men ingen av dom kunde riktigt förstå vad det kan vara. Så skulle få en remiss till hud sen ortoped, får väl se vad detta slutar, usch för mina just nu dyra fötter.... :(
Efter det blev det lite kaffe hos carina sen bar det av mot hofors till camilla och vincent, jonas jobba. Drack lite mer kaffe och hann med en massa prat :) Lika trevligt jämt :D
Ringde även astors exp i ockelbo igår, så nu är dopdagen och tiden bokad, de är väl ungefär så långt jag kommit med planeringen och ja platsen då. :P Massa jobb och planering återstår, men kommer bli fint hoppas jag.
Idag ska vi träffa efterlängtade linda och göra ett besök på banken, spännande va ;) haha. Nu ska jag mysa lite mer med min underbara unge <3

120317

Hade en tok mysig dag med sandra, emma, daniel och micke igår :) Tack för det fina ni <3 Jätte kul och ser verkligen fram emot våra kommande äventyr och kan säga att min vår kommer vara rätt fullspäckad. Har ju även ett dop som ska planeras men de hoppas jag att man kan få lite hjälp med. Har ni några ideer att dela med er av till ett fint sommardop så kommentera gärna ;) Vi ska döpa honom ute men festen ska vara inne. Färg tema, mat, kläder, inbjudningskort, sånger  ja det är en del som ska fixas ;) Måste komma ihåg att ringa prästen och höra med tider och boka en tid så jag och johan kan få komma och prata om cermonin.
Imorse vakna jag till en super glad och mysig kille som ville mysa med mamma i sängen, bästa <3 Underbart uppvaknande med andra ord. Nu tar sig lillkillen en pn får se hur länge. Jag ska passa på att få av morgonrocken och på med kläder. Blir nog bara myskläder skulle jag tro för ingen står på schemat idag mer än kanske en vända till jessica med familj?! Får se hur det blir med det?!
Vädret är ju rätt trist idag så känns som en mysdag, så lutar väl åt det.
Imorgon blir det nog grillning för solen skulle titta fram igen och upp emot en 10grader :) Om vi kommer iväg till jessica så ska vi få låna kåpor till svante så vi kan åka lite 4hjuling. Vill inte han ska vara rädd för motor ljud och ska vänja sig ;) Får se då...
Ja nu har jag väl inte mer att skriva just nu...
Hoppas ni får en trevlig helg fina ni <3

120316

God morgon! Hoppas ni har sovit gott och får en underbar fredag. :)
Idag har vi mycket som står på menyn för mig och lilla svante. Först ska vi på ett äventyr i stan som jag tyvärr inte kan berätta mer om, men en riktigt rolig sak sen ska vi vidare ut till fba och hälsa på farmor och faster tror jag skulle komma med lilla tor :)
Ja angående gårdagens inlägg har jag fått en del pikar här och var, men det skiter jag i för dom flesta som läst som jag känner håller med mig, även folk jag inte känner. Måste ju få säga som jag tycker och fatta väl själv att jag kanske trampa någon på tårna. Men dom som tar åt sig har väl anledning till att göra det då?! Min blogg är min röst utåt. Är glad att vi har ett samhälle som vill hjälpa men någon gång måste vi fatta att kan vi inte hjälpa våra egna så ska vi kanske hejda oss lite med att hjälpa andra. Någon gång måste politiker vakna till liv och fatta att pengarna inte räcker till dom andra utan att vi människor som behöver hjälp att klara sig, sjukvård, skolor, bygga nya lägenheter och barnomsorg som borde komma före moskeer och annat som faktiskt inte tillhör våran religion. Tycker vi under många år har peioriterat lite fel saker. Och kolla på brottsligheten som ökar, kanske vi borde lägga lite mer pengar på ungdomar så dom har annat att göra och polisen borde få sig en extra peng dom också.
Jaja det är ju vad jag tycker och känner.

Åker vi till ett annat land får vi ju ta seden som dom har där, varför kan inte folk som kommer hit med en annan religion ta våra seder på allvar?!



Har blivit bedd att göra en sak till en av mina närmaste vänner, och gissa om jag vart glad när jag fick frågan :D Tycker det ska bli jätte roligt och är himla glad att peronen frågade mig om det, trodde jag inte faktiskt. Ser verkligen fram emot detta och hoppas vi kommer ha skit kul på vägen dit. Tack min kära vän och jag glädjs så mycker för din skull och hoppas allt kommer bli som du vill <3


Bästa son och mormor <3


120315

Hum nu har jag haft en del huvudbry, fått för mycket info dom senaste dagarna vilket gör min extremt irriterad... Ja vissa ska ju tydligen ha rätt till ditt och ha rätt till datt utan att behöva göra ett jävla skit, va faaan. Bli vuxen, ta ansvar, skaffa ett jobb, plugga eller gör något för att förtjäna pengar. Jag jobbar inte för att försörja andra, jag skattar och ni äter och bor upp de utan att göra ett jävla dugg. Jag får kämpa som så många andra för att få allt att gå runt mendans andra kan glida, njuta och bara vara och ändå få lika mycket pengar. Åhhh gör mig så sjukt jävla arg så det finns inte. Även om man inte är från sverige utan från något annat land, ska man bo och vara här, fine men gör rätt för det då, i den mån det går.
Att en familj ska kunna gå hemma, inte gör något alls, då har dom en fin och bra lägenhet, busskort så dom kan ta sig, extra bidrag till fan vet allt och självklart presentkort på IKEA så dom kan få ett mysigt hem.
Jag har jobbat och betalat skatt sen jag var 16år.
Självklart finns det människor som inte kan jobba och de är ju inte de jag säger att sjuka människor ska ut på marknaden men finns ju så många friska som helt enkelt inte tycker man tjänar på att jobba. Hur kan man inte tjäna på att jobba eller plugga? Man måste ju börja någonstans...
Sen en sån där sak att i vissa kommuner i vårat län får man inte söka dagisplats till sitt barn fören 3månader innan det fyller 1år, och helst ska väl bägge föräldrarna vara ute på arbete innan man ens fått en plats på ett dagis till sitt barn? Jaha hur var tänket då? :S Men kommer man från ett annat land och landar på arlanda och ska "bo" här ett tag då har man fan dagisplats, boende, pengar, mat i kyl och allt sånt innan man ens klivet av planet. Är det bara jag som tycker det är fel?!!
Sen en annan sak som jag tänkt på är, när ett par separerar med barn då är det bara mamman som får. Hum men pappan då, han ska ju kunna starta upp ett nytt hem för han ska ju också ha sitt barn och oftast får ju mamman ta allt för hon har barnet mest. Då kanske pappan kan få en viss summa en gång bara så han kan fixa det som är viktigast till ett barn, en säng, kanske en vagn lite leksaker och så. Men nej, han ska bara betala och visst ska han göra det men förstår att det blir svårt för vissa.
Han blir ju också i en ny livssituation precis som mamman.
Vet att ni är många som säkert kommer ta illa vid er av detta inlägg, men jaha så får det väl vara men måste ju få säga vad jag tycker., Vi har svenska familjer som knapp har mat på bordet, tak över huvudet och barn att ta hand om men för dom är det jävla svårt att få hjälp, ska det vara så? Ska vi inte hjälpa vårt folk?
Klart det inte finns jobb för minsta lilla möjlighet till ett jobb så finns det bara konstiga namn före i kön för dom måste få komma ut och se hur det är?! Jaha, ja vi får väl dra på ett leende och bara acceptera helt enkelt.
Vet att skulle jag få problem en månad eller två men pengar och skulle gå till socialen och be om hjälp skulle dom skratta mig i ansiktet och be mig gå.
Läste i en artilker i en lokal tidning här om veckan, där stod det om sandvikens kommun och skolor. Att vissa skolor skulle elever ha en egen dator och andra skolor i SAMMA KOMMUN skulle få vänta ända tills 2014. Hur tänkte dom där? Antingen har man pengar och kan ge alla skolor samma chans till samma utbildning eller så väntar man tills man har råd, inte ger vissa. Klart det kommer bli skillnad för dom som har och inte har egen data. Alla ska dom ju förhoppningsvis läsa vidare på gymnasium och då kommer det ju märkar rjält om inte annat. Föräldrar kommer vilja flytta deras barn för att deom ska ha det bästa, det ligger i våran natur. Ja får se hur de där blir men jag tycker det är jävla illa alltså.
Blir bara så less på att det görs skillnad på folk, så fruktansvärt irriterad och less :(
Tänker inte be om ursäkt för detta inlägg, min blogg, mina tankar, funderingar och vad JAG tycker. Så hoppas ni förstår.

120312x2

nu ska vi ut i fin vädret och ladda inför the devil (tandläkaren) ;)

120312

God morgon fina ni, hoppas eran helg varit till belåtenhet. Min har varit helt okej, saknat min lilla älskling men vet att han har det super bra hos pappan med familj, han blir lika bortskämd där som här. Men har fått massor gjort och även en del smärta på traven. Bara för man ska vara DUKTIG och klara allt själv när det gäller att skruva. Visst möbeln vart bra men de vart inte min vänstra axel och muskelfäste. Fyfaaan säger jag bara, var tok svälld igår men idag har det blivit lite bättre. Voltaren gel och alvedon verkade funka iaf ^^ Och det tackar vi för.
Igår kom jonas, camilla och lilla vincent förbi, åhh så mysigt. Men var skit trist att jag hade så ont så jag inte kunde gosa en massa med honom :( Men det blir snart igen hoppas jag :)
Svante tok somna igår kväll utan några som helst problem i sin nya säng och nya sängmobilen han fick av carro gick verkligen hem. Sov från ca 20.30 till 6 imorse. Då satte jag igen mobilen och han låg där, titta på den och var en tok nöjd kille :)
14.30 ska jag infinna mig hos tandläkaren idag, känns på två vis. Hatar fan att behöva gå dit, men det är ett av mitt livs måsten. Vill ha bra tänder och vill bli kvitt problemet med en tand som har gjort mig galen i drygt 1år så hoppas det blir gjort som det ska idag.
under helgen har jag även beställt nya kort på lillprinsen som ska pryda hela hemmet känns det som och mormor har en massa ramar han  ska in i. Hoppas även att den nya bilstolen kommer under veckan ^^ Annars så blir det en lugn vecka som det ser ut, inga inplanerade händelser vad jag vet :)
Så kom du då till oss du älskade barn

och grep våra hjärtan med kraft.

Med ens fick allting mera mening,

långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,

Du fångar all ömhet omkring,

små fötter och fingrar, din hud och din doft

så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig

och dela din glädje och sorg.

När skuggorna hotar ditt solsken,

så är vi din tryggade borg.

Älskar dig så, min son, min skatt, mitt allt <3


Svammel

Oj nu var det ett sånt där längre uppehåll igen men det har varit mycket bus och mys med lilleman + att min mor gjort mycket jobb på datan så då blir det inget blogga för mig. Vet inte riktigt när jag skulle ha hunnit eller orkat heller. Jaha dagarna som gått har varit helt underbara. Massa sol, +grader och besök ute i skogen.
Mys i solen, rune, mamma, svante och sören :)
Sören får lite svantemys <3
Roligt att sitta på runes axlar :)
Ja det där var en dag med massa mys ute, var i solen i drygt 2tim och var helt underbart. Massa vårkänslor och till veckan skulle det bli lika vackert och varmare. Mhh älskar våren så nu hoppas jag på massa vår...
Inne har vi självklart också haft massa mys och bara varit. jag tog tag i storstädning av huset medans mormorn var iväg till bollnäs en sväng med sören. Gick väl sådär, ena stunden var svante jätte nöjd i babysittern och andra skulle han sitta i famnen medans jag höll dammsugaren med andra, så var lite ovanlig dammsugning för min del men det gick och svante skratta som en tok när vi for funt där :P
läser lite tidning med mormor <3
Han har även fått börja med smakportioner, kokt potatis, lite morot och smör har stått på menyn. :) han älskade det och de har gått himla bra :) men roligate är nog att putta ut maten från munnen, ta det med handen och kleta lite här och var ^^ sötnosen <3
Mer utevistelser :)
En del timmar sömn har det ju givetvis varit :)
och en massa bus <3
Var till IKEA igår, orkar inte ens ta upp vad jag fick genomgå för att komma dit, bera en massa tok och hrångel. Virr och skit men tillstut så gick det vägen och fick med mig en ny vit spjälsäng, 2 nya madrasser och lite annat smått och gott både till mig och svante. Sängen fick han av mormor :)
Vart rätt nöjd och hoppas han kommer sova gott där ;)
Under dagen ska jag hinna med ännu mer fix här hemma så något blir gjort :) Sen vid 16 ska jag hämta min lillprins som har haft en super mysig helg hos pappa johan :) Fått masssa bilder och han såg ut att ha det jävla mys med han och farmor med flera :) Han har turen att vara älskad av så många <3
Men hur som ska det bli underbart att få hem honom, tok saknar honom nu. Så nu ska jag sätta lite fart så det blir något gjort och dagen går fortare ^^

Glömde ju

Säga att jag hade en sjukt trevlig dag igår och svante hade nog sin absolut bästa dag på länge :) Men han vart nog övertrött sen för han somna ite fören 21.30 och de är verkligen övertid för hans del :( Men men han var lika pigg och glad för de imorse och var dags att göra morgon enligt honom 6.10 typ :P Jaja han är bara för himla go min lilla skatt <3
Tusen tack till er alla som var med och gjorde våran dag igår :)
Jaga vasalopps söndag då, är inte ett dugg intresserad måste jag säga, har aldrig varit heller. Men men duktigt är dom väl som pinnar på i 9mil och en hyllning till Gustaf Vasa. Själv ska man passa på att mysa lite extra med mormorn och svante, det gillas skarpt <3

Babyträff

Oj igår vart det mycket bäbisar och ungar, men så mysigt :) Först var vi ut till fba och hälsade på hos farmor, pappan var där sen kom lollo och kim med deras lilla tor :) Shit va liten han var och svante vart genast jätte stor :P Men men de går fort så snart har dom en stor bäbis också :) Han var jätte söt men så himla liten, svante har aldrig varit så liten. Tog tyvärr inga bilder där var så mycket annat för sen kom gammelmormor och morfar också. Sist men inte minst fick morfar/farfar också säga hej till dom små :)
Svante höll flaskan själv i ett stadigt grepp igår :)
Efter fba kom carro och hämta oss och vi spenderade resten av dagen där. Jonas och camilla kom med lilla vincent. Vi hade jätte mysigt och henkes ungar + kompis skötte sig exemplariskt med dom små :)
Svante skratta så himla mycket :)
dom söta små och minas fina vänner <3

Lördag

Yes då var det helg igen då, men för mig är det ingen större skillnad på tisdag och lördag mer än att fler av mina vänner är lediga idag.
Prinsen somna i min famn igårkväll vid 19tiden, la honom i sin säng efter en stund och han sov till 6.10 över 11tim dvs :) Ja det var tacksamt för jag sov massa timmar jag också.
PÅ dagen tog han också en stödvila i min famn <3
Njuter varje sekund av dagen med dig <3
Så idag står fba och farmorbesök på schemat så nu ska vi börja göra oss lite mer redo för dagen. Hoppas ni får en jätte bra helg, fina ni :)

Spöken från förr

Hum att en "puff" på face kunde göra mig så glad :) Ett pöke från svunna dagar skulle man kunna kalla personen som puffa mig och jag dom inte riktigt fattar mig på de där med "puffar" puffade iaf tillbaka viket resulterade i en kort konversation, det skrevs inte mycket men det räckte för att göra mig glad. Personen i fråga och jag fick inget bra slut på våran vänskap tyvärr och felat var mitt :( Ångrat de många gånger men inte vågat göra nå åt det. Men fick höra att spöket var välmående och glad så det känns otroligt bra att veta, behövdes inget mer. Tror väl inte vi kommer få kontakt igen så men de där lilla räckte för att kunna släppa det som var då och ångesten som flugit i mig ibland för de som hände då.
Ja eftersom ni inte kommer fatta ett skit och personen i fråga inte läser min blogg så spelar det väl ingen större roll. Men som sagt de är ju min blogg och jag behövde skriva av mig lite :)
Spöken från förr behöver inte vara ett dåligt omen, enligt mig iaf :)


5 månader

Idag blir våran svante hela 5månader, stora killen, älskar varje dag och känner mig så stolt som mamma. Värmer i kroppen varje gång jag ser på honom och jag han är mitt absoluta allt <3
*sover minst 9tim/natt
*skrattar/jollrar som en tok
*sträcker ut armarna när man gör det till honom
*börjat lyssna till sitt namn
*sätter sig upp
*rullar i alla konstens regler
*vill stå och hoppa
*äter nan 1
*libero stl 4
*kläder stl 62/68
*sitter hellre i vagnen än ligger
*älskar allt som låter och lyser
*myser med mig när vi ser på tv
*gör försök till "åla sig fram"
*sitter i matstol/bumbostol utan några problem

Babykväll

Ojoj vilket kaos, shit gick jätte fort att roffa åt oss de vi skulle ha för att sen stå och köa i ca 50min, vilket rassel. Men svante skötte sig exemplariskt och när vi kom hem somna han i min famn, åhhh underbart. Han har börjat med det mer och mer igen.
Hitta lite igår iaf. Vart en sängmobil och en napphållare, de fick han av carro och jag köpte en play to learn stol han ska få när han blir typ 1år, badleksaker och en nalle som lyser i olika färger.  Den gilla han skarpt. Den låg han och kolla på, skratta och hade sig med nu på morgonen :D <3
Hade mys med linda igår också, dom verkar lite förtjusta i varandra :D <3
Vet inte riktigt vad som händer idag, en prommis i det underbart fina vädret iaf, blåser ju en del men vafaan solen skiner, värmer och då ska vi ut och må bra :)
Imorgon ska vi åka till fba och hälsa på hos farmor, hon ville vi skulle komma då hon ska få fin besök av lille tor :) Kul att få se den lille i verkligheten, shit va svante kommer vara stor ;)

Underbara liv

Jag är verkligen tacksam för allt jag har, min underbara son, familj, vänner och allt runt om. :) Är verkligen jätte glad att just jag är mamma till världens underbaraste svante, han är mitt allt och den enda som gör mig hel. Utan honom vore jag ingen. Vet inte riktigt vad jag ansåg vara viktigt i livet innan han kom. Han är underbar och är så himla stolta över mig och johan som skapat något så vackert som just våran son. Han var älskad innan han kom, men nu är han all min kärlek i världen <3
Gick iaf super bra på sjukan igår. Mötte upp emma så tog vi oss dit, svante var vaken hela vägen och hela tiden där. :) Jag har fått ny medicin och salva så nu hoppas vi på en bättring, bästa läkaren hittills iaf. Lugn, förklara och var försiktig. Så nu känns det bättre, det såg jätte fint ut och inte alls att jag födde barn för 5 månader sedan :P Alltid något posetivt då.
Svante påväg till sjukan
När vi sitter i väntrummet
Sen tog vi oss ner på stan igen, gick till mingel för en fika, då kom linda och gjorde oss sällskap :) Vart även ett bråk näör vi var där så poliser kom :O Men men vi såg ju inte så mycket så vi hade inget att säga om händelsen.
Ska träffa linda idag också, hoppas jag :) sen imorgon ska vi träffa camilla och vincent :)
Ja annars så är allt bar, S vakna 6.10 imorse för han hade lagt världens lass i blöjan. Igår bajsa han 6 gången så nu är havren borttagen får se om det blir som vanligt igen och bara 1-2 gånger om dagen. :P Men han är en nöjd och glad kille som ligger i sin hundbädd neranför mig och snackar som fan, skrattar åt sig själv och blir lite shockad när han ger ifrån sig extremt höga läten. Då tittar man på honom och han tok flinar tillbaka :D Haha sötfisen min <3

RSS 2.0