Sista november

Ja idag är det sista november och ingen snö, för min del gör det absolut inget alls. Men lider lite med barnen som vill ut och leka i snön och alla som har vinterleksaker som ska köras sönder, blir svårt när det är grönt ute. De smäller väl bara till så är det kritvitt på backen.
Jaja hur som igår gjorde vi inte mycket, mös hemma hos farmor och sen här hemma. Emma kom över så sov hon kvar vilket hon också ska göra inatt  :)
Mys med gammelmormor :)
Ligga på mage hos emma kan han också ;)
Massa mor & son mys <3
Liten nakenfis hemma hos farmor :)
Idag var vi till BVC, alltid lika kul och jag gissade nästan rätt på längd och vikt. Lillkillen börjar vli stooor :)
Sen var vi bara hemma ett tag, hämta upp emma när johan kom från jobbet och svante sov. Åkte till sandviken och sola, sola för första gången på 11 månader typ :D Hur jävla skönt som helst.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med familjen och emma, trötta är vi så fort svante somnar blir det kväller här hemma,  han vaknar ju säkerligen ungefär
Älskar verkligen min mobil, helt underbar. har tagit hem en app så nu har vi full koll på exakt hur han sover, äter, skiter, kissar, växer och är vaken :D
Så natten till idag sov han 7tim och 43min, duktiga prins :) <3
Mamman är så mycket piggare nu för tiden ;)

Svar

Fått två kommentarer så här svarar jag då jag inte vet vem som skrev dom :)
Tröjan jag har på mig är från gina och bodyn fanns förr i oiis sortiment länkade den sidan i samma inlägg :)
Hoppas svaren blir bra...

snö

Ikväll kom första snön i forsbacka iaf :P

Om ingenting

Ja börja med de där advents pyssle men vet inte riktigt vad de blir av de? Ni får se när jag är klar. Sen har jag kokat lite flaskor, nappar och skedar... Ska byta till MAM 2+ nappar på flaskorna ikväll så får se hur det går för honom. :)
Ikväll blir det bara lite gotta, chips och dipp framför TVn med kärleken och säkerligen lillhjärtat också :) Riktigt familjemys. Ska tända massa ljus så det blir lite extra mys. Men innan de pyssla klart och en härlig varm dusch :D
Johan höll på fippla lite med skrivaren men var inte allt som stämde tyvärr :( Får väl kika lite extra på de innan vi gör nå mer med den.

Jul hemma


Någon timme på köpis senare :)

Vart som sagt en sväng till köpis, träffa upp carro så jag fick lite sällkap.
Fick med en del saker hem också
Har på mig onepicen nu som jag förövrigt fick 25% på, super skön.
Hade rabatter på både lindex och H&M också så vart inte nå blodigt summor.
Är helt klart supernöjd med mina inköp idag och presenten till pappan var ju redan beställd och klar så var bara att hämta ut. Ett silverarmband där de står svante 2011-10-02 :) Han vart glad iaf och de var ju tur :)

oii

http://www.oiidesign.se/ har så otroligt fina barnkläder men många pengar kostar de :)

Insperation till svantes rum

Kikar runt lite på sidor på lite insperation till svantes rum, finns så mycket jag skulle vilka göra med det. Men de är ju de där med att vi bor i hyres lägenhet då vill man ju inte lägga massa pengar på att rusta för man får ju inget tillbaka.
Några bilder på olika pojkrum







Onepice

Åhh en sån här skulle mamman vilja ha :) Ser så otroligt mysig ut.

bilderna är tagna från http://www.pieceofnorway.se


8 veckor <3

Idag är våran underbara och extremt älskade son hela 8 veckor och som han har utvecklats på den tiden. Det händer saker varje dag nu och det är underbart att se hur han betersig från dag till dag, våran skatt.
Tänkte visa bilder från hans första 8 veckor så ni får se skillnaden :)
Kärleken till dig är obeskrivlig min underbara son och på fredag blir du hela 2 månader <3

1a advent

Ja då var det redan 1a advent och ingen snö än så läng. Men pratade med mamma och det tok snöade i ljusdal så får väl se om det tänker krypandes ner hit innan dagen är slut?
Igår julades det här hemma så nu är allt framstökat. Ska bara fixa gardiner till köket och vardagsrummet sen är allt klart :)
Kan visa några bilder sen från längenheten så ni får en inblick i hur vårat hem ser ut nu :)
Tycker det är himla mysigt med alla ljus som syns i varje fönster, ser så hemtrevligt och varmt ut när julpyntet kommer fram.
Idag ska vi ta en sväng till köpis hela familjen, kompliteringshandla lite sen fixa till adventsljusstaken som jag ska fixa själv i år hade jag tänkt så blir väl lite pyssel ikväll.
Nu skulle robert komma förbi en sväng på lite kaffe sen bär vi väl iväg för nu somna lilleskrutt också så :)
Några bilder från dagarna som gått
Johan sitter och leker med sin nya kompis, nokia N8 och bilderna är tagna med min nya samsung galaxy Sll
Mitt fina halsband jag beställde för mina födelsedagspengar från mamma <3
står svante på framsidan och bak står det 2011-10-02 <3

Fredag

Shit va kass jag är på rubriker känner jag... Men idag är det fredag och snart helg för johans del.
Händer väl inte allt för mycket denna helg, ska julpynta på söndag såklart 1a advent. Ska bli mysigt. Det betyder ju ett besök i förrådet innan så man ska lokalisera alla julsaker. Är inte mycket för själva julen, all stress, pengar som ska bytas i form av paket men de där med ljus, adventsstakar och så tycker jag är mysigt. Julen kommer ju få en ny innebörd nu också när man har en liten att tänka på. Men nu i år är det ju inte så värst akutuellt, han är ju så liten.
Julen för mig ska vara tid med familjen, massa mys och god mat. Fattar inte dom som stressar hela december för att sen vara helt färdig på julaftonskvällen så människan knappt orkar hålla sig vaken medans barnen öppnar paket. Näe de där hoppas jaf att man klarar sig ifrån.
Vet inte riktigt ännu hur våran jul kommer att se ut i år? Visar väl sig närmare?
Mysa massa med familjerna blir det iaf.
Ska försöka hitta nå fint att ha på sig både till mig och svante, för lite speciellt är det ju med jul helgen varesig jag tycker om den eller inte.
Nästa år blir det nog gran och sånt där vi bor och dom som vill får komma för då är ju svante ändå över året så han kommer väl få en del klappar och dom ska han ju kunna pyssla med här hemma så han kan roa sig direkt och så man slipper de där med att packa ner det för att sen packa upp det när man kommer hem. Men men dit är det långt vet inte alls hur livet ser ut då?!
Här om kvällen fick svante sitt permiär bad i badbaljan, pappa kirra badet och de gick galant. Han är så go våran lilla grabb. Han är inte alls lika kinkig längre och sover jätte mycket. Hum kanske han växer så det knakar så sömnen behövs för han ska orka. Dom senaste 4 nätterna har han sovit hela nätterna och de är helt underbart och se när han sover sött och vaknar glatt på morgonen :)
Tänkte jessica skulle höra av sig nått så man vet om det fortfarande är planer på att ha kalas och vilken tid isf?! Annars så blir det rätt lugnt idag, ska plocka undan lite och diska, inte blodigare än så. Sen ska nog jag och svante ta oss en prommis det är ju hela 9 grader varmt idag så det är ju behagligt.
Ska jag vara ärlig så är jag nöjd ju senare snön väljer att komma för den ligger ju ändå kvar så länge sen har jag ingen skoter i vinter så har inget att leka med.
Men funderar på en pulka till svante men vet inte om han kommer vara för liten för en sån?
Babypulka
Igår var vi förbi hos farmor och hon var så himla glad att få träffa svante. Hon har ju varit sjuk så det var ju några dagar sen hon träffade honom.
Näe nu ska jag ta tag i hemma lite så något blir gjort medans min lilla prins sover :)

Sömlöst

Inatt vet jag inte alls vad som var fel för sova kunde jag då inte få någon ro till att göra :S Både svante och johan sov så sött men kl 00.15 kom jag på att jag skulle diska, torka av och fixa undan massa kläder. Sen vanka lilleman runt 01 och ville ha mat men sov igen innan kl var 02 men jag kunde knappt somna men tillslut så..
Fick sova ända till ca halv 9 så jag fick väl några timmar ändå :)
Idag händer väl inte allt för mycket, iväg till sandviken och fixa presentpapper tills på fredag då vi ska på barnkalas. Vincent fyller 2år och Ewelyn vart 3 för 2 veckor sen så vi ska ut till åshammar och fira dom :)
Presenter är redan klart så nu ska dom bara slås in.
Svante sover nu, mätt och belåten..
Från vaken till tok sovande på bara någon minut :) <3

Hemma igen

Ja då var man tillbaka i forsbacka då. Gick jätte bra på banken igår så fick allt fixat så det känns super bra. Sen vart det gos mat och massa mys hemma hos mamma/mormor och svante skötte sig exemplariskt. Bank kvinnan vi träffade hade svårt att koncentrera sig på jobbet för hon hade fullt upp med att kolla på svante när han var så vaken och gulli :) Hihi han charmar ju vem som helst :D
Igår fick jag hans första riktigt långa leende på bild, så himla söt. Han har ju flinat länge men nu gör han det oftare och längre stunder, gofisen våran :)



Idag innan vi åkte från ockelbo hanns det med en fika med linda på Trillin även hennes mamma hann med att kika på sötisen :)
Är så himla stolt öven våran skatt och helt offatbart nästan att det är jag och johan som gjort honom :) Våran skatt <3




När vi kommit hem så kom sandra och emma över och gick för en stund sen. Trevligt med lite sällskap :) Prata en massa och drack lite kaffe. Sen försökte sandra "ögon motta" till sodastreamen men de gick väl mindre bra, haha. Vart lite starkt skulle jag tro ;P
Nu ska jag ta och slänga i mig lite mat för johan skulle bli sen, fick en leverans typ nu så och jag är hingrig så lika bra att försöka få i sig lite :)


Mörtebo & Banken

Ja idag ska svante och jag fara upp till mor igen men bara en snabb sväng. Får se hur sent det blir om vi åker hem ikväll eller imorgon?
Vi ska till banken även min mor. Ska fixa lite med ett konto till lillkillen och jagj ska fixa ett nytt bankkort.
Näe nu ska jag fixa lite sen ska vi åka :)

7 veckor <3

Idag är våran skatt hela 7 veckor <3





pyssel

Shit har varit fast vid datan i flera timmar nu och hållit på med kort, jävligt roligt faktiskt :)
Några som ska framkallas och sättas i ramar sen har jag lite planer på kommande projekt nu när jag börjar fatta hur man gör ;P haha.
Mina pojkar sover och jag ska göra mig klar för att åka till köpis och gävle en sväng, lite som behövs hem :)
Näe nu har jag inte riktigt tid med detta, ska fixa till mig och komma iväg :D

Jag älskar dig <3


Svantes Önskelista

Ja nu har jag knåpat ihop en liten lista till er som vill köpa någon klapp till lilla svante :)
Han önskar sig en del för att vara så liten måste jag säga ;)


Nytt liv

Ja så var det nytt liv på min bloggdesign, sjukt nöjd :)
Kom hem från mamma tidigare idag efter några supermysigt dagar med god mat och trevligt sällskap. Ska tillbaka på måndag för då ska vi iväg till banken och fixa lite.
Svante trivs sjukt bra där uppe iaf vad jag kan läsa av honom och mormor är ju super nöjd när hon får ha oss hemma lite. :)
Har tagit någon bild men orkar inte lägga upp de nu, svante sover, johan ska ta sig ett bad och jag ska lägga mig på soffan och vila lite tänkte jag.
Imorgon ska familjen ut på lite ärenden och har lite som vi ska fixa :)
Hoppas ni mår bra alla fina och har en jätte bra helg :)


Ny mobil

Japp nu är min nya "bästis" påväg hem till mig, fixa en bra deal med 3 så det får bli bra så :)
Samsung galaxy SII fick det bli till samma abonnemangskostnad som innan, hoppas den är bra nu. Jessica är himla nöjd med sin så hon får väl hjälpa mig lite att komma igång med den. :)
Haft en super mysig dag med svante, vi har bara kramats och gosa i soffan. Vart ingen prommis, hans öga är så irriterat så vill inte släpa ut honom bara för att. Får snällt tvätta rent det och fråga om det imorgon.
Till dig min underbara skatt <3
http://www.youtube.com/watch?v=-cRct9thG5s

Lalala....

Svante somna runt 00 inatt sen vakna han inte fören 8.15 idag :) Sömnen har blivit så himla mycket bättre och nu blir man ju nästan bortskämd med sömn. Men inte klagar jag inte, så underbart skönt att han får sova och slippa ha ont i magen min lilla skatt.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Jessica skulle komma förbi en snabbis och hämta lite saker hon lämna här i fredags. Sen ska vi bestämt ut på en prommis, solen skiner ju underbart idag :D Bara att passa på. Annars blir det nog bara mysa för oss. Pappan skulle komma hem på lunchen så efter det blir det nog en drive med vagnen kring forsbacka.
Friskluft är bra och både han och jag behöver ju vitaminerna från ljuset ute.
Usch han har börjat "kladda" så hemskt i höge öga :( Vet inte alls vad det är, torkar och torkar men blir inte nå vidra. Ska passa på och fråga om det imorgon när det är dags för läkarbesöket. Har väl en del andra frågor också som jag hoppas få bra svar på bla har han en liten knöl i nacken, tror det är en fettknöl men vill ändå fråga ifall det skulle vara något annat och även vad skakningarna i benet kan vara?!
Jaja ska bli interessant och jag hoppas vi får en bra läkare.
Nu sover han i babysittern så sött, min skatt, finaste som finns <3 Själv ska jag ta och klä mig så jag kommer igång riktigt. Sen blir det nog lite soffmys med prinsen. :)
Jag ska bära dig över stock och sten tills du kan stå på egna ben.
Jag ska hålla din hand genom livets snår och finnas vid din sida vilken väg du än går.
Jag ska skydda dig mot all onska som finns för jag älskar dig så oerhört mycket min lille prins <3



Go kväll :)

Idag har svante och jag varit in till gävle, träffat och fika med Linda :) Alltid lika mysigt. <3



Annars så har vi inte gjort allt för mycket och nu ligger pojkarna i badet och myser lite innan det är dags att göra kväller här hemma.
Svante har nog fått en liten sväng av skorv i skallen men ska be dom titta på det på torsdag då vi har läkartid på BVC.
Nu har han ju blivit ännu större och ska bli kul och se vad dom säger :)
Efter vi är klar där åker jag och svante upp till mamma och blir där tills lördag. Fredagen ska vi hinna förbi banken i bergby för att fixa lite.
På fredag kommer första barnbidraget in på mitt konto, känns ju lite speciellt. Fick papper om det från Försäkringskassan idag.
Hann ju även koka och diska flaskor idag, gör det några gånger i veckan. Kokar dom alltså, diskar dom gör vi ju självklart flera gånger om dagen då våran son äter som en häst ;)




Jaja nu ska jagh gå och torka min underbara son och ta på honom nattkläder :)

bild från i fredags!
emma, jag, jessica, linda, alejandra och? :P


6 veckor idag <3

Nu har vi varit på farsdagfika hos svärmor, vart bjudna på tårta och kaffe. Jätte mysigt :)
Nu är vi hemma igen och marcus är här på besök. Är i valet och kvalet om jag ska släpa fram dammsugaren och ta den på en tripp genom lägenheten men vet inte om jag orkar? Svante ska ju få bada ikväll också men just nu sover han som en stock så tänker ju inte slita upp honom så badet får vänta ett slag :)


Sen blir ju våran lilla skatt 6 veckor idag och lyckades fånga ett litet leende på kort. Han ler ofta men man hinner fan aldrig på med kameran :( Men just idag så hann jag få ett hyffsat kort på honom iaf :)
Finaste Svante, han får mitt hjärta att smälta 1000 gånger om <3



Min mjölk börjar ta slut nu så det blir mer och mer ersättning för svante, men han lider inte av det och han är super nöjd kille nu för tiden. Vi har inte haft en "panik skrikar" natt på drygt 1,5vecka nu så det är helt underbart. Känns så skönt att han slipper ha så ont i magen och nu verkar allt vara som det ska. Visst kan han väl vara lite "knölig" någon natt och inte riktigt vill sova men då har han iaf sovit bra på dagen. Viktigast för mig är ju att han får sova sen anpassar man sig efter honom när man ska sova ;)


Jaja har väl inte så mycket mer att säga just nu!

Såhär såg jag ut i fredags när jag var iväg och fira linda :) <3


Farsdag

Idag är det farsdag och det är ju johans första. :) Lilleman har varit på g inatt så johan var super gullig och lät mig sova medans han gjorde allt för att roa svante. Så mycket sömn jag fick inatt så kommer denna vecka absolut inte bli något problem alls känner jag. Underbart att få sova några timmar i sträck.
Nu ska vi snart göra oss lite lunch sen blir det farsdagfika hos svärmor :)
Bästa pappan ever och underbara sonen som blir 6 veckor idag <3

utflyckt

Japp nu drar jag och svante ut på utflyckt med sussie :) Får se vad vi hittar på för skoj...


kväller

Oj idag har jag hunnit med massa saker, riktigt flitig :) Fått lite ordning på sovrummet så nu kan vi sova där igen. Nya sängkläder, dammat och flyttat in vaggan. Nu är det bara en byrå till TVn som fattas så är det komplett, ja lite fotoramar som ska upp på väggarna dock. Bilder kommer väl när det börjar bli klart.
Nu kom min underbara sambo upp med en låda från förrådet, äntligen ska vi koppla in dataljudet så vi får lite musik på dagarna svante och jag.
Lilleman sitter i sin babysitter och sover. Jonas och camilla är här på besök. Jessica och Carro har även hunnit vara förbi här idag snabbisar bägge två. Carro kom med amningskudden som hon köpte till oss som hon har sytt fodral till själv. Ni får se sen, har inte hunnit tagit nå bild på den än.
All tvätt är nu på tork så ska väl bara ner och hämta upp den. Senare ska johan och svante få bada, tycker dom är mysigt. Längtar verkligen tills jag får bada med min son för första gången :)


Imorgon på dagen ska vi iväg på äventyr med sussie, svante och jag. Blir en hel dag. Skulle bla bli bjuden på lunch på IKEA, springa lite på köpis sen hem till sussies föräldrar om jag fatta henne rätt. Sussie är alltså en av mammas närmaste vänner och har funnits med sen jag föddes. :) Som en extra mamma kan man nog kalla henne. Så det ska bli mysigt. lite som ska inhandlas under morgondagen också.
Jaja näe nu ska jag vara social med vårat besök sen är det nog dags för lilleman att äta snart :)


Tiden går

Jaha nu var det typ skit längesen jag skrev igen. Fan det hinns liksom inte riktigt med, men men. Jaha vad har hänt då?
Jo Svante har hunni bli 5 veckor, 4750g och 58cm lång :) Stora killen. Han sover mycket bättre nu och får både bröstmjölk och ersättning. Har är en mycket gladare och nöjdare bäbis vilket resulterar i ännu gladare, piggare och nöjdare föräldrar.
Sen har vi varit uppe en del hos min mor i mörtebo, jag och svante. Pappan fick vara hemma, jobba och vila :) Funkade skit bra, han fick sova i vagnen och var inga som helst problem.
Mormor njöt i fulla drag över att ha oss hemma sen fick vi även träffa morfar, en stolt morfar som tyckte det vra jätte mysigt när vi kom och hälsa på.
Tagit skogsprommisar, ätit super god mat och sovit riktigt bra. Så himla skönt att vara där ute i skogen, de tyckte svante också för han sov extremt bra och verkade trivas.





Annars så är det jätte bra med oss alla 3 :) Ikväll har vi tvättstuga, super roligt men som tur är tog jag med lite tvätt hem till mor och fixa de där ;) Så är ju lite mindre till ikväll. Sen ska vi väl börja på lite lätt med att fixa i sovrummet och fixa upp data ljudet. Vi har ju äntligen fixa så datan har försvunnit från köksbordet. Fick ett skrivbord av camilla och jonas. Så nu finns plats för både data, ljud, fotoskrivare och pärmar. Super bra. Kanske skulle behöva piffas upp lite men det är inget jag orkar eller vill engagera mig i just nu.

Mys med min älskade son <3


Tiden går så otroligt fort så jag hinner knappt själv med :S Han växer, fixerar ögon, utvecklar hörseln och börja "greppa" med händerna. Så himla roligt att få följa honom i hans framsteg. Han blir starkare för varje dag och han flinar mer och mer. Så sjukt söt men har ännu inte lycktas få det på bild. Hoppas jag kan få de snart så jag kan dela med mig till er av min flinande skatt. :)


Mår så sjukt mycket bättre, både fysiskt och psykiskt. Nu längtar jag bara tills jag får komma på återbesöket så dom får kolla så allt är okej, den 12e december har jag tid för det. den 9e december ska jag träffa BM igen får prata lite om vad jag tyckte om förlossningen och tiden som varit.
Min kropp har återhämtat sig lite och nu är det bara lite hud på magen som ska gå tillbaka så är jag som "vanligt" igen. Förutom att mina ben har blivit så himla mycket mindre än innan jag vart gravid :S Lite svårt med alla mina jeans :( Men får bygga upp lite mera muskler i dom ska nog de ordna till sig också.


Måste bara berätta att min underbart fina Jessica klarade C kortet idag, så himla glad för din skull <3


Näe nu ska jag fixa lite men hoppas att ni mår bra mina fina läsare :)

Ta dig en rejäl titt på dig själv, ditt liv och dina val innan du börjar snacka om mig, mitt liv och mina val. Allt de sköter jag så jävla bra själv! TACK...


Underbara dag

Dagen har varit helt underbar, svante har fått vara som en bäbis ska vara för att må bra. Han har varit pigg, glad, vaken och fått sova. Ja en helt vanlig dag för många småbarnsföräldrar men riktigt så har ju inte våra dagar sett ut eftersom han inte gjort mycket annat än skrikit :( Men som sagt dagen har varit så bra.
Gick hem till svantes farmor så dom fick umgås lite och även hans faster var där :) Han har ju börja "hänga med" lite mer nu när det gäller vart rösten kommer ifrån och det märks vilka han känner igen. Var så otroligt skönt att få se honom så glad, nöjd och välmående så nog gör ersättningen sitt. Nu hoppas vi verkligen att det håller i sig.


Imorgon ska vi fara in till gävle svante och jag. Vi ska nämligen träffa Johanna och hennes lilla henry, ska bli jätte kul tycker jag :) Det skiljer ju bara någon vecka mellan dom. Undra va vi ska hitta på, ta en tur på stan iaf och någon fika kanske? Får se vad dom känner för?
Hoppas natten blir bra så vi orkar bara men som det verkar än så länge är det inga problem. På tal om det ska jag krypa ner under täcket och ta en date med john blund. ;)


BTW igår vart våran skatt 1månad <3
2a oktober

2a november


Too much

Shit nu var det ett tag sen igen, men alltså tiden har inte funnits. Svante har inte mått nå bra och mest varit kinkig hela dagarna/nätterna. Han fann ingen ro till att sova mer än ca 6timmar på en dygn och en så liten ska ju sova ca 13 timmar per dygn. Så han har varit rätt utmattad.
Igår följde jessica med oss upp till barn i gävle så dom fick kika på honom. Hitta inga direkta fel, en frisk och fin unge. Men han ska kompleteringsmatas efter varje ammning. Min mjölk är inte så näringsrik nu och hur ska den kunna vara de? Hinner ju knappt äta när han varit på så himla dåligt humör sen innan de vart värre skrek han ju mycket ändå, lite sömn och knappt något mat intag. :( Ska försöka hitta någon matrytm eller vad man kan kalla det?
Men natten som var är ju helt klart den bästa natten för både mig som förälder och lilla svante, han sov som en tok och vakna enbart 1 gång för käk, underbart och vata att han får sova.
Så det har liksom inte funnits tid till att sitta här, sonen har behövt nästan all uppmärksamhet och inte vela varit själv. Alltså jag har inte kunnat lägga honom i vaggan för att sova utan han har vela varit i min famn eller på johans bröst mest hela tiden.
Tur att jag har sån underbar sambo och pappa till mitt barn. Fast han har jobbat och ska upp tidigt har jag kunnat väcka honom fast bara för en stund så jag iaf hunnit på toa och ut för att ta lite luft så jag orkat varit vaken. :) Utan honom hade jag inte klarat de så bra som jag gjort när det är som jobbigast.
Älskar verkligen att vara mamma, men svårt att hinna med och njuta när man knappt hinner ta igen sig så hoppas det blir bättre nu med ersättningen efter varje "tutt tid" ;)

På sjukhuset sa läkaren iaf att han var extremt stark i nacken för att vara så liten och han följde redan nu rätt bra med blicken. Reflexerna var det inget fel på och han var fin i hy och bra i leder.
Så underbart att höra, dom lyssna på hjärta och tarmar och de lät jätte fint, lite bubblig i magen bara.
Anledningen till att vi åkte in med honom var ju sömnbristen, panikskriken dagar och netter igenom, han började rycka kraftigt i armar och ben sen när han skrek så svettades han så mycket och vart nästan helt blå. Skit jobbigt så jag kontaktade 1177 och de var ju inget annat än att åka in och kolla honom och det kändes så himla skönt när vi åkte därifrån, veta att det fanns inga märkbara fel på honom, förmodligen bara näringsbrist vilket är lätt att återställa med ersättning. Han hade ju gått ner lite igen men de jobbar vi nog snabbt tillbaka igen :) 

Näe nu lite kaffe sen fixa till sig lite tror jag ska gå över en sväng till svärmor där även min svägerska befinner sig och umgås lite :) Hoppas svante är sugen på en prommis när han har vaknat för hör och häpna han sover nu också, våran älskling <3


RSS 2.0