gekås ULLARED

Inatt kom man hem, bra trött och slut, hemma strax före 2 så ögonon var bra grusiga sista biten från carro men det gick bra johan fick prata med mig hela vägen hem från rörberg i mobilen :) Är jätte nöjd med resan i helhet, åkte ner i söndags, starta från carro halv 9 på morgonen, stanna två gånger för tankning och kisspaus, var framme ca 16.30. Jag körde hela vägen ner och de gick jätte bra, dåligt väder större delen av bilfärden men men sånt man får ta vi satt ju ändå i bilen så. Checka in så vi fick våran husvagn vi tillbringade natten i, gick jätte bra det med somna nästan omgående när vi la oss.
Var vid köpcentret strax efter 8 igår morse och började våran shopping dag, många påsar, mycket saker och en del pengar fattigare vart vi men det var det väl värt, kul att komma iväg :)
Köpte mest saker till min sambo, junior, mamma och till mig och johan gemensamt, visst hanlda jag lite åt mig själv också men tycker det är roligare att handla åt dom :)
Ja ca 120mil tur och retur, vart några län, kommuner och platser vi hann passera på våran resa.
Junior har varit i full fart mest hela tiden, känner av honom konstant, helt underbart :D Allt gick bra med både rygg och mage, var ju lite tveksam men det gick. Ryggen börja kännas när vi var påväg hem igår, men de kunde jag ta.
Magen är jätte hård nu, och jätte stor så dom extra kilona börjar väl ta ut sin rätt ska jag erkänna, men men om några veckor är han äntligen här, våran skatt <3

 Tog dock inte så mycket kort hade så mycket annat för oss hela tiden ;)
Men här kommer några iaf

Varför har dom inte dubbelkorv på våra statoil?

Vårat hem på campingen, husvagn 113 ;)






Mina fötter och ben hade svällt bra mycket efter jag kört hela dagen så stödstrumporna åkte på direkt när vi kom fram och måste säga att jag är jävligt nöjd med dom och att jag förmodligen inte pallat resan utan dom. Dom gör det dom ska, visst det är väl ingen hit att behöva bästa stödstrumpor men hellre de än ha ont, köttbullstår och svårt att gå. Slapp allt de nu tack vara dom :)

Vi lyxa till det lite på kvällen ;)

Några kassar vart det som kom med hem därifrån, innehållet får ni vänta lite med att se ;)



Idag när jag väl vakna till liv så var ju johan inte hemma utan hans semester är slut och han är tillbaka på jobbet. Kändes konstigt att vakna utan honom, har ju gjort de i 3 hela veckor nu :( Saknade honom verkligen. Men vi visste ju att han skulle tillbaka till jobbet och inte skulle vara hemma så länge men blir ändå tomt :( Jag har 1000 saker jag borde göra idag men har ingen direkt motivation till något alls. Skulle behöva städa, en rejäl städningn av toan, packa upp alla nya prylar och lite mer men som sagt motiovationen existerar för tillfället inte kanske kommer efter jag tagit mig en dusch? Jaja vi får väl se hur som helst var resan jätte bra men ännu bättre att få komma hem till mina älskade killar som faktiskt verkade ha saknat mig lite :)

Mina fina killar <3
 


Kommentarer
Postat av: caroline

Helt galet gott med dubbelkorv :D

2011-08-25 @ 16:28:24
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0