Jag är inte FET jag är charmigt rund ;)

Sjukt less på rubriker, vad har man dom till ? I tidningar står värsta rubrikerna sen när man öppnar tidningen för man har ju enbart köpt den för just den rubriken så står det nå helt annat, det säljer. Så nu får jag väl börja komma på rubruker som säljer till er läsare så ni blir nyfikna men sen otroligt besvikna och less ;P
Näe då försöker så gott jag kan med min rubrik brist i skallen.

Skam den som ger sig, fan idag är jag stolt och jävligt nöjd över mig själv. Andra gravida (även jag) gnäller ju en hel del om allt mellan himmel och jord, vissa är ju patetiska och det låter som att just hon är den första att vara gravid i livshistorien. jaja men åter till varför jag är så stolt över mig själv.
Idag tog jag äntligen tag i vårat hem (såg inte ut som en naturkatastrof) men damm hade samlats på ett flertal ställen, låg saker lite här och var, på fel platser och kläder var utspridda. Så då fick jag som en spark i rumpan, energi från ingenstan att fixa alla. Damma, dammsög, torka golv, flytta om prylar, städa hela badrummet, diska, tog ut sopor sen var jag iväg med syster till köpis för att sen komma hem och fixa kvällsmat (ihop med hjärtat).
Sen att jag faktiskt kan ta på/av stödstrumporna, ta på/av skor (inte i alla lägen men men), ta mig i/ur badkaret, raka mina ben utan problem ja massa saker jag faktiskt klarar helt själv där andra gnäller att dom inte klarar ett skit längre. Känns skönt att inte vara "handikappat gravid", antingen har jag tur eller så är jag jävligt envis. Visst ber jag johan om saker och han självklart hjälper mig men vill helst om jag tappar något på golvet att jag tar upp de själv.
Jaja alla är vi olika, vissa har ju inte svårt för att göra saker och ting utan helt enkelt skiter i allt och har graviditeten som ursäkt.
Visst kanske inte ska göra allt jag gör men vafaan människor har fött barn i alla tider och hur gjorde dom förr när karlarna var ute och jaga och kärringarna höll elden vid liv, då fanns inga stödstrumpor, barnmorsker, massörer eller fotbad och ändå (hör och häpna) överlevde dom också :D Mirakel?

Är otroligt glad att jag mår som jag mår och kan göra allt jag gör är det jag ändå vill ha sagt med mitt babbel. Hoppas inte någon tar illa upp och tar åt er, alla graviditeter är olika och alla är vi olika. Nu är jag tydligen en sån som gör mer än jag borde och ska, vilket jag ofta får känna av i rygg och ben, men ibland känner jag ändå att det är värt det, slappa på soffan dag in och dag ut tror jag inte heller gynnar en graviditet eller i allmänhet.

Nu ska jag försöka få min sambo att mysa lite med mig och lämna de där TV-spelet för en stund, han har ju suttit i några timmar nu så då har han väl fått leka av sig ;)

min fina i lördags <3

Bye Bye blondy

and hello sur brunett :P haha så kass bild men det bjussar jag på :D


Kommentarer
Postat av: Mikaela

passa på att vila. Du kommer förstå varför efter förlossningen. Folk är dåliga på att berätta hur man mår under och efter förlossningen...det är ett maratonlopp utan dess like. Nu hade jag en hemsk förlossning...och som du säger ingen graviditet är lik någon annans och heller inte förlosningen...men mitt tips till dig...vila =).



2011-09-15 @ 08:02:20
URL: http://http://sirioleo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det var jättefint med brunt =)

2011-09-16 @ 14:53:52
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0