Mellandagar

Hej igen mina kära läsare och god fortsättning :) Vi har haft en super mysigt jul och många fina klappar blev det. Svante fick massa kläder, leksaker, pengar och ska åka och köpa en spjälsäng som han får av mormor :) jag fick pengar, presentkort, smycke med svante ingraverat, ljus, en oljelampa och ett nintendo wii med zumba, så nu ska det börja tränas efter nyår :D Super nöjd med allt.
Några bilder från julfirandet hemma hos farmor
Johans kusin rebecka med svante :)
Såklart skulle ju svante också ha mat :)
Julgranen :)
Familjen <3
söta <3
farmor <3
Efter vi var klara hos farmor åkte jag och svante upp till mormor, där vart det god mat och lite pel på kvällen. Tog tyvärr inga kort då svante mestadels sov hela kvällen. Men hade det jätte mysigt på på julafton och juldagen. Annandagen åkte vi hem eftersom stormen som var natten till den 26e slog ut strömmen i mörtebo, ingen el alltså ingen värme och vatten hos mor. Dom fick tillbaka strömmen på kvällen men då var vi redan tillbaka hemma.
Ingen höjdare med ett litet barn och vara utan ström.
Igår var jag och carro iväg till lager 157 och kupolen, fyndade en massa fint på rean :) Svante var hemma med johan och var vaken mestadels hela dagen. Så när jag kom hem var dom hod farmor men när vi kom hem så ville han sova. Somna runt 20 igår och vaknade 07.20 idag :P Våran fina prins var trött :P
Nu ska jag göra mig lite klar för vi ska nämligen ut till årsunda idag och hälsa på lite, ut på prommis och blir säkert en del kaffe ;)

GOD JUL :)

Ja då var det julafton då och jag har fan noll julkänsla. Det är typ grönt på backen, +grader och ja ingen direkt julkänsla som sagt. Idag ska vi första över till johans familj, öppna paket och umgås sen åker jag och svante ut till min mamma och firar lite där med mat och mys :) Så ser våran julafton ut.
En del paket vart det i år också, bilder kommer efter jul. För nu kommer jag ta julledigt från bloggen. Ska vara uppe hos min mor några dagar så ni kommer få massa bilder när vi kommer hem igen :)
Dagarna har varit fyllda med julshopping, träffat massa vänner och myst. Igår var jag med emma på köpis nästan hela dagen, var bara hem och vände med svante sen åkte jag tillbaka med ante och hjälpte han och fixa julklappar till kusinbarn och föräldrar.
Min kväll igår var inte lång, före 23 sov både jag och svante, han sov i hela 12tim inatt och var hur pigg och glad som helst när han vakna imorse :) Underbara unge.
Några bilder från dagarna som gått
Gott med mat :)
Fräsig unge i sina nya byxor från rockyourbaby
Babygymet är ju rätt roligt ändå :)
Mor & Son<3
Hade en mysdag med blivande gudmodern Sussie och hennes föräldrar :)
Glad unge :) <3
Mammamys<3
Nu är alla ljus tända och julen 2011 snart till ända


Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL :)

Väntan..

Har varit lång för er min läsare, jag ber om ursäkt för min tysthet men har hänt en del saker i mitt liv som gjort att jag inte kunnat skriva. Har väl egentligen inte orkat heller om jag ska vara helt ärlig. Vad det är som hänt vill jag inte ta här men det har tagit hårt på familjen, mycket oro, tankar och funderingar har snurrat den senaste veckan.
Hur som börjar jag komma på fötter igen, styrkan börjar sakta men säkert återkomma och börjat skjuta tankar och så åt sidan för jag kan ändå inget göra som läget är nu.
Men besvikelsen är stor, förtroenden förstörda för alltid och ilskan för det som hänt är jobbig att bära.
Jag och svante har spenderat veckan i mörtebo hos min mor, hon behövde oss och jag behövde finnas där för henne. Svante har absolut varit ett ljus i mörkret nu mer än vanligt. Han har skänkt oss så mycket, vet inte vad vi skulle gjort utan honom nu. Underbara barn, dina leenden, skratt och flin <3
Igår var det 4e advent och våran skatt blev hela 11veckor :) Shit tiden har gått otroligt fort och nu är han helt med i blick och hörsel. Han flinar, jollrar och testar sin röstkapacitet. Sover himla bra minst 7tim per natt, sömnen på dagarna har blivit mindre. Han sover kortare snuttar på dagen och vakentiden blir längre. Då vill han stå i knä, sitta med och man ska prata med honom hela tiden :) Så himla go.
Han är nog ca 62cm och väger nog 6000g någonting?!
Nästa vecka är det dags för BVC igen och då är det vaccination som gäller. Faktiskt är jag inte ett dugg nervös över de heller. Synd bara att han förmodligen blir lite dålig efteråt, men då vet man ju vad det beror på.
Några dagar kvar till jul nu och en del som ska göras innan, börjar med det imorgon. Idag ska vi bara vila och ha det gött, svante och jag. Gå över till farmor en sväng annars händer inte allt för mycket. Jonas och camilla skulle komma förbi en sväng.
Här kommer lite bilder
Emmas nova och våran svante, goungar <3
Mys hos carro
Lika mamma <3
Nu vaknar han nog snart så ska klä mig och fixa lite :) Hoppas ni får en bra dag där ute

Knopp och Kropp

Uff gjorde ytterligare en röjning i garderoben igår... Vart 2 svartsäckar, 1 med kläder jag inte ska ha nå mer och 1 med mammakläder som får åka ner i förrådet, kanske blir fler gånger? ;) Vart även en IKEA kassa med kläder som enbart används under sommaren så de fick slytta ner i förrådet. Kom fram till att jag har 25par jeans uppe och la ner 10par i förrådet + några mammajeans, shit bör man ha så många? :P
Och alltså vet inte hur mycket kläder, trosor och strumpor som prislapparna satt kvar på :S Uff nu får jag väl ändå skärpa mig lite?
Sötnosen var mestadels vaken igår och väldigt "mammig", kunde inte lägga ifrån mig honom mycket utan det skulle hållas, så han fick stå och hoppa lite i mammas knä ;) sötigen. Sen ville han bara mysa och vara nära och självklart säger jag inte emot de, bästa som finns ju. Lite kinkigt vart de ju eftersom han var ju trött men sova fanns inte med på hans schema :P
Nu har vi haft lite morgonmys men han sover igen, sussie skulle komma på lunch idag :D Får se på vad dagen har att erbjuda efter de? Ska på en prommis iaf och skulle behöva tvätta lite åt svante, en liten olycka inträffade i hans säng igår :(
Kul och vi har tvättstuga på tisdag :(
Imorgon ska jag till MVC på återbesök hos min BM :S Fattar inte riktigt vad jag ska dit och göra när jag ska till specialistmödrarvården på måndag, men men vill väl kolla hur det är med oss och så kan jagj tänka?! Efter de ska vi umgås lite med Nicklas kika hur han bor och lite sånt, inget blodigt alls. Sen blir det hem och förbereda för helg, denna helg händer det lite :)
Lördag: pappan ska kaste pil på dagen och på kvällen ska jag och svante hem till carro på mysmiddag och övernattning. :)
Söndag ska vi på julbord med johans jobb, ska bli trevligt :)
Nu får ni reagera lite hur ni vill där ute, men tänkte visa upp min kropp nu efter förlossningen. Bilderna är tagna igår. Om ni finner dom stötande, blunda isf. Annars så visar jag inte mer än vad vi tjejer gör i bikini så hoppas ni inte anser det slampigt eller nå liknande. Det är ju faktiskt min blogg och några är ju intresserade och veta hur det går för mig med allt så...

Vem är du?

Har många besökare här dagligen, skulle vilja veta lite mer vilka ni är som följer mig? :)

Snö?

Ja här var det verkligen en god morgon, svante somna 00.20 och vaknade 07.20 så 7timsov han inatt. Bytte blöja och fick 200ml ersättning och nu sover han igen :) Man får väl passa på förstår jag och njuta för snart vill han väl inte sova direkt efter han vaknat typ :P haha.
Jag är för pigg att somna om så gjorde mig lite kaffe och ska nog ta den lilla disk som vart igår.
Prata med en kompis på morgonen och det tok snöar i sandviken ca 10min med bil härifrån men inte här, konstigt. Men men det kommer väl hit också då förstår jag.
Näe om man ska ta och få lite gjort kanske?
Farfar och svante igår :) <3

Stolt mamma <3

Svante sover fruktansvärt bra nu på nätterna och sedan en tid tillbaka, 6-8tim i sträck. Tycker jag är enormt skönt både för hans och våran skull. :) Sen när han vaknar på morgonen är det ett blöjbyte och ca 200ml ersättning sen sover han i ca 2tim igen :)
Så nu ligger han och sover, de tänkte jag också göra men insåg snabbt att jag var för pigg, kunde inte somna om.
Ohhh när jag la ner honom i vaggan igen så höll han upp huvudet högt i drygt 1minut, johan hann också se innan han skulle till jobbet. Shit, de kändes verkligen i magen och ryggen sträcktes ut, stolt mamma :) Och att jag hann fånga det på bild, trist bara att de var i vaggan men gjorde så gott jag kunde.
Här kan ni se de vi fick :)
Han är nu 2månader och 2dagar, våran underbara prins. <3
Igår var vi in till stan jag och svante, träffade ullis och carro. Ullis bjöd på lunch på mingel och bar. Svante skötte sig jätte bra och han snacka, flina och hade sig :) Gofisen, dom tyckte han var så söt och hade jätte mysigt. Men sen vart han lite kinkig och det var dags att åka hem. Fick vänta på bussen ute i kylan i ca 40min, de var mindre kul. En buss uteblev helt enkelt. :(
Han fick så fina presenter av dom, lite stora men som han växer så kommer han snart i dom :)
Tusen tack till er dom var jätte fina :)
Om ett tag kan våran sötnos vara en panda :)
Röda chinos och en riktigt skjortbody från fix :)
Igår kväll vart det fullt hus här hemma, emma, robert och marcus kom över och höll oss sällskap. Trevligt, vart kaffe och en massa prat. Efter dom gått var det bara att varva ner, trösta lillkillen som var lite kinkig, men somnade tillslut i mammas famn :) Sen natti natt
När svante vaknar så ska vi göra oss lite klara för en prommis och ett besök hos farmor :) Trevligt så får hon också snosa lite svante bäbis :) Senare hoppas jag att hinna med organisering i garderoben, tvätt och emma skulle nog komma över. Så idag blir en hemma dag fast kanske inte så lugn. :P Kan man väl leva med. Hann inte skicka efter bilder igår heller så måste ta tag i det ikväll, kärleken skulle kolla på Top Gear så då kan jag väl passa på att lalla med det.
Ha en bra dag nu alla :)
Gårdagens mamma

2a advent

Ursäkta min frånvara men har varit hos min mamma uppe i skogen och vi har haft en jätte mysig helg. Massa god mat, skogs prommisar och mormormys. Svante har varit super gullig hela helgen, sovit, ätit och "pratat" en jävla massa, go ungen.
Skönt att komma dit ibland, ingen täckning på mobilen har jag där heller så himla lugn och skönt.
Hann få massa tvättat också.
Fick super fina ljus av min älskade mamma, ni ska få se kort på dom imorgon eller nå?
Svante fick sova i resesängen denna gång och de gick skit bra, han levde verkligen om och kunde röra sig fritt. Sov lite hur som men jätte bra sov han.
Våran prins är ju 9 veckor idag :) Tiden går så fort nu alltså. Ojoj. Våran underbara unge <3
I veckan har jag massor som ska göras och hinnas med om min son vill dvs :) Allt beror ju på honom.

God Morgon där ute :)

Natten har varit helt underbar, svante somna runt 23 och sover ännu. Men snart vaknar han nog för ett blöjbyte och mat. Han var faktiskt vaken mestadels hela dagen igår och var hur mysig som helst. Han "pratar" eller låter som man kanske ska säga, låter man tillbaka flinar han och ger ifrån sig ännu mera ljud :) Go ungen våran. Sen tittar han mest hela tiden och följer så himla bra med blicken.
Igår kväll när pappan skulle byta blöja på svante rilla han från rygg till mage helt själv, snacka om att man vart shockad :O Vet inte riktigt när dom börjar med sånt men men. Sen när man håller honom och han får stöd med fötterna har han börjat "gunga" lite, våran stora kille :)
Idag är vårat hjärta hela 2 månader, alltså 2 månader sen jag fick hålla dig för forsta gången, se dig och känna din lukt. Var inte en lätt förlossning men för varje dag med dig faller den mer och mer i glömska och jag njuter till fullo av att se dig växa, utvecklas och ha dig hos oss.
Du är helt otroligt underbar och vi älskar dig mest i hela världen, finns inget vi inte skulle göra för din skull.
Det är våran fina kille de :)
Igår knäppte jag kort på honom till julkort som vi ska skicka, så sjukt himla söt vart han alltså :)

RSS 2.0