120430

Sista april var det idag då och imorgon drar sköna maj igång och hoppas nu riktigt på att det blir en härlig vår månad med sol. lite värme och grönska.
Idag kicka vi igång 5.20 och lilleman är vaken ännu men han somna vid 18 igår så han fick ju många timmars sömn ändå. :)
I lördags åkte vi till forsbacka först och lämna svante hos pappan, mötte upp carro så åkte vi till sandviken och jernvallen på klädbytardag. Oj så vi fynda både till svante, mig, mormor och carro hitta till sina 2 små och självklart fick svante lite smått och gott av moster carro. Som hon skämmer bort den lilla prinsen :) Camilla och jonas fyndade lite smått och gott till lilla vincent också. Efter vi var klar där vart det mat på monroes sen vart det handling på ÖoB, Lidl, ICA Maxi och willys innan vi åkte och hämta svante. :)
Vart en massa handling men bara det nödvändigaste.
Carro följde med oss hem och vi började med maten, ojoj så gott det vart. Sussie kom hon också och åt med oss, skratta en hel del och vi hade riktigt mysigt. :)
Kyckling och en typ av muffins fylld med potatismos och bönor :) En super smarrig sås och sallad såklart. Uhh så mätta vi vart och ändå skulle det ner lite efterrätt också i form av en liten skål med blåbär, vaniljkesella och råsocker som sattes i ugnen och vart tok god :)
Efter maten var vi alla så trötta så då vart det sängen och somna nästan direkt, himla skönt och var helt slut efter dagen för svante hade vaknat 4.30.
Gårdagen spenderades mestadels ute i det underbart vackra vädret som var :)
Ikväll ska vi grilla lite fläskfilé och gotta oss med, sista april 2012. Blir väl inte nå blodigare än så, svante han sover ju innan det blir mörkt så ingen kasa för våran del i år inte. Innan det ska jag fara ner på byn och göra ett besök hos tandläkaren. Usch och fy men nu är det snart klart :D Känns underbart...
önskar er alla en skön sista april och kom ihåg VARANNAN VATTEN ;)
Tänkte slänga in en bild på när vi gjorde ett besök hos grannarna här i veckan som uppskattas av både dom och svante :) Tyckte dom var så söta :D

120428

Idag gjorde vi morgon 4.30 här hemma, svante hade kissat rejält var nog därför han vakna. Somna ju vid 18 igår också. Men hur som så fick han ny blöja och mat sen somna han igen och vakna nyss. Det konstiga är att jag inte är speciellt trött heller utan mer åt det andra hållet, är extremt pigg faktiskt.
Gårdagen var riktigt trevlig, jonas, camille och lilla vincent kom först och efter en liten stund kom helen också. Svante vart tyvärr lite rädd för helen eller blyg kanske man ska säga, första gången. han börja grina och kröp in i min hals och krama jätte hårt. Men det beror nog mycket på att han inte har träffat henne sen han var ca 2-3 veckor. Men men det släppte efter ett tag.
Vi fika, snacka massa skit och bara var, riktigt trevligt.
Hela 21,6 vart det i solen igår, underbart. Nu kanske våren kan ta fart på allvar.
Helen tog en bild på mig och svante, lite suddig kanske men de bjussar vi på
Snart ska vi ta och göra oss lite iordning för att fara iväg, svante ska till j en sväng medans jag, mamma och carro springer runt i sandviken. Först klädbytardag på jernvallen dit kommer även camilla, jonas och jessica och möter upp oss :) Efter det ska det handlas mat och mer förnödenheter innan vi hämtar svante och far hem igen. Ikväll ska mamma och jag bjuda carro och sussie på mat, en riktig kärringkväll :D Carro skulle fixa lite alkoholfritt från systemet, kan ju vara godare än läsk eller vatten en sån här gång ;) Vi ska testa ett nytt recept med fylld kyckling så det ska bli kul och se vad det blir :P hehe.
redan står tempen på 7,8 i skuggan så det kan bli rätt behagligt idag med, solen börjar komma upp riktigt och det är blå himmel. :D
Men nu ska jag ta tag i dagen lite och önskar er läsare en riktigt bra helg :)

120427

April närmar sig sitt slut och svante närmar sig 7 månader, tiden går otroligt fort.
Högsommarvärme närmar sig och i nästa vecka kunde det bli riktiga super dagar som vädret visar nu.
Gårdagen var väl ingen höjdare men svante fick sig 2st lång prommisar. Idag är vädret lite behagligare. Termometern står redan nu på 8,6grader och hoppas det kommer gå upp lite mer under dagen.
Igår somnade lillskrutt 18.15 och sov till 5.30 imorse, första gången han somnar sådär tidigt tror jag. Men han åt och bajsa som en tok igår. På 2 dagar bajsade han 14gånger. Hum det är ju lite mycket med innan de var ju bajseriet lite trögt i några dagar. Får se hur han är idag. Bajsa en liten skvätt imorse.
De där med smakportioner var inget för honom, han är ett hungrit barn som tycker om mat och vi har fått in bra rutiner när vi äter med honom. Frukost, då får han gröt med plommonpuré eller rivet päron, lunch får han mat i puréform med potatis, grönsaker och kött till efterrätt får han mixade jordgubbar med nyponsoppa, mellis består av gröt och någon frukt och kvällsmaten är den samma som lunchen. Varje morgon och kväll äter han ca 190ml NAN 2. Så tycker det funkar otroligt bra nu och är så kul att han tycker om mat.
Tanden växer, men peppar peppar han har inte haft någon feber eller varit nå kinkig sen jag hämtade honom i måndags. Så första tanden, check. Nu sitter han super bra utan stöd sen en  tid tillbaka och börjar mer och mer tycka det är roligt att sitta och leka med saker. De där med att krypa var tydligen ingen hit så de väntar han med eller hoppar över helt. Roligare att ta sig fram i såstolen nu. :)
Dagen erbjuder långprommisar och förmodligen ett besök av Helén, var otroligt längesen vi sågs och hon har inte träffat svante på jätte länge så det ska bli roligt.
Morgondagen kommer att spenderas en del i sandviken då det är klädbytardag, vi ska runt lite på olika affärer, carro och sussie kommer på middag sen på kvällen och carro sover kvar tills söndag. Kommer nog bli en riktigt trevlig dag :)

120425

Jo hej igen, ett tag sen ännu en gång. Men man vill inte lägga så mycket på bloggen just nu är så mycket annat.
Men här i stugan mår vi bara bra, svante har fått sin första tand, den kom upp riktigt nu i helgen då han var hos sin far. :) Jätte söt, vass litet bissing sitter så fint nere till höger :)
Men får då inte knäppa nå kort på den ännu. :P
Annars så gör vi väl inte allt för mycket mer än är ute så fort det är hyffsat väder, är ju ute fast det regnar men då blir det bara prommis i vagen. I lördag kom carro hit och med sig hade hon svantes nya vagn :D
En ljus/mörkblå Carena sittvagn :)
Jag är jätte nöjd med den och svante trivdes och satt skit bra.
Igår kväll innan prinsen skulle sova vart det ett skumbad för oss :)
Matstolen funkar skit bra
Gåstolen är en riktig hit
Ja nu vet ni lite om vad som händer och sker i vårat liv, har väl inget mer att skriva direkt.
Ja annars så rullar allt på och jag är färdig med inbjudningskorten till svantes namngivning och har börjat dela ut dom, några kommer jag ju självklart få skicka. Men shit va jag pula med dom men vart otroligt nöjd, dom är väldigt personliga och enligt min mening vart dom hemskt fina. :D Bild kommer närmare namngivningsdagen.

120420

Ja man får lov att gratulera gävles stolthet, Brynäs IF till SM-GULDET 2012, dom spelade riktigt bra måste jag erkänna och dom var absolut värda guldet. Bra reklam för Gävle också.
Så nu var det sagt.
Gårdagen spenderades mestadels ute, vi hade planerat strömavbrott från 10-14 som blev 15. Fanns inte mycket att göra inne mer än att ge svante mat, tur med vädret var det ju självklart också. ;)
Lite ensamt kanske?
Skorpan är nyfiken och smyger sig sakta fram
Vågar sig upp och kika in...
tar inte lång stund innan svante upptäckt sin vän <3
Idag sker inte allt för mycket, hoppas på papper från kommunen och försäkringskassan så jag får de gjort någon gång. Sen packa åt svante så han har kläder med sig till far. Ja annars så ska jag bara mysa så mycket han bara vill och det går med honom idag innan han ska till pappa och jag hämtar honom inte fören på måndag som sagt.
Längsta jag varit ifrån honom, kommer bli jobbigt men gå bra.

120419

God morgon på er kära läsare, hoppas ni har sovit gott. Det har vi gjort här hemma, lilleman somna tidigt igår och vakna strax före 6, pigg och glad. Han har ätit, fått ny blöja, blivit insmord så nu sitter han och glor på barntv och bubblar med sig själv :P
Gårdagen då, ja den gick ju inte direkt som jag hade tänkt mig med allt jag fick veta om skola och så, tyvärr. men inget att göra åt dessvärre, är som det är.
Har kollat upp lite andra jobbmöjligheter, fixat så både kommun och försäkringskassan ska skicka hem lite papper till mig. Hoppas allt de kommer gå bra iaf.
Vågen visade 50,9kg igår med kläder på. Hum tycker jag äter som en häst och borde väga därefter också, men men.
Så nu är det väl bara att ta tag i den där lösa huden på magen sen är jag nästan som vanligt igen :) Så vanlig kroppen kan bli efter att burit och fött ett barn, kroppen kommer aldrig blir exakt samma som innan och de vet jag ju. Men men ska ta tag i de projektet så jag kan visa mig i bikini i sommar utan att behöva känna själv att jag mår dåligt över det.
Annars igår gjorde vi inte mycket alls, var bara hemma och passade på att vara ute, tur det för idag är det inte lika fint på himlen men de kan ju ändras. Vi kommer att ha ett planerat elavbrott mellan 10-14 idag och mamma ska iväg och jobba så då passar nog jag och svante på att vara ute så mycket det bara går och vädret håller igen för nederbörd.
Imorgon åker lillprinsen till pappan och blir där tills på måndag, när han går till jobbet så skulle farmor carina ta över tills jag hämtar honom, himla snällt tycker jag. För på måndag ska jag ändå in till stan en sväng och uträtta lite saker och det var jätte skönt att svante slapp vara med på det. :)
På lördag kommer carro, hon har massa saker med sig som jag ska fixa med under helgen bla inbjudningskort så jag får iväg dom i nästa vecka. Är himla mycket nu.
Svantes nya vagn kommer hem på lördag också, ska bli grymt kul :D Hoppas vi blir nöjda bägge två.
Söndag blir det kolla på nått boende får se vad det är för nå?! Visar sig.
Måste försöka komma på vad jag ska ge Vincent i doppresent också, svårt de där det är ju bara en gång.
Ja som sagt är en del i huvudet på mig nu kan man säga.

120417

Jaha nu hade det visst gått några dagar igen då. I söndags kom svante hem från pappa, mys att få hem skrutt igen. Igår kväll somnade han strax efter 19 och sov till strax före 7 imorse, undra om det var tack vare filten jag hängde över hans lilla fönster, vart mörkare och han sov som en stock. Det gjorde jag också, men jag vaknade före svanteimorse ändå.
Igår var vi ute mest hela dagen, passade på när det vart så fint väder. Ante kom förbi och sa hej sen mot kvällen kom jonas, camilla och deras lilla vincent :D Jätte mysigt. Kul med lite besök här ute i skogen. Man ser inte så mycket folk nu för tiden.
Vi lagade även massa mat åt lilleman, koka kyckling, kött, potatis, morötter, ärter och gröna bönor. Mixade ihop kyckling och kött var för sig med resten av ingredienserna. Vart rikgtigt smarrigt enligt svante, han tok åt. Mixa även ihop katrinplommin, vatten och kiwi som han kan ha i gröten. Ja fick lite gjort så nu har han några lådor i frysen.
Han är väldigt glad i mat, äter bra, tycker allt är gott och äter alltid med oss så det blir väl roligare då också :)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, grått och kallt ute nu :(
Imorgon ska vi iaf ner till ockelbo, jag ska träffa en studievägledare och prata kurser till hösten. Hoppas jag får ihop det så jag kan läsa nu i höst sen läsa på högskola. Jag känner mig himla laddad inför mötet imorgon iaf och har skrivit ner massa frågor.
Mamma tar med svante på prommis i ockelbo medans jag är där.
Nu ska jag lägga mig på golvet och busa lite med hjärtat mitt, innan han tar sin morgonnap :)
Vill tacka min fina vän Caroline Bror för allt du gör för mig och svante :) Kan inte med ord förklara hur tacksam jag är. <3<3


120413

Fredagen den 13e april, dagen har varit super kul. Jag packade in min mor och son i bilen strax före 11. Åkte först till min farmor som inte hade träffat svante ännu, dit kom även min faster så hon också fick träffa lillprinsen, mig och mamma också självklart. Jag har haft mycket på mitt håll och båda dom har haft en svår tid så ingen bra tillfälle har getts till en träff. Men så idag då, gick hur bra som helst, svante mådde som en kung, jag tyckte det var riktigt roligt att se min farmor ligga på golvet och gulla med svante, så glad att hon fick uppleva honom :) Han var så snäll och gullig så och dom vart stormförtjusta i honom, så nu ska vi försöka ses ofater för farmor bor ju bara nere i ockelbo, inte långt direkt.
Massa fina presenter fick han också, en present från farmor som hon köpte för många år sedan som det stod på var till hennes första barnbarnsbarn och det blev ju svante det. :) En jätte fin julkrubba med alla huvudrollsinnehavare, så det kommer bli ett stående julpynt hos oss :D
Efter besöket där vart det en mellanlandning i forsbacka för att lämna svante som ska vara hos pappa i helgen, fick lämna hos farmorn för johan jobba ju men dom vart som vanligt super glada över att ha honom lite :)
Så begav vi oss in till stan, först till barnenshus och sen citygross. Som vanligt vart svante bortskämnd av mormor men även jag :P Hon hade lite dåligt samvete över att hon inte fixa nått påskägg så jag fick ett påskägg, en chokladkanin och en läsk som jag kan gotta mig med i helgen :P
Ska inte göra något spec alls, städa riktigt när svante inte är runt fötterna på en eller ska sitta i famnen när man dammsuger, blir ju inget gjort liksom :P Sen blir det självklart planering inför hans speciella dag som kommer att äga rum i maj. Åh kommer bli så fint, mysigt och roligt men några kommer vara saknade, tyvärr :(
Har lite svårt att komma till ro, slappna av riktigt och somna. Mina fötter värker lite pga dom där förbannade knölarna som ingen kan svara på vad det är. Sen har jag miljoner, tankar, funderingar och känslor i omlopp. Blir ju inte bättre när man ska hålla på planera och ha sig i skallen.. Hum det är mycket nu
Saknar svante, har ju inte sovit utan honom på flera veckor nu så det känns tomt, naturligtvis vore väl konstigt annars. Vet ju självklart att han har det super men jag kan ändå inte låta bli att sakna honom.



Innan du kom till mig var jag inte rädd för döden och det var inget jag tänkte på heller. Levde dagen lite som den kom. Idag är jag rädd för att dö, rädd för att inte få se min skatt växa upp, få följa honom genom livet i alla mina dagar. Jag är rädd att han ska dö, att något ska hända honom. Självklart är inte dettta någon som jag tänker på hela tiden men saker man ser och hör kan få en att tänka lite extra.
Jag är verkligen rädd om det jag har och älskar mitt liv, min underbara familj och mina vänner <3
Jag är inte rik på pengar men kärlek får jag så jag nästan spricker och all kärlek jag får ge till mina är en fantastik känsla.
i år är min första morsdag och kommer nog bli den mest speciella morsdagen jag kommer uppleva. Dagen kommer inte bara att handla om mig men mer än så kan ajg inte säga nu... :)


"Jag hittar inte orden för allt jag ser i dig men dom finns här i mitt hjärta och dom finns här just för dig.
Jag lovar och jag svär fast tiden flyr sin väg, att aldrig lämnar jag dig, aldrig i min värld." <3


090412 - bildbomb

Bjuder på några bilder från dagarna som gått :)






Glad bäbis :)



En trött kille :)



Nöjd bäbis


Luncha med Linda här i veckan också :)







Mammamys <3





Lite bus <3






090412

Ja då var det sista dagen på påsken 2012, har haft en jätte mysig påsk med god mat, gott sällskap och världens underbaraste son. Han har vart som en ängel, inte ettndugg kinkig, sovit, ätit och varit sjukt glad hela tiden :) Så himla mysigt att ha honom tillbaka som han ska :) Men men nu har han åkt till forsbacka för en kusinträff eller vad dom kalla det :) Han ska vara med och träffa massa släktingar iaf. Hoppas han är lika go och glad där. Själv ska jag passa på att vila lite, kanske glo på någon film?? Ja vi får se vad jag roar mig med tills svante är tillbaka ikväll. Sussie ska iaf komma hit och äta med oss vid 15tiden det är vad jag vet just nu.

060412

Ja GLAD PÅSK på er alla :) Funderar faktiskt om man skulle anstränga sig lite imorgon och göra sig lite fin på påskafton :) Men vet inte om jag orkar, återstår att se..
Svante fick en sväng till igår av microlax och efter de fick han äntligen bajsa, så himsla skönt för honom sen somna han av i 1.20. Då var det dags för lactulos, välling och pyjamas sen sov han så sött igen. Sovit hela natten och vaknade 5.30 helt lagligt. Känns underbart, hoppas magen håller sig i form nu.

050412

Natten har varit den tyngsta på oerhört länge, är ju van att få sova minst sex tim för det är ju inte varje kväll man somnar exakt när svante gör det. Inatt har jag nog inte sovit mer än 1tim och när han inte varit vaken då har jag lega på toa och kräkts :( Men men hur som har jag ju berättat att han inte riktigt varit sig själv sen sprutorna och det har blivit värre. Han typ matvägrar. Han vill inte ha banan som han tidigare smaskat i sig utan några som helst problem och inte heller äter han ersättningen som förr utan ca 400ml/dag i 2 dagar nu :( Han bajsar inte är inne på 3e dagen och det är väl ingen konstighet för vissa men det är det i svantes fall, 3e gången på kort tid han blir förstoppad och man får ta till lactalos det sa min BVC sköterska till mig att göra igen nu när jag pratade med henne på morgonen. Sen tyckte hon det var konstigt de där med nattsömnen, det är tydligen ovanligt att dom ändrar en rutin som dom haft så länge bara sådär och är ledsen :( Vi har tid kl 13 i valbo på HC, tur vi får komma innan helgen drar igång. Får se vad dom säger och inga tänder som spökar vad jag kan se och känna. Han är ju fortfarande lite ljusare i fram och hård men det har han ju varit bra länge nu. Hoppas det går bra tycker synd om honom om han ska ha problem med magen titt som tätt oxå :(
Älskade barn <3


040412

God morgon fina ni, hoppas ni sovit gott. Gårdagen var verkligen till belåtenhet, visst hade förmiddagen från helvetet. Svante var så sjukt kinkig och inget dög men sen fick han sova ca 1tim sen var han som en helt ny människa :) Glad, sprallig och hur go som helst :) Super kul, bästa dagen sen sprutorna.
Sen mös vi på som bara den, svante och jag :) Fick finbesök av jonas, camilla och deras lilla vincent :) Svante som när dom kom men vakna efter ett tag. Då var det vincents tur för en stödvila :P Men det var trevligt ^^
Från tröttmössa
till....
Underbara lilla människa <3
Kul i gymmet kan han också ha :)
Jaha idag då? Jag vet inte riktigt ännu vad vi ska roa oss med men nå skit hittar vi nog på ^^ Snart är det påsk också, Svantes första påsk, sist låg han ju i magen.. Vi ska äta massa god påskmat "typ som julbord ju" och bara mysa med mormor. Tror sussoe och runa skulle komma på besök oxå :D Toppen påsk. På söndag åker han till pappa, det är ju hans helg men eftersom han har påskcup på darten som han självklart ska delta i så blir han bara där söndag till måndag. Men det gör mig inget lite extra tid med världens gulligaste barn ju :D
Skönt att vi kan kommunicera och fixa det som rör svante utan några problem, himla tacksam för det, vi är ju hans föräldrar och ska kunna fungera som det även fast vi inte är ett par. Tycker vi sköter den biten himla bra och hoppas vi kommer fortsätta så, svante kommer i första hand. Sen har ju inte jag något med vad johan pysslar med och inte han med mitt liv så, sen att man bryr sig, frågar hur det är de är ju helt normalt. Framtiden ser ljus ut och i sommar ska jag jobba hela juli och augusti som det såg ut :) Sparar mamma dagar och får in lite extra cash. :D Jobbigt att vara ifrån svante dock men pappan, farmor och mormor även moste carro såklart har lovat att ställa upp i den mån dom kan :D
Ikväll tänkte jag försöka hålla mig vaken då det börjar ett nytt program på discovery om hembrännare :P haha nå hillbillys som bränner ute i skogarna :) Måste ju kolla iaf en gång vad det är för stjärnor ^^

6 månader

Tänk vad tiden går, idag är det exakt 6månader sen jag för första gången fick se det vackraste jag någonsin sett i hela mitt liv, min underbara son. 6månader och han har utvecklat en egen personlighet, vuxit och förgyller mitt liv till max. Han växer och utvecklas och jag med honom, följer hans framsteg, upptäckter och tillgodoser alla hans behos så gott jag kan.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan min vackra pojke och minns inte och kan inte fatta vad man tyckte var viktigt innan han kom.
Jag älskar mina vänner även fast jag inte är med på lika mycket som förr, men fest och sånt är inte längre något jag prioriterar men självklart är någon gång ibland roligt. Tycker det är så mysigt att hitta på saker med mina vänner och svante är med, han är ju inte ett dugg blyg *ännu* och mina kära vänner älskar honom också :)
Mitt liv planeras nu efter svante, hans mående och humör :D Men än så länge funkar det jätte bra och i sommar ska jag jobba ^^


Vikt: Födelsevikten var 3792g och 6mån senare är han uppe på 8030g
Längd: Födelselängden var 52cm och idag är han 69cm
Huvud: När han föddes var det 35cm och idag är det 43,5cm
Blöjstl: Libero 4 och dom kommer han kunna ha ett bra tag till
Stl: När han kom var 50 för stort och idag har han 68/74
Äter: Igår börja jag med godnatt vällning och de gick hem. Annars äter han mellan 600-800ml/dagen NAN1 + HA NAN beroende på hur mycket mat han äter. Han älskar potatis, morötter, banan och majskrokar :) Vatten går lätt i honom.
Gör: Han vänder sig åt alla håll och kanter, från rygg till mage och tvärtom, han kommer både framåt och bakåt i gåstolen, han älskar att stå, hoppa och gunga, sitter nästan själv utan stöd, trivs som bäst när man är många och alla håller på med honom, utevistelserna och baden blir längre då han älskar båda, han jollrar på, skriker när han är glad, skrattar och ett ord har han fått fram (mamma). Han fattar ju inte men jag tycker det är super gulligt ändå. Tar sig upp i "krypställning" och kom en liten bit här om dagen. Tar och flyttar saker hur som helst, fattar vart han tappar dom och vet vart ljud kommer ifrån och kollar efter. Oj ja han kan så mycket tycker jag för att vara så liten och jag är världens stoltaste mamma. <3 Somna i mammas famn är också en super favorit. Nu kan man ju prata till honom, han flinar, blir glad och oftast får man svar tillbaka :) Att prata med sina leksaker är ju också en hit och allt som man kan äta på ska det göras också ^^ Sträcker sig efter saker och vet vad han vill ha.
Sover: Fortfarande hela nätterna mellan 8-12tim och dagarna är mellan 1-3tim som han delar upp lite olika.



Du är det finaste jag har och kärleken till dig mitt älskade barn går inte med ord att beskriva. Du är mitt allt och vad som än händer så kommer jag göra allt för att skydda dig, få dig att må bra och alltid finnas för dig. <3



020412

Oj nu var det sådär ett litet tag sen igen, har ni saknat mig? :) Detta avsaknande av inlägg beror på att i torsdags fick svante sitt 6månaders vaccin och vart jätte dålig :( Fick hög feber, vart svällt, rosig om låren och kinkig, bara mamma som gällde. Idag är det dock bättre men det har varit jobbigt, vaknat tidigt och märkts på honom att det spänner. Men som sagt idag är det bättre och just nu sitter han i sin gåstol och bubblar på :)
Har varit ute så mycket som möjligt med honom och det var väl bara igår det var lite sämre väder då det kom en liten snöskvätt. :( Varför nu den kände på sig att komma?
Sova hos mig har varit ett måste under dom senaste dagarna <3
Sötisen <3
I fredags var vi ju på BVC så passade på att ta lite kort på min tuffing innan besöket i sina nya kläder han fått av carro :)
Carro gjorde mig en jätte tjänst i fredags, jag såg i tidningen att barnenshus sålde ut GRACO matstolar för 499:- normalpris 795:-. Honn svängde förbi där och fick med sig en sån hem till mig :D Tusen tack.
Massa ute mys har det ju såklart blivit, i lördags var vi ute mest hela dagen. Först var jag och mamma ner till ockelbo på klädbytardag och fynda en massa till svante, de fick han i 6månaderspresent och påskägg av oss :) Massa fint vart det, sjukt nöjd. Carro och sussie kom förbi och umgicks med oss ute, satt och njöt av solen fast det var ju lite kyligt men de fick ändå :) Av carro fick han super fina kläder från märket MOLO, ska visa er när jag tagit bilder på det :) Super fina saker, min lilla prins är sådär smått bortskämd :D:D:D
När han "pratar" får han fram ett ord som är återkommande hela tiden (mamma) han förstår ju inte vad det betyder men han säger det iaf och jag blir lika glad och stolt varje gång. Även i fredags kväll kröp han för första gången. Han var på golvet och då fick han upp knän, ben och rumpa, tog sig framåt en liten bit sen förr han pladask på mage och tok skratta :D Underbara unge <3<3<3<3
Lilla tuffingen i sin nya gunga <3<3<3
I fredags tog vi en prommis hem till en granne som fått 7 små söta valpar. Så vi var dit och tittade, snosade och förundrades över dessa små skönheter :) Vilka sötnosar och svante vart super glad och en valp snutta på hans hand och han höll på skratta sönder sig :)
Igår var jag och svante hem till emma och daniel på Novas 3års kalas :) Av mig fick hon en hallo kitty skottkärra med hink, spade, vattenkanna och nå mer saker :) Hon fick massa fint och var så glad och nöjd så. En super fin tårta fick hon och den smakade riktigt gott :D
Med andra ord har vi haft jätte bra dagar trots feber, ömhet och lite kinkighet :) <3
OCH idag är han hela 6månader, berättar mer om det i ett senare inlägg.
Säga vad man vill men jag och johan gjorde en fantastisk fin son <3<3<3


RSS 2.0