Sjukhuset

Japp vart ett besök på gävle sjukhus idag efter ett uppvaknande i en blodpöl :( Dom kom inte fram till allt för mycket eftersom ingen vågade ta tag i det riktigt utan jag får vackert återkomma på onsdag och träffa en förlossningsläkare och den 24e feb ska jag på röntgen. Ja jag blir inte klok på den här skiten, finns inget slut på det?
Tur jag har min underbara son som lyser upp i mörkret, familjen och vännerna <3
Försökert tappert se livet i ljus och med glatt humör men det är inte alltid så lätt, ingen har väl sagt att det ska vara enkelt men HALLÅ, kan man få lite hjälp kanske? :O Ingen sa till mig att det kunde bli såhär illa efter en förlossning, någon skulle ha sagt att du ska inte föda vanligt för du har inte den kroppen. Vafaan, BM sa det ju till mig men gick inte vidare till förlossningen med det, så sjukt arg så det finns inte. Så mycket dom kunde gjort annorlunda men valde den svåra vägen i mitt fall och den enda som får lida efteråt är jag och mina närmaste som blir drabbade av min hälsa.
peppar peppar har svante inte varit sjuk en enda gång, ingen snuva eller så :) Sen att han har exem och problem med ögonen det är inget han själv mår dåligt av eller blir kinkig. Underbara unge <3
Just ja för att prata om annat här kommer bilder dom är lånade från google men de är så sakerna ser ut som jag fått tag i till svante :) Blocket är bra skit när man inte har pengarna för att köpa nytt men allt var tok fräscht och han kommer nog ha riktigt roligt med det :)
Sen var det mer leksaker och en platta men fäster i spjälsängen så när han sparkar eller trycker på den så spelar den också :)
Fick allt för 1200:-
Sen köpte ju mormor play 2 learn hunden från fischer price
Sen på tal om annat har jag beställt nya D-droppar till svante då jag googla ACO´s och insåg att dom innehåller e320 som kan leda till allergi och cancer. Näe tänkte jag då, skiter i dom där så nu har jag slutat med dom, han får så mycket ljus och friskluft och mår ju jätte bra. Men som nå extra då så hörde jag mig för med apoteket så dom var super gulliga och tog hem nya till mig som var av ett annat märke och utan e320. Dom var svåra att hitta men hon som hjälpte mig fixa det tillslut.
Visst kalla mig fjantig för dom får i sig så lite men kan han få något annat istället så löser jag det, vilket jag nu gjorde.

Time goes by

Japp tiden bara rusar iväg och lilleman blir bara större, äldre och även jag då :O Snart är han hela 4månader, prinsen. Natten till igår sov han 12tim och 30min och natten till idag sov han 13.40 :P Gillar att sova min kille :) Skönt att veta att han får sova bra och då även jag såklart.
tröttmössan <3
Han gillar alla sina stolar
Igår var vi tillbarnmottagningen i gävle, han skötte sig exemplariskt, inget grin eller gnäll. Han är nu 63cm och väger 6965g, stooor kille :)
Hur som har han både exem och allergi, tog odling på bägge ögonen eftersom dom geggar så mycket. Tvättar flera gånger om dagen med kokat vatten och har ju kört en behandling med salva men det hjälper inte. Så nu fick jag 3 nya salvor till huden och en ny salva till ögonen får se hur det går. Om 10dagar ska vi tillbaka och dom ska göra ett pricktest på honom, men dom kan ju bara kolla födoämnen. Men vadå han äter ju bara NAN och mjölkalergiker har jag svårt att tro att han är för då skulle han väl ha ont i magen och det visar han inga som helst tecken på nu.

Vi lever

Ja nu har jag haft tid för att bearbeta lite som har hänt, mår bättre men inte bra. Många tankar, funderingar och känslor som ska hanteras inför framtiden. Men det som inte dödar, härdar har jag fått lära mig. Hur som har jag flyttat hem till mamma på obestämd tid, var det bästa just nu. Johan och jag är inte ovänner eller något sånt vi kan bara inte vara med varandra som det är nu, funkar liksom inte. Vi gör det som känns bäst nu för alla. Man kan inte leva i något som man inte mår bra av, det är bättre svante har 2 föräldrar som mår bra även om dom inte bor under samma tak. Vi älskar våran son över allt annat och gör vad som är bäst för honom helt enkelt och innan det blir för mycket så vart detta det bästa alternativet nu. Svante bor med mig hemma hos mamma och kommer träffa pappan, farmorn och alla där hemma i fba så mycket som det går.
Detta får funka så länge.
Får se vad framtiden bär med sig?!
Lilla svante har svårt att släppa sin skallra <3
Han är så himla go nu, skrattar, ler, jollrar, ger ifrån sig skrik, greppar efter saker och vill gärna stå eller ligga på en mjuk sak på golvet för då går armar och ben i 120 :) När han sitter försöker han  resa sig hela tiden så det får man hjälpa honom med :) Så himla go våran lilla skatt <3
Vi har det rätt mysigt och skönt här ute i skogen :) Prommisar och massa mys bara. Svante sover minst 10tim per natt så han sover otroligt bra. Några powernaps på dagarna blir det ju och som längst 2tim typ :) En mycket utvilad mamma, får sova som en gud jag också :)
Såhär såg det ut här om dagen då mormor var ute i skogen och släppte maja, vi gick och mötte dom :)
Avslutar detta inlägg men en bild som jag tog i tisdags när jag var ute på prommis med svante. Det är från ån som ligger här utanför mamma, man hör den så skönt på kvällarna när man ska sova. Tyckte den blev vacker :)

Lägger ner

Ja nu kommer jag inte skriva igen fören jag orkar och vill. För mycket annat nu som jag vill lägga energi på.
Så på återseende hoppas jag och tack för denna tid :)

Rykten och djävulskap...

Åhhhh, sjukt less på dessa rykten som går och allt skit jag fått höra nu den sista tiden. Om vad som hänt, händer och kommer hända. :S shit att man inte har annat än att sitta och bygga ihop en jävla massa skit för att sen sprida det vidare hur man tror att det ligger till?! Enkelt, jag vet hur det är, johan vet huir det är och våra närmaste vet hur allt ligger till just nu. Varför jag är hos min mamma rätt mycket och så. Snälla innan det ska börja snackas om sånt ni inte vet ett skit om, fråga då om ni nu är så nyfikna :) Ni kan inte annat än få svar på det ni funderar så mycket över eller bli ignorerade då det kanske inte finns ett skit bra svar på frågan som ställs. Men istället för att bilda en egen historia om hur det kanske är så håll käft istället då.....
jaja nu fick jag de ur mig också. Natten har varit helt okej fast vaccenation igår. Svante somna lite oroligt strax före 22, sov sen till 04.18 för att få nappen och lite närhet, höll på med honom någon minut sen somna han om igen. Vakna vid 06.20 för samma visa igen men sen sov han till 08.30 och nu är han en pigg, mätt och pratglad kille som ligger neranför mamman och bubblar :) Sötnosen :) Inget alvedon behövdes men det var väl bara för man var förberedd om inte annat, men skönt att slippa så han klarade allt galant.
Ska väl snart göra oss klara för dagen får se om svante ska vara hos farmor, fråga henne det igår för någon timme då jag ska träffa linda och emma men båda vill ju så gärna träöffa svante så han bliur nog med så får vi lite farmormys efter :)
Det är kul att ha en så populär son, alla som träffat honom blir ju som blixtkära i honom :) Han skulle nog kunna charma en gråsten våran lilla kille :) <3
Johan gillar inte julen så värst och tycker det kanske syns lite i detta foto :P

Vaccination

Japp svante fick ju sin första vaccination idag, 2 sprutor, en i vardera lår. Gick jätte bra, han satt i mitt knä, gnällde till när han fick sticken sen var det bra :) Flina han åt sköterskan som precis hade stuckit nålar i honom, om han bara visste :P Så himla söt och go :)
Han är nu 64,4cm och 6615g :) Stooooora killen. Han var väldigt trött när vi kom hem så han sov 2tim i sträck vilken är lite till ovanligheten nu för tiden på dagarna. Men nätterna sover han så snällt 8-11 tim. Så han är ju helt underbar, lillkillen :)
Carro var förbi här på eftermiddagen så hon fick pussa på han lite innan han ville sova en sväng till. Bra om han sover bort de där, kanske han slipper både feber och värk. *Hoppas* Har iaf alvedon hemma nu utifall han skulle bli dålig.
Jaja nu sover svante en sväng igen så ska passa på att ta mig en snabb dusch innan kvällens bestyr med lilleman, är mycket med ögon, salvor och baddande hit och dit. Allt de tar ju sin lilla tid så då är de ju bra om man själv är nästan sovklar. Sen vet man ju inte heller om han reagerar något från sprutorna så det blir lite gnäll och han är lite extra sällskapssjuk?!

Välkommen tillbaka

Oj måste börja med att hälsa alla välkomna tillbaka efter en tids frånvaro av mig. Men ändå hänger ni kvar här, kära läsare. Har hänt massor ojoj.
Svante skulle till BVC i förra veckan och få sin 3 månaders spruta men istället för det fick han massa salvor för exem och salva för ögoninflammation :( Vi fick träffa en läkare som även tyckte vi skulle ha en remiss till barn så dom får kolla upp hans hud, lillplutten.
men nu är både ögon och hur bättre, kommer lite var från ögonen fortfarande men inget extremt som det var.
usch kolla påsarna under ögonen, rejäl inflammation.
Han har hunni bli 3månader, älsklingen våran <3
Vi har varit ute hos mamma, behöver tid just nu, massor av den. Har lite problem nu, inget jag vill ta här på bloggen men ni får ha överseende med att jag inte kommer vara så aktiv. Ute i skogen finns ju inget när eller nå :( sjukt trist. men ska försöka göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade.
han kan de där med miner, svante :D
Oj så han utvecklas nu alltså. Han grepper saker själv, sträcker sig även när han vill något. Han vill alltid hålla i flaskan, sä sjukt go :) Flinar mest hela tiden och "snackar" på rejält. Han är jätte stabil i nacken och stark som tusan i benen. När han är vaken och får ligga på golvet, sprattlas det och "snackas" hela tiden och vilka skrik han ger ifrån sig :)
Goungen <3
Har massor av filmer som jag skulle vilja visa men vet inte riktigt hur jag får in det här? men vet du så får du gärna dela med dig hur man får till det :D
Ja men idag då ska vi göra ett nytt försök med sprutorna, så kl 11.15 ska vi vara på BVC och hoppas på att han får dom denna gång, tur jag inte är känslig för nålar och skit. Jag är inte ett dugg nervös, men självklart känns det i mammahjärtat. <3

RSS 2.0