Livet som 23åring

Ja lite har väl hänt sen sist, har jobbat som en dåre, fyllt år, midsommarfirande och lite annat smått och gott :) Måste ju säga att de var inte så hemskt att fylla som jag trodde, dagen var så mysig. Jobba först 7-16 sen hem svira om så kom tobbe och hämta mig så åkte vi till carro och henke :D Och min lilla söta Elin följde med och förgyllde kvällen oxå, hur mys som helst ^^ <3 Vi åt gott, drack gott och spela brännboll som förövrigt mitt lag förlora ;P Men men de var ingen som hängde läpp över de, kul som fan ändå :D Riktigt jävla mys, blanda sista groggen strax efter 3 på natten så höll vi igång tills typ 5 ^^ Såååå bäst :D Fick så fina presenter, TACK <3 Nästan alla mina favvoriter var med några jag sakna lite extra de var ju Nelson <3, Linda <3 och Helen <3 Emma <3 ;( Men får ta igen de med dom sen ^^ Sommaren är ju inte över ännu.

Idag har jag varit ledig, undrar om frida saknade mig på jobbet? Imorgon ska jag jobba 7-16 och hon är ledig, de suger ju så trist när hon inte är där ;( Alltid mys på raster och kvällar när hon kommer över till mig :) Men imorgon ska jag göra 8a timmar utan henne men på lördag kör vi delat båda två. 7-12 och 16-21. Då när vi är lediga ska vi hem till Frida för hon fyller nämligen 20 så vi ska hem dit och fika :) Ska bli trevligt ^^ Annars händer väl inte allt för mycket skulle jag tro? Rätt lugnt.

Du är speciell och får mig att må så bra, önskar att du förstod mig bara. Känns så svårt när de kan vara så lätt. Ibland är de så bra och andra stunden känns allt så jävla konstigt. Ska jag sluta tänka och bry mig? De verkar ju inte funka för då blir ju du lika. :( Jag vet inte alls hur de kommer att bli ända jag vet att de kan inte bara vara jag hela tiden.
Visa ditt intresse eller så kan jag garantera att du förlorar mitt!!!!!!!


Bilder från den senaste tiden

@ Work på min födelsedag innan jag bytte om :D

Midsommar & Födelsedags fin ^^

Söta T (:

Thed <3

Shopping <3





the sun makes me happy (:

Ja idag var min lediga dag, har faktiskt ytnyttjat den väl om jag får säga de själv. Först sov jag som en dåre för 10 timmars sömn på 3 dagar är mindre bra så det behövdes. Jobba hela helgen, skönt som fan sen jobbar jag 3 dagar nu sen ledig 2. Torsdag har jag delad tur börjar 7-12 sen 16-21 så upp o4.45 och hemma igen typ 22 lååång dag. Sen är det fredag, midsommarafton och min 23års dag :D Men jobbar 7-16 då så de blir lite pengar :D
Var iväg med Melle <3 till valbo badet, snälla Mattias släppte in oss gratis, det gillar vi :) Men vart inte mycket sola då den låg bakom moln mest hela tiden. Så nu ska vi snart iväg och lägga oss i solariet ist så vi får nå färg till helgen ;) måste ha ju. Så idag ska vi färga håren på varandra så mitt löshår åker ur idag, känns väl okej mitt är ju inte så mkt kortare än de ändå. Hoppas vi båda blir nöjda :D

Det skrämmer mig dom här känslorna, vet inte vad jag ska ta mig till med dom? Vet inte alls riktigt vart jag har dig någonstans eller om det kommer att funka? Varför ska man känna? Kan man inte bara räkna bort hjärtat för en stund, glömma och försvinna? Tankarna som snurrar i mitt huvud gör mig galen. Vad känner jag, du, vad vill jag ja massa skit helt enklet. Att du finns nära men ändå kanns så långt bort gör inte saken bättre. Visa ditt intresse eller förlora mitt!!!!

Jag vill vakna en morgon och känna mig nöjd :(


Snart gammal :(


Lika barn leka bäst, eller?

Ja nu har verkligheten kommit ifatt mig iaf, idag går jag på sommar schemat på Bysjöstrand, börjar med 14-21.15 så det är väl helt okej. Så från idag och 9 veckor framåt ska jag slita, men är faktiskt ledig en del oxå så det är skönt som fan. Idag är ju vädret de sämsta oxå men har en feeling att så kommer de ju inte vara alla dagar jag jobbar, de som är skönt att jag har mycket tidiga pass så slutar 13, 14.30 eller 16 så då hinner man ju njuta lite kanske av den underbara solen som man vill ska skina och värma under sommar månaderna,
Annars så har jag inga planer direkt för sommaren, funderar väl på en hotell weekend nått tag, leksand sommarland, någon kryssning och kanske Danmark? Vi får se vad som händer och vad pengarna kommer gå till.

Nästa fredag, midsommarafton fyller jag 23år och paniken börjar komma, vad har jag gjort med mitt liv, jag börjar bli gammal och framtiden då? Har ju inte pluggat klart ens, 1år kvar och vad vill jag efter de? Hur kommer min livssituation se ut, vilka kommer finnas i mitt liv och vad är mina drömmar och mål? Ja livsfrågorna är många och inte några svar, haha ta dagen som den kommer hoppas väl jag på då ;) Men drömmar och mål är alltid en lycka och då har man något att sträva efter och sikta på :)

Näe dags för en kopp kaffe, en cigg sen fixa till mig lite innan jag måste åka till Ockelbo bussen går 12 så måste kanske skynda mig lite ;) Tänker på min underbara Carolin Bror som är nere i Katrineholm och gör yrkesprov, hoppas att allt går som de ska, älskar dig min kära vän <3

PUSS hej ^^


Jädefors Holme

Ja får se om de blir någon holme för mig de kissar ju ute, inte så kul att vara utomhus då, frysa och bli blöt ;( Så jävla typiskt när jag är ledig en hel helg så ska de regna hela jävla helgen. Inte konstigt att man blir less :(
Sen är de ju inte bara vädret heller som gör mig nere just nu. Vet inte vad jag ska säga, göra eller känna. Det är bara en massa lögner, tjaffs och hårda ord hela tiden, vart är all romantik? Ja den är som bortblåst iaf den verkar inte existera i mitt liv.
ska nog ängna någon extra tanke på hur jag vill ha det för ett underbart förhållande är de som jag ska ha, vill känna mig älskad, vacker och speciell. The one and only lixsom.

Näe nu en rostmacka, städa lite sen iväg till bolaget och sola ;)

Det är inte alltid handlingen som är viktigast utan tanken bakom <3


Mys @ gävle

Ja nu ligger tvätten i maskinen iaf dom första 2, hoppas att mina jeans som jag kämpar med att krympa varje gång verkligen krymper nu då kanske inte till baby storlek, hum 95 ska de väl inte hända va? Jobbigt annars om inte annat.
Hade himla mys med Ullis, Karro och Flisan idag, inte allt för ofta man träffas men tiden finns lixsom inte :( Men vart dit bjuden någon gång i sommar när det passa alla parter att grilla, dricka lite vin och mysa :D Lät trevligt värre. Iaf ska Karro följa med mig till Holmen på lördag och svänga loss lite ^^ Kommer nog bli grymt roligt ska väl passa på att umgås lite med Linda och träffa lite andra kändisar :D Kan bli super kul.
Imorgon ska jag på Thindras skolavslutning, det är ju hennes första :D Lilltjejen blir stor :D Efter de ska jag träffa min älskade Linda babe så vi ska ta en fika och uppdatera oss lite i varandras liv, alltid lika trevligt.
Näe nu en kopp kaffe, ner till tvätten och sen plugg ute hos min underbara Carro <3

Puss hej ^^


Blogg torka eller ren lathet?

Ja jag vet faktist inte vad de är med mig har ju jätte mycket jag kan skriva om men intresset för att göra de verkar vara lite borta?
Åh blir så less de är jätte fint väder ute med inte spec varmt ;( Inge vidare, men det är bara för jag är ledig denna vecka för på måndag går jag på sommarschemat så då ska ni se att solen skiner och det är 20+ ute bara för jag måste slita :( Men det är väl inte mig emot, ska bli skönt att ha något att göra hela sommaren :D Det är bra inför nästa termin också, känner man sig lite mer hemma i de man pluggar tror jag.

Igår somna jag runt 18 tiden och vakna vid 8 imorse, mådde så sjukt dåligt, va inte ett dugg kul. Det är nog både psykiskt och fysiskt de sitter, men idag måår jag mycket bättre och de är bra behöver krafterna så jag kan plugga så jag får klart de sista. Senare idag blir det Gävle och träffa Ullis, var 100år sen sist känns de som :( Så de ska bli kul, får se om Karro blir med oxå? :D

När jag tänker på framtiden så känner jag så mycket blandade känslor. Vet inte riktigt vad jag vill, vad som är rätt eller fel? Jag har fattat så mycket att jag måste börja tänka på mig själv, vad som är bäst för mig och vad jag känner är rätt. Men de är ju heller inte så enkelt när de inte är så ofta man gör det. En ska har jag väl bestämt mig för och de är att jag ska sköta mina studier på bästa sätt och jobba extra så jag klarar alla utgifter själv. Jag ska inte behöva någon annan ewller känna att jag är beroende av någon, varken känslomässigt eller annars. Vad gällande mina känslor tänker jag bara luta mig tillbaka och se vad som händer, inte försöka tjata eller göra en massa knäppa saker för att de ska bli bra. Nu får det helt enkelt bli vad de blir. Vi kanske är för olika och inte kan ge varandra de vi båda behöver för de är ju olika saker. Och man kan fan inte ändras så jävla mycket som människa på den tid vi har att röra oss med. Ja vi får se vad han tycker och känner för nu tar jag ett steg tillbaka och hoppas att han tar ett steg fram, tar min hand och ber mig komma.
(V)

Jag och Jonas innan Sandviken Crousigen :)
 

Min älskade vän Andreas <3


Carro och Henke, ni 2 betyder massor <3


Tobias, tack för att du finns <3


RSS 2.0