Rubrik?

Fick en gullig kommentar här om dagen från någon som inte ens vill ge sig till känna. :S Men den löd så fint som "sluta röka din idiot när du ammar du får skrikiga barn". Undrar när den människan tog läkarexamen som vet så himla mycket? Men hur som jag är väl inte skit nöjd att jag fortfarande röker, men är ingen stor rökare och hoppas jag ska kunna sluta helt.
Min son är mitt och johans allt och vi älskar honom mest i hela världen. Hans kolik är som bortblåst och percis som alla bäbisar skriker han ibland men lugnar sig lika fort. Känns skönt för både honom och oss som föräldrar.



Inatt blir det att ställa om klockan också, får ej glömmas! Imorgon ska jag och svante åka hem till mamma och mysa lite. Johan blir hemma och får vila ut lite. :) Kan ju vara skönt. Vi ska ta han i vagnen och dra runt byn, visa upp våran skatt för alla där hemma är så nyfikna på honom och vill se underverket :D



Näe nu ska jagj mysa ner mig i soffan med mina två favorit killar ;) <3


Kolikdroppar

Ja igår när vi var på BVC så fick vi väl mer eller mindre fastställt att det är kolik våran lilla kille har, tyvärr men men så är det. Nu kan vi iaf utgå därifrån helt. Hade ju testat sempers magdroppar men utan resultat så igår handla vi hem minifom droppar, han ska ha 10st inför varje måltid. Han rapa och fes som en galning igår :P SEn sov han otroligt mycket under dagen. Så fick han ett sånt där anfall igår kväll när han bara panik skrek och inget hjälpte men de höll i sig i ca 40-60min istället för ca 5-7timmar så det är var ju inget. Sen vakna han ca halv 3 var hungrig sen somna lika så vid halv 7 så det är ju som det ska vara :)
Känns underbart och är så glad för svantes skull, han verkar må bättre när han slipper skrika så himla länge. Får väl se om det håller i sig eller om det återgår. Ska fortsätta med dropparna om det funkar, kosta vad det kosta vill för det är ju inte billigt men så värt de om det hjälper honom.

Han har växt igen såklart ;) han väger nu 4300g, 55,5cm och huvudet 37,5cm. Våran stora kille :) <3 Han växer jätte fint och ser bra ut på kurvan. Han har fortfarande 50 på det mesta så där är ingen skillnad direkt men har bytt från nr1 till nr2 på blöjor. Vi kör på liberos blöjer, testa pampers 1er men dom sög enligt mig. Har fått 2pack pampers 2or så får se hur dom funkar, kanske är lite tjockare? På söndag blir han ju 4 veckor och då är det dags för D droppar som man får från BVC, mycket droppar för hans del.
Sen är han fruktansvärt stark i nacken för att vara så liten, de har han varit ett tag nu, ögonen börjar väl vara med lite mer och märks nu att han reagerar på min och johans röst :) Är så himla kul att se hur han beter sig och utvecklas :)

Idag fick jag min första mammapenning, för 2 veckor bara eftersom dom har brytdag den 20e. Men men lite kul var det ju att få in den första föräldrarpenningen :P
Men är lite annat som ska fixas ekonomiskt också, ska kika på lite saker imorgon när jag ska leka med jessica :)

Nu får det bli lite kaffe ;)


Kolik

Ja tyvärr så har nog Svante de. Inatt var det värsta på hela tiden tror jag, han började tidigt igår kväll och höll på fram till morgontimmarna. Uff tycker så himla synd om honom och vi blir ju helt slut sen när man känner sig så himla maktlös. Näe jag gillar inte riktigt läget men ska till BVC imorgon får se vad dom säger. Saken blir ju inte bättre av att både johan och jag inte är helt friska från förkylning ännu heller men peppar peppar än så länge har inte svante drabbats av det. :)

Idag kommer mormor hit, ska en sväng till valbo. Hon skulle ha nå prylar och jag ska kolla på TV till sovrummet så vi kan flytta in dit igen :P Just nu och några veckor innan svante kom har vi sovit i vardagsrummet men känner att jag vill tillbaka till sängen. Men utan TV och när lilleman är wsom han är på nätterna behövs det. Jaja får se vad som finns som passar våran ekonomi ;)
Mysigt att ha mamma här lite, behöver henne kanske något extra nu... <3


Näe har väl inte mycket mer att skriva just nu, är sjukt trött....


Jag talar ut...

Jag älskar min son över allt annat, det gör jag verkligen. Fast förlossningen var det värsta jag genomlidit var det värt varje sekund när han väl kom, han är värd all smärta före, under och efter förlossningen.
Men det är inte alltid så lätt, dom första dagarna sov han jätte mycket pga att han inte fick den näring han behövde. Men när min bröstmjölk kicka in åt han ju så mycket att de vart åt andra hållet. Alltså ont i magen så 2 nätter hade han inte alls någon lust att sova, inte heller på dagarna. Men de gick över och han sov bra någon natt.

Men 6 nätter i rad höll han oss vakna, skrek, grina och var orolig i 4-6 timmar konstant. Då är det inte roligt, jag känner mig totalt hjälplös, han har ont för något och jag kan inte hjälpa. Magen är väl boven i de hela skulle jag tro. Fast han bajsar och kissar mer än han ska :P Men han har svårt att rapa och fisa gör han typ aldrig. :( Fixa semp droppar så är inne på 4e dagen med dom och 2 av 3 nätter har varit bra, på bättringsvägen alltså.
Men tillbaka till dom där 6 jobbigt nätterna, det var sjukt jobbigt framförallt för svante men även jätte jobbigt för både mig och johan. När inget man gör hjälper, vaggar, masserar, närhet, försök till att lugna honom med rösten ja inget vi försökte med hjälpte. Han skrek hysteriskt :( Tycker så otroligt synd om honom när det blir sådär, men även fast han var vaken från ca 1 på natten till någon gång 8 på morgonen men i andra fall typ 5-6 så sov han knappt något på dagarna heller. Då var de inte så lätt för mig för johan lära ju jobba och en annan kunde knappt hålla ögonen öppna.
Då ryckte underbara farmor in, tog ut han på prommis så man hann vila lite, och krävs inte mycket vila för man ska återfå energi. Vet inte ricktigt vad vi hade tagit oss till om inte carina hade kunna ställa upp och hjälpa oss? Tur han trivs med att spendera massa tid med sitt barnbarn :D

Men som sagt nu verkar det vara på bättringsvägen, var ju lite orolig över att det skulle vara kolik. Det är ju bara ett namn dom satt på något dom menar är "magont" som dom inte vet vad det beror på riktigt som gör att mindre barn skriker i liknande tider flera månader. Det fick namnet kolik, alltså något dom egentligen inte vet vad det är utan något små barn bara får. Jaja förhoppningsvis har han inte de nu då eftersom han sovit 2 av 3 nätter väldigt bra, har han varit ledsen har man kunnat trösta honom och han har somnat om sen.

Det är inte alltid så lätt, vissa barn har inga problem alls och gör knappt annat än sover medans andra får lite problem med magen som sabbar sömnen för dom och föräldrar. På onsdag när vi ska till BVC ska jag höra mig för lite, även kolla upp babymassage för det ska också kunna underlätta. Ja som sagt gör ju allt jag kan för att han ska må så bra det bara går.
Helt ärligt tycker jag det är extremt jobbigt när han bli så otröstlig, man vet inte vad man ska göra och man räcker liksom inte till. Sjukt påfrestande men bara att bita ihop, fundera vad som kan vara fel, vad man kan göra för att motverka och acceptera läget som det är. 
Har du som läser något tips att ge mig så är det mer än välkommet
.

Enligt mig själv så är jag inte en dålig förälder för jag skriver ut de här, men detta är MIN blogg och kände för att skriva av mig lite. Svante mår alltså inge dåligt men fast jag känner mig hjälplös som förälder när han får dom där nätterna så gör jag allt jag kan för min son och inte ett dugg mindre.
Jag älskar honom mest i världen, håller honom när han skriker som en galning i timmar, alltså tappar inte fattningen, skakar honom eller något annat sjukt.
Vet inte vad jag skulle gjort utan johan, fast han ska upp och jobba gör han vad han kan för att underlätta lite för mig. Bara ta honom en snabbis så jag får ut, ta lite luft och vakna mer till liv så jag orkar någon timme till. Han och våra föräldrar är det största stödet sen har vi underbara vänner som finns, lyssnar och ställer upp. <3


Fredagsmys

Ja jag är kass på att uppdatera men har varken tid eller lust om jag ska vara ärlig, vill umgås med familjen och hinna med en och annan vän också därav dåligt med inlägg. Ska väl försöka bli bättre och återfå lite motivation för märker ju att ni vill läsa ;) Hihi. Kul de tycker jag :D



Men men dagarna som gått har jag varit trött som fan, svante har haft nattliga upptåg så då får mamman lite mindre sömn. Men har införskaffat mig droppr till hans mage får se om det ska underlätta för honom. Han är lite väl svår att rapa sen fiser han ju knapp heller så är väl bubbligt i magen. Hoppas det blir bättre nu, börja med dropparna imorse och redan under dagen märktes skillnad och nu sover han sen en tid tillbaka.

Gofisen <3


Igår var vi in till stan och svante gjorde sin första bussresa och det gick skit bra både dit och hem, sov hela tiden. Träffa linda, fika och shoppa lite. Shit handla på apoteket till svante för drygt 600:- Ojoj inte billigt inte men men. Vart bla en nässug, dropparna till magen och en rumpsalva ifall han skulle bli röd så man inte står där med "skägget i brevlådan".


Söta linda med svante igår :D <3


Idag mös vi lite på morgonen min älskade son och jag, efter att pappa gått till jobbet. Sen gjorde vi oss iordning för dagen och gick över till farmor där även faster lollo var. Vart bjuden på lunch och vart någon kopp kaffe. Alltid lika trevligt. Efter de vart de en prommis upp till pappans jobb så fick vi extra friskluft och johan fick en liten paus :D

Mysstund imorse :) <3


Nu är carro här, jag har hunnit städa undan lite och dammsugit, skönt att ha det gjort slipper vi tänka på de i helgen. Kan vi ägna oss åt varandra och göra det vi vill och känner för.
När johan kommit hem och fått duscha ska vi över till farmor igen på fredagsmys, tacos ;) Mumma, skönt att göra något med familjen. Annars blir det bara lugnt och får se vad helgen har att erbjuda, några vagnprommisar hoppas jag på :)

Några bilder på gobiten <3

beaten hero <3
 
Papabear :D

Sovstund i vagnen :)


Tog mod till mig och besökte vågen idag, den visade -19kg på 19 dagar, är väl helt okej. vägde 52kg när jag vart gravid och nu väger jag 51kg. Men svälter mig absolut inte, äter, ammar, rör på mig och mår allmänt bra så är absolut inget jag har åstakommit med flit. Men men nu är det väl bara magen som ska bort sen är jag nöjd som fan ;)

1a oktober

21a oktober


Kärleken till dig kan inte beskrivas med ord <3


Verkligheten

Ja idag var det tillbaka till jobbet för pappan, slut på ledigheten och tillbaka till verkligheten. Vart jätte tomt här hemma och vi saknar honom massor men de är ju så det är. Så idag var ju även första natten och morgonen jag hade hand om honom själv men de har gått jätte bra. Var svårt för mig att somna igår sen vakna svante vid 3 och höll sig vaken till 5. Han vakna strax före 8 igen och somna om för ett litet tag sen så han är så duktig. Natten till igår var en helt annan historia, tror vi fick högst 3 timmars sömn men underbara farmor kom och tog ut honom på prommis några timmar så hann vi ta igen oss lite. Betyder extremt mycket. :)
Hann även dammsuga, torka golven, damma lite och pula undan saker och ting. Min förlossnings BM ringde då jag hade begärt att få prata med henne efter förlossningen och fick höra många lugnande saker så behöver inte vara rädd att behöva gå igenom samma sak igen om jag blir gravid igen vilket var en otrolig lättnad för mig. Har en del att bearbeta sen den dagen, nog för att svante kompenserar himla mycket men är många känslor, tankar och upplevelser jag måste ta itu med också.

Igår vart även våran Svante 2 veckor och tiden går otroligt fort måste jag säga, anammar varje sekund med honom <3




Några bilder från dagarna som varit

Mormor var förbi i torsdags. Laga mat, umgicks, kom med presenter och mös så mycket hon kunde med svantebus :) <3




Kort på lilla familjen <3


Sötungen våran <3


Pappamys <3


Ja annars då, jo livet rullar på och nu blir det nog mer rutin i vardagen när johan gått tillbaka till jobbet vilket är rätt bra. Visst styr svante de mesta men man kan ju försöka iaf, huvudsaken är att vi alla mår bra :) Vågen då, jo den gör mig glad varje gång, nu har jag endast ca 2kg kvar till startvikten. Har gått sjukt snabbt och magen börjar sakta men säkert återhämta sig den också. :D Skyndar inte, gör inget speciellt alls. Man får väl tänka 9månader upp och 9månader tillbaka eller? Jaja skit samma, kroppen kommer kanske aldrig bli sig lik men vad gör det när jag har VÄRLDENS BÄSTA SVANTE här?! :D Ammningen går himla bra, han äter och äter, pappan jämför honom med buddha ibland :P haha sötingar.

Buddha?
För övrigt sover våran söting sittandes :P

Svante? ;)


Mys med en toksovande svante här på morgonen, bästa som finns <3



Sol och kyla...

Idag är det verkligen en super fin höst dag, solen skiner och det är kyligt i luften. Så idag blir det nog en lite längre prommis får se vad mormor säger om det sen. Tänkte jag snart skulle få liv i sambon och lite senare svante, båda sover som stockar där inne. Tänkte vi skulle möta upp mamma inne i stan så vi kan handla tillsammans men men får se hur det går att få liv i mina två favoriter först.
Mamma ska laga sim thaikyckling när hon är här, hoppas johan kommer tycka om det fast han är mindre förtjust i kyckling.

Mina ögonstenar <3


Igår var carro hir efter de att vi kkom från farmor, la i slingor i mitt hår, sket i att lägga i någon ny grundfärg. Får väl se resultatet riktigt när jag har fixat håret.

Får se om det blivit någon större skillnad? :P


Dagar....

Oh dagarna bara flyger förbi och allt går så fort, idag är Svante redan 10 dagar alltså snart 2 veckor sedan vi låg inne på förlossningen. Shit tiden går fort, tyckte de gick fort när han låg i magen men de var inget mot för vad det går undan nu.

Hur söt får man bli liksom? :) Man drunknar när man tittar på honom fast han inte ens tittar tillbaka <3


Hur som så var Carro förbi här om kvällen med presenter till mig och johan, sötaaste hon :) Jag fick ett jätte fint halsband där det står mamma och ett par örhängen hon gjort själv. Johan fick ett armband där det står father på, himla gulligt av henne :)
Då passa hon på att mysa lite med Svante också, såklart :D

Min present, lite dålig bild men men ... :)


Carro och svante <3


Natten till igår var inte Svante glad, han hade förmodligen ont i magen och dåligt med sömn vart det. På sin höjd 2tim men de tog han igen med att sova nästan hela dagen igår. Farmor var super gullig och kom hit så tog hon med han ut i 2 timmar på vagnprommis :) Då hann jag och johan med att pula lite och vila en sväng. Det var verkligen guld värt :)

Jag kan vara ledsen och...

Få till några super miner ibland ;)


Som sagt sov han ju nästan hela dagen igår men mamma drog igen kiosken typ 21 och pappa passa på att kolla fotbollen men sörru när den var klar tyckte svante att det var dags att vaka och dra till sig lite uppmärksamhet. Och underbar som johan är så tog han svante utan att väcka mig för hungrig var han inte, dom mös och han höll sig vaken till ca 02.30 då fick äntligen en trött pappa sova. Sen vakna han inte fören 05.50 för mat, blöjbyte sen somna han om till ca 9 så helt okej nattsömn för min del tack vare min underbara sambo <3

men imorse var han trött min stora älskling <3


Igår var BVC hit och sköterskan vi fått var hur snäll och gullig som helst. Hon hade med sig våg så nu vägen våran kille 3720g snart tillbaka och förbi födelsevikten. När vi vägt honom har han ju kläder och blöja på sig vilket jag glömde räkna av tidigare när jag skrev. Men hon tyckte han var så fin och vacker kille :D Alltid lika kul att höra och han är grymt poppis :)


Hon tyckte att vi kunde testa napp eftersom hans sugbehov är enormt vilket vi gjort nu och går väl sådär, han är väl inte storm förtjust i den men men. De är ju bara när han blir extremt tuttsugen :P Det ska inte vara de sista han känner när han somnar och ha den i när han vaknar, så länge de går att undvika dvs.

Men bra söt, fick byta napp för den var så stor <3


Idag for vi iväg en sväng till owes och köpis, farmor följde med :) Så köpte 2 amnings BHar, 2 pyjamaser utan fötter till svante, 2 par trosor och en foundaition (stavas?) Letade även amningslinnen men dom var slut på HM, så jävla typiskt... Var in på guldfynd och beställde ett hjärta i guld med graveringen svante och hans personnr, fick ju presentkort av mamma när jag fyllde så då passa jag på att ytnyttja de nu + lägga till lite extra själv. Skulle komma om ca 1-2 veckor :)

Svante idag när vi skulle iväg och JA uggsen är ROSA han har ärvt dom efter Nova men dom gör de dom ska, värmer hans fötter när det är kallt!! ^^


Helen var hit en sväng nu på eftermiddagen och hälsa på oss, hon hade med sig presenter från magaluf :) Alltid lika trevligt men nu har hon åkt. Mina killar ligger båda och stödvilar medans jag sitter här och dom ska få sova ett tag till. Sen ska vi iväf till farmor, hon ringde nyss så vi ska dit och äta efter lucas innerbanyträning. Lucas ville träffa svante och fast farmor redan haft lite svante tid idag ville hon ha mer, tycker jag är kul :D

Såhär söt är svante just nu :) <3


Imorgon kommer mormor hit, ska laga lite mat och umgås :) Tycker det är himla kul att hon vill vara här så mycket nu, jag behöver inte ens fråga hon säger att hon vill komma. Hon jobber ju så mycket men så fort hon får chansen är hon här vilket jag älskar. Svante ska ju veta vem hon är :) Älskade mamma.


Svante och jag passade på lite mor och son mys medans pappan lagade lunch idag :)
Ord fattas mig ibland min älskade son. När jag ser på dig fylls hela jag med värme och kärlek som är så stark. Så länge jag lever kommer jag göra allt jag kan för att du ska ha det så bra det bara går. <3 


Go fika ;)


This is me today, måste säga att jag känner mig fräsch som precis blivit mamma ;)

Japp nu är vi hemkommna från farmor sen ett tag tillbaka, där det bjöds på go fika :) Lolla fyllde ju som sagt år igår så då hade dom bakat hela förmiddagen så det bjöds på nybakt, himla gött och trevligt. Skönt det är att komma hemifrån ett tag, vill ju inte allt för långt med svante men man måste ju komma utanför dessa vägga också så. Prommisar med vagnen är ju inte helt fel.

Mys med farmor <3
 
Mys med Camilla <3

Mys med faster lollo <3

Go fika



Nu är marcus här, fikar och umgås med oss. Min karl är så underbar och sköter tvättstugan nu när jag inte får bära så tunga saker. Han är helt fantastik så som hjälper så mycket som han gör vet inte hur vi skulle klara oss utan honom, bästa pappan och sambon man kan önska <3
Får se om carro skulle kika förbi för lite bäbismys ;)

Pappa björn (marcus) och svante när vi kom hem från BB :)


Jag älskar dig min underbara son, finns ingen annan som är som dig och du är ovärdelig min älskade pojk <3


Familjeliv <3

Japp det är den nya kategorin och kommer funka som dagbok, tyckte det lät mer passande nu när vi är en liten familj :) Tiden går så fort och allt rullar på, är ju Svante som bestämmer rätt mycket nu, när vi ska vara vaken och när vi får sova :) Han är så go våran prins. Men han sover, äter och sköter magen så himla bra så vi har inget att klaga på, får mycket mer sömn än jag trodde vi skulle få.

Igår var som sagt svantes mormor och morfar här och hälsa på, mös massor med honom och fika lite :) Var himla trevligt och är ju inte så ofta vi träffar dom som johans familj så jag myser verkligen när dom är här. Hoppas det blir mer nu när vi har svante för han lockar väl lite extra skulle jag tro ;)

Morfar Anders <3

Mormor Anki <3

Stolta morföräldrar <3

Familjen Zackrisson/Lodin <3

Trött kille igår kväll :) <3



Nu ska vi fixa lite sen över till farmor för att fira faster Christina (lollo) som fyllde 22år igår :)

Nöjd kille idag :) <3


1 vecka <3

Nu har redan en vecka gått sen lilla svante kom till världen och har varit några resor fram och tillbaka under veckan som gått. Men jag blir starkare för varje dag som går och desamma gäller våran lilla kille :)
Vägde honom igår och han har gått upp till ca 3800g och han blir bara större och större, shit va fort de går...
Men huvudsaken är att han får må bra och vi njuter hela tiden av att ha honom här hos oss.

Svante 1 vecka <3


Nu väntar vi på att mormor och morfar ska komma och umgås med oss några timmar och jag ska baka rabarberpaj som vi ska snaska i oss :) Senare idag vet jag inte alls vad som händer blir nog bara mys och ikväll ska mina pojkar ta sig ett bad :)
Måste ju berätta att igår släppte hans navelsträngsstump så nu har han en jätte fin navel sötnöten våran :D <3

Kom i mina favvo jeans idag, lite tighta vid magen men de är ju för att där är det så mycket hud kvar, inte mycket att göra åt de men var himla kul iaf. Igår hade jag 4kg kvar tills startvikten, inte långt kvar nu.

1 vecka sedan

idag


Helgmys <3

God morgon måste jag säga, natten har varit underbar. Svante har sovit jätte bra så vi fick sova ända tills halv 9 med enbart ett uppvaknande inatt. Kanske han är lite mer vaken under dagen ^^
Ska snart ta och käka frukost, fixa till oss och åka mot staden. Ska vara på BB mottagningen kl 12 för undersökning, inte Svante utan jag själv ska få lite saker kollade, får se vad dom säger.

Hur som hade vi jätte fredagsmys igår hemma hos farmor och farfar, chips och lite sång från TVn. :) Det skulle jag faktiskt kunna ha som tradition, tror dom tyckte om att få ha svate och självklart oss där också :)
Ja det mesta bara flyter på om man säger så, dom 2 första nätterna ville han inte sluta grina och skrika typ men vi fick ju reda på vad det berodde på och de var ju att han fick i sig för lite näring, men det är ju löst och han är på uppgång igen :)
Imorgon kommer min mamma och pappa hit och ska umgås lite med oss, alltid lika mys. Blir första gången pappa får träffa underverket så det ska bli kul. Tror Johans pappa skulle komma förbi idag när vi kommit från sjukhuset. Senare idag så ska vi få låna farmors tvättstuga så vi kan tvätta upp lite åt svante, han har ju lyckats kissa ner rätt många plagg på dom här få dagarna och få tvätttid i våran tvättstuga är då inte de lättaste :(
Verkligen tur vi har dom så nära och att dom har tvättstuga så vi får låna vid kriser :D

För övrigt jobbar min kropp på med att återgå till det vanliga, igår när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner 12 kg så nu har jag 6kg kvar tills jag är där jag börja. Magen är ju som en degklump men det får man väl ta tag i när jag läkt ordentligt innan de lär ju något med den knappast hända :P

Sista bilden på magen togs inne på förlossningen ca 12 timmar senare är han född :)


Bilder från igår kväll

Pappa kollar fotbollen :)

Vad är normalt liksom? :P <3

Mys med farmor <3

Mys med farfar Thomas :) <3

Stolt farbror passar också på lite mys <3


Familjeliv <3

Oj ja nu har jag lite tid över till att kladda lite här och ge er en uppdateringen om vad som händer och sker.
I onsdags var det dags för återkontroll på BB mottagningen för vägning, koll av amning och PKU test. Dessvärre hade våran lilla plutt gått ner över 10% och hade för lågt blodsocker, dom får minst ha 2,9 och han hade 2,5 :( Fick ge han ersättning 20ml och återkomma efter en timme då hade han 2,9 i blodsockervärde iaf. Det var på gränsen men vi fick åka hem ersättning 20ml var 4e timme och massa brsötmjölk för då hade den äntligen kommit igång riktigt och komma tillbaka på torsdagen. 
Gårdagens besök gick jätte fort, vi kom in och fick väga honom och på 20tim hade han ökat 170g :D Vi fick åka hem direkt och behövde inte förtsätta med ersättningen, så himla skönt. Först kände man ju sig som världens sämsta mamma som inte kunnat ge sitt barn vad det behöver men men mjölken kom igång iaf och nu är det så den sprutar :D
Jessica kom förbi och kika in underverket vårat och gissa om hon vart förtjust likaså linda idag när hon kom :D Ja alla som han har träffat har han lyckats charma, så underbart :D

Jessica och Svante igår :) <3 

Linda och Svante <3


Idag är han blott 5 dagar gammal och ändå har han gett oss så sjukt mycket. Var så himla mysigt här om dagen när han fick sitt första bad med pappa då jag inte får bada ännu på bra länge tyvärr. Men dom hade de mysigt och han älskade att få doppa sig lite vårat hjärta.
Kan inte rickligt beskriva lyckan jag känner när jag ser mina två pojkar och hur stolt och lycklig johan är när han håller honom, mitt hjärta smälter av kärlek.


Våran lilla prins äter, skiter, pinkar och sover bra. Himla skönt att han får sköta magen. Idag passade han på att kissa ner sig själv, pappa och väggen bakom skötbordet, tyckte han var skönt :P haha.
Jag njuter verkligen av varje sekund med honom och johan, så mysigt att ha honom hemma. Vi älskar livet som föräldrar och jag är kärare än någonsin tidigare. Känner mig så himla lyckligt lottad som har min underbara familj, våra familjer och våra vänner, allt känns så himla bra. Visst det kommer inte bli någon dans på rosor, sömnlösa nätter, skrig, gråt och mycket annat men känns som vi kommer klara allt bara vi vill och vi SKA göra det. <3


Älskade barn om du visste hur mycket du betyder för oss och våran kärlek till dig går omöjligt att beskriva i ord <3


Imorgon ska jag tillbaka, kontroll på BB mottagningen. Dom ska kika hur det är med mig och hur mina värden och sånt ser ut. Hoppas det kommer gå bra men förväntar mig dessvärre inte för mycket på den fronten är mest orolig om jag ska vara ärlig :(

Nu ska vi snart dra fram vagnen, på med kläder och gå över till farmor på fredagsmys, känns som en riktigt bra idé :)   

Stoltare och nöjdare farmor får man ju söka med ljus och lyckta :)


Svante Zackrisson <3

Stefan SVANTE Zackrisson
Född: 2/10 kl 02:37 Gävle BB
Vikt: 3792g
Längd: 52cm
Huvudet: 35cm



Efter 5 timmar hemma och 15timmar på förlossningen var han äntligen här, en frisk och välskapt Svante, min och Johans skatt. Tur jag hade Johan som var helt underbar under hela tiden och min mamma som även hon fanns med vid svantes ankomst. Sen alla nära som spänt satt hemma och väntade på att höra hur allt gick, hur vi mådde och så <3
Vill tacka alla osm gratulerat på alla sätt och vis.
Kan inte riktigt beskriva alla känslor som man har nu, är världens lyckligaste och har finaste familjen <3

Gällande förlossningen kommer ni inte få någon berättelse av mig då den var tung och extremt jobbig, mycket som inte gick som det skulle. Så den vill jag inte prata om men våran underbara son är här och det är de ända som räknas nu.

Kommer kanske vara glest med inlägg här i bloggen just nu, vi ska komma in i familjelivet riktigt och vill passa på att njuta av varje minut johan är ledig från jobbet. Hoppas ni har förståelse för det och att ni vill fortsätta läsa sen när jag kommer igång igen :)

Ingen kärlkek är starkare än den man har till sitt barn, vi älskar dig pappa och jag mer än allt <3








RSS 2.0