v.40 <3

jaha v.40 (39+1) idag, nu är det inte mycket kvar av dom här 9 månaderna i väntans tider. Nu är han snart här våran lilla skrutt. Magen är tok stor nu och helt seriöst kommer han inte ut snart så spricker nog huden framme på magen, shit va hårt och spänt de är. :O
Väntskan blir mer och mer ett problem för mig, svårt att greppa saker, skor som klämmer åt fast dom inte ska och ja massa obehag ger det ju också såklart.
Ryggvärken är inte lika jobbig längre, vet inte vad som hänt där, nu är det bara vänster skuldra som krånglar lote mer än vanligt men har en jävla massa knutar runt där också vilket nog är en bidragande faktor till smärtan.
Annars mår jag bra, är inte alls lika trött heller, men det är jobbigt att ta sig från punkt A till punkt B om det är längre än typ 600m och de tycker jag är sjukt jobbigt. Men man kan ju inte räkna med att vara vig, hurtigaste och på bästa humöret jämt såhär på slutet.
Igår tog jag ut dammsugaren så den fick rastas, vilket inte var några problem, hjälptes åt med tvätten och diska. En helt vanlig dag och det kan ingen gravid vecka ändra på, kan inte sluta leva och vad hade man gjort om man varit själv?! Mm tänk på det..

Uff hela jag är jätte stoooor nu, inte bara medicinbollen på magen inte :P



Börjar ta sig i barnrummet nu också inte alls mycket kvar att göra där så har kommer några bilder :)

Fattas lite foton, tavlor och smått men det kommer...


Vaggan ska jag ha brevid min sida sängen sen men nu står den bra där med några fotoramar i :)

På dörren möts man av denna söta skylt


Fredag....

Det innebär att om några timmar går sambon på helg och vi får förhoppningsvis en underbar och mysig helg tillsammans. Sånt ska man ju alltid hoppas på enligt mig, metrologerna lovordar vädret för helgen också så det är ju inte helt fel, den sista värmen att njuta av. Igår var det varmast i hudik som hade 25grader, varmaste såhär sent på året enligt dårarna som har hant om väder och vind.

Hade ju värkar igår, höll i sig regelbundet var 10e minut i drygt 2 timmar men sen så avtog det och vart glesare mellan dom, sen dog dom av helt. Fan jag som trodde de skulle bli bäbis nästan, men inte då :( Jaja bara att inse, han kommer när han kommer.
Fick de sista tvättat igår som jag hade att tvätta till lilleman så nu är allt äntligen klart efter många turer i tvättstugan, hos svärmor och carro så nu jävlar kan han kräkas och ha sig när han kommer ut sen ;)

Nu sitter jag och väntar på att emma ska dyka upp, om hon nu inte somnat om ;) Vi ska dricka lite kaffe och umgås bara sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror vi skulle en sväng till valbo när hjärtat slutat, handla lite gotta och bara mysa sönder ikväll ;) Will see?

 


Värkar....

Mmm fyfaan nu börjar jag känna lite smärta iaf, magen är hårdare än någonsin, illamående och kräks. Hum är något på gång eller är det ännu ett falsk alarm från lillprinsens sida? Ja vi får väl se :) Men jag hoppas inte på för mycket det ska väl jävlas fram och tillbaka innan något händer och det är jag väl införstådd med. Ska ta tag i hemmet lite idag, diska, dammsuga och torka golv får se om smärtan försvinner eller om den påverkas på annat sätt?

Igår var emma över med lilla enya 4 månader (nattis dotter) så vi hade riktigt mys och hon fick inviga våran babysitter som funkade himla bra, hon somna i den flera gånger :) hihi åhhh man vart ju inte mindre sugen direkt på att lilleman ska komma ut när man hade henne här och fick gosa lite :) Så himla söt unge.





Hon är ett riktigt gotroll, jollra och hade sig mest hela tiden, klämde åt om mina fingrar och hade sig, sååå mys :) Carro kom förbi en sväng efter jobbet och fick upp hyllan i barnrummet så nu är faktiskt nästan allt klart, känns skit bra. Ska väl ta tag i det sista i helgen (med reservation för barnafödande) som min karl lämnar åt typ alla nu. Hna vågar inte lova för mycket för det kan ju komma att bli barn nu vilken dag som helst.
Igår kväll var vi hemma hos svärmor med lucas medans hon var på föräldrarmöte, gick jätte bra sen mös vi tillsammans allihopa med kvällfika :)

Ja jag har väl inte mycket mer att tillägga för tillfället...

6 dagar kvar till BF <3


Höst väder

att det är, grått, ruggigt i luften och små regnar lite nu och då. Men det är mysigt med sånt här väder ibland, man behöver det också "mys väder" till helgen skulle det ju bli strålande sol och typ 21 grader, brittsommar it is ;)
Igår var vi iväg till IKEA en sväng med robert när han och johan slutat jobba. Fick tag i en lampa till barnrummet, en spotlight, bra ljus med den, hoppas på att få upp den under helgen och göra klart de sista. En orkideé (stavas) och 3 pack med små handdukar fick också följa med hem. Robert fick tag i en lampa till köket men den lila lampan han ville ha till sovrummet var tydligen slut, typiskt.



Nu har frukosten tagit sin plats i magen och kaffebryggaren är på. Snart skulle emma komma förbi och med sig hade hon enya, som hon är barnvakt åt :) Mysigt. Vi ska väl dricka lite kaffe och umgås sen kommer väl älsk hem på lunch. Då får han älggryta och ris, mumma :)

Dagens frukost


Ikväll ska vi spendera lite tid hos svärmor med lucas då hon ska iväg på föräldrarmöte och thomas är borta och jobbar. Kan grabbarna spela lite TV-spel får se vad jag ska roa mig med ;) Visar väl sig, kul man kan hjälpa henne lite också hon som får stå ut med mig var och varannan dag :P haha, inte för att hon klagat *ännu* ;)
Ja typ så ser väl min dag ut, snabeldraken (dammsugaren) borde få komma ut och rastas men får se om jag tar det idag eller imorgon när vi ändå har tvättstuga? I helgen ska vi iaf inte ha nå sånt att göra, bara njuta, vara och pilla i barnrummet :D Mys helg med andra ord, förra vart de inte allt för mycket av den varan då johan jobba lite på lördagen och hela söndagen.


BF om 1 VECKA

Ojoj nu har tiden verkligen sprungit iväg och idag är det exakt en vecka tills han är beräknad, våran skatt. Enligt mig är det lugnet före stormen för oss som familj och nu kan han liksom välja att komma vilken dag som helst innom en 3 veckors period, för som jag tror nu kommer han ligga kvar där inne och trycka lite extra.
Ja nu har man ju gått liksom 9 månader snart med lilleman i magen, man har gått igenom en del på vägen, kroppens, humörets och psykets förändringar också. Snart börjar allvaret och vi har ansvar över en ny människas liv och välmåeende. Vi kan inte längre bara tänka på oss själva och sätta våra behov först.

Visst jag är väl rätt klok så (enligt mig själv) det kommer inte bli någon dans på rosor med denna kommande spädbarnsperiod. Man är mjölkmaskin (förhoppningsvis om amningen funkar som den ska) men jag kommer inte känna mig som en sämre mamma bara för den inte skulle göra det, inget man kan påverka iaf så. Dyngsrytmen kommer rubbas totalt, johan och jag kommer få gå lite om varandra för att orka och det blir helt nya vanor och rutiner. Vi har liksom accepterat de och försökt så gott vi kan att förberedea oss mentalt, vilket kanske låter korkat men vadå visst super mus med en liten bäbis med med den kommer ansvar och uppoffringar.
Tror att vi kommer älska föräldrarskapet men ändå inte måla upp det som en dröm hela tiden för man kommer vara trött, slut, känna sig otillräcklig men vi har stöttande familjer, vänner och framförallt vi kommer stötta varandra. Att inte glömma kärleken mellan oss och att vårda den med en nyfödd i familjen. Ser verkligen fram emot detta och hoppas, tror och känner att vi kommer klara detta super bra som familj.

Många kunde dömma oss i början och tyckte vi var dumma som valde att behålla honom efter så kort tid tillsammans, men under dessa nästan 9 månader har vi växt som individer, blivande föräldrar, par och sambos. Jag känner bara mer och mer kärlek för johan varje dag som passerar och kan absolut inte tänka mig ett liv utan honom eller hans familj som blivit som min. Att få vakna upp varje morgon och se, känna och ha honom nära mig är det bästa jag vet, det är kyssar och söta ord varje dag. Kramar, mys och "jag älskar dig" är inget vi lagt på hyllan utan något vi verkligen utnyttjar oss utav i våran vardag.
Är lyckligast i världen känns det som och inget är bättre än den känslan av välbefinnande.

Testet som kom att ändra våra liv helt, 26e januari gjorde vi det digitala. 25e gjordes 2 sticktest men ville vara mer säker.


Magen har gått från detta  v.14


Till detta v.39


Tycker det är en himla skillnad iaf och snart är han här, våran älskade skatt som vi längtar efter dig nu <3


Inte utan mina....

Stödtrumpor, det är ju en sak som är säker och jag fick sota massor igår kväll för jag hade stökat på utan dom hela dagen. Fy faan va vätska min lilla kropp innehåller nu alltså, det är helt sjukt. Mina fötter var som bollar med nå stumpar till tår igår, usch. Sötaste carro kom ju hit på dagen och hade med sig garderoben till lillens rum, johan var ju ute på jobb hela dagen så då passa man på att dona lite här hemma. Medans hon satt och skruva ihop jysk projketet så hoppa jag runt på stolar precis som jag inte vore höggravid, tvätta fönster och bytter gardiner i hela lägenheten. Ojoj som man höll på men fint vart de och skönt att ha det gjort. Garderoben fick hon ihop också, jätte bra blev det så TACK snälla mamma för den och TACK carro för hjälpen att få den på plats och ihop :)

Bilder på rummet innan vi börja dona där inne


Nu är garderoben på plats och den har börjat fyllas på :)



Mina fötter fick min kära sambo ta hand om lite extra igår, högläge och svinkalla handdukar


Sen somna min sötnos och sov djupt iaf :) <3


Natten har inte varit helt okej, ett tag där trodde jag nästan vi skulle behöva göra ett samtal till förlossningen, fy fan va ont jag hade. Vakna kl 3 inatt sen gick det inte att somna om hur jag än betedde mig det var hemskt va smärtan var jobbig :( Men tillslut vid halv 8 typ somna jag om iaf och sov någon timme till vilket behövdes.
Inte så pigg direkt :(

Usch hur man ser ut, blek och fylld med vätska :( Det är inte okej nu men snart är lilleman här och då blir allt bra hoppas jag :) Känns verkligen i kropp och själ att det inte är långt kvar nu men drygt att inte riktigt veta när, bara vänta och se :)

Nu ska jag ta på mig lite kläder, ett ansikte och ta med mig lite guld som jag inte använder mig utav, dom är nämligen här i Forsbacka på Wärdshuset och köper guld, hoppas jag kan få nå bra pris och jag blir av med skiten :) Men först över till svärmor för hon skulle vara så snäll och göra mig sällskap dit.


All by my self....

Nja inte riktigt så men jag är alldeles ensam nu på morgonen och ett tag framöver, hjärtat åkte ut på jobb så han var uppe och sprattla halv 7 imorse. Men han var inte bitter för det, super glad och gullig när han åkte så denna dag hoppas jag går bra för honom, lite annat än det han jobbar med hela veckor, detta är lite mer praktiskt.

Jaha idag då tänkte jag ta tag i rummet (barn rummet) som jag har tjatat fram och tillbaka om det men idag kommer det flytta in en garderob där hoppas jag om den finns på någon av våra 3 närmaste jysk butiker dvs. Sen försöka få lite mer ordning och upp med gardiner. Någon dag här i veckan ska jagj lura med mig hjärtat till IKEA och kolla om vi hittar någon lampa att sätta upp där inne men men det visar sig, ingen hit att byta blöja i mörker.

Näe nu kaffe sen dra igång dagen lite ;) Ha en bra söndag allihopa och bilder på rummer kommer senare eller någon annan dag ^^ haha

Lite har hänt sen de såg ut såhär när vi flytta in men men ;)


v.39 <3

Oj så var vi redan inne i v.39 (38+2) idag, tiden går fortfarande för fort men ändå sååå långsamt med tanke på den här slutliga väntan och längan som är extrem nu. Tycker det är lite jobbigt att det kan hända och ske när och hur som, inte veta bara vänta. Är nog det jag är mest nervös över inte själva förlossningen i sig utan den här överraskningen när det väl blir :P
Hur som så inom en månad så är han ju här varesig han kommer före eller lite efter, så nu är det snart dags så är det bara.
Förlossningen har jag inte tänkt allt för mycket på, hoppas den kommer gå bra och förlitar mig på att människorna där har koll och vet vad dom håller på med. Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte alls var nervös för det är jag ju men ingen idé att stressa upp mig för något jag inte kan påverka allt för mycket iaf så.

Åhhh snart är han här och vårat nya liv tar sin början, ska bli underbart att få lära känna våran lilla kille och vad han är för en. Så många som älskar honom redan, är nyfikna på honom och längtar. All glädje och kärlek jag känner runt mig nu har jag aldrig känt förr och jag anar att den kommer bli ännu starkare när han väl är här hos oss.
Inget eller ingen ska få ta lyckan ifrån mig nu, ska tänka på mig själv och min familj i första taget inte på andras behov och känslor. Måste fan börja vara lite ego nu så är det bara helt enkelt.
Har liksom inte så mycket till problem i livet just nu och tänker inte skaffa mig det heller, sista man behöver inför en förlossning kan jag känna.
Jaja nu är det nog tjatat på mig för idag.

Magen idag v.39 (38+2)

Tog denna bild imorse, tycker faktiskt min mage är fin, visst den är stooor men fin :)


På äventyr

Idag fick vi en del gjort måste jag säga, känns bra. Tog med oss svärmor till sandviken, avverka dollar först sen bjöd carina på lunch (american takeaway) och slutligen storhandling på willys. Massa mat och lite annat slank med de också men det mesta var nödvändigt ;)


Köpte ramar på dollar som vi ska förgylla med några bilder här i veckan, tänkte jag skulle ta mig tid att sitta med de en sväng då får se om jag kan få till nå bra :)

Efter handling vart det fika hos svärmor så vi vart där en sväng sen över till robert på lite sällskapstid bara. Fick en kartong med lite barnkläder, var mycket bra några overaller och lite sånt. Jullan kolla på pippi med pappa på hennes egna dvd som hon förövrigt verkar tok älska :) och liman spela TV-spel med en kompis.



Fan vet inte varför men min kamera ger inte några bra bilder längre när ljuset sviker, tycker jag är tråkigt. Så fort våran lilleman har kommit ut får man se till att alltid ha kameran med sig och tillhands för  då vill man kunna vara beredd i alla lägen. Har ju en ny och bra kamera som för tillfället ligger på laddning för den ska vi ju såklart ha med till förlossningen.

Ja annars så blir det lugnt ikväll, en tidig afton för våran del. Johan ska ju jobba hela dagen imorgon och känner på mig om allt går som planerat lär jag ha en del saker för mig också så.
Tänker på mammsen jag som är nere i tyskland på oktoberfest, hoppas hon dricker go´öl och har det bra :)

Såhär fint var det imorse, mys ute på balkongen med bästa hjärtat <3




Lopplåda

Jaha lördag morgon och solen skiner som en tok men ändå är det kallt, höst kan man säga :) Luften är kall och fräsch, löven faller från träden och mörkret kommer tidigare om kvällarna vilket innebär massa tända ljus i denna lägenhet.

Oj igår var jag i full gång igen, städade hela lägenheten, dammsög, damma, städa toaletten och torka golven. Kunde inte låta bli, men tog det i min takt allt vart gjort men kanske tog lite längre tid än vanligt. Var lite rädd att jag skulle ha ont idag men ända jag känner av är ena skuldran inte mer än så och de kan jag ju stå ut med, kanske är att jag har citadon i kroppen också som gör det bättre vad vet jag?
Skönt att få må bra i vilket fall som helst.
Igår kväll var vi ut till rörberg på middag, skulle ha spelat spel men vi var så himla trötta. Vi käka god mat, drack gott (alkoholfritt) och prata en massa tok :) Fick även tvätta några maskiner bebis saker som vi aldrig hinner med när vi har tvättstuga så nu är nästan allt klart :D Känns super.





Idag ska vi ta med oss svärmor på shoppingtripp till viken, vi ska handla mat och kika in på dollar och rusta en sväng. Tror vi skulle förbi robert sen också och höra om gårdagens bravader för honom :P Ikväll ska jag och hjärtat bara laga go mat och mysa, han ska jobba hela dagen imorgon. Medans han gör de ska jag stjäla med mig carro, åka och fixa garderoben till prinsen som han fått av mormor (min mamma alltså) och försöka få lite ordning där inne när vi ändå är igång :) Planer kna man ju ha sen om det blir som man tänkt visar sig alltid ^^


Ingen bebis

Förlåt för dålig uppdat men jag har mått mindre bra några dagar nu :( I förfgår vart jag hänvisad från ställe till ställe, förlossning och HC men fick iaf komma till HC så en läkare fick klämma och känna på mina revben, hade kunnat mörde just då av smärtan.
Inflammation i revben vart slut domen.
Men han tyckte jag skulle proppa i mig alvedon och vila vilket jag gjort sen onsdagen men de inte hjälp spec mycket så med min envishet ringde jag tillbaka så fick prata med en förlossningsläkare som tillslut skrev ut citodon, starkare än alvedon men inget farligt för bäbis.

Igår då mådde jag illa mest hela dagen, låg i soffan och glodde på the hills, när hjärtat kom hem från jobbet bara ett litet tag efter slappna väl kroppen av lite och jag kräktes som en gris :( Usch fyfaan har verkligen att kräkas. Men men vart lite bättre efter de, fick i mig lite soppa och någon hårdbrömacka tillslut.
Men jag mår inget vidare av dom där nya tabletterna, mår illa och känner mig nästan lite borta och ska ta vid 4 tillfällen om dagen så jag har i kroppen hela tiden, inflammationen ska bort innan förlossning helst ;)

Annars mår jag och prinsen bra, han lever om som vanligt han :P Sparkar, slår och har sig bäst han vill. Så skönt att känna och får passa på att njuta av alla rörelser och så nu sista tiden innan han kommer ut :) Vilket är inom en snar framtid och som vi längtar efter dig nu lilla underverket vårat <3

Näe nu ska jag ta mig lite kaffe och kanske försöka komma ut lite fast jag inte är så pigg, dagljus, friskluft och d-vitamin från ljuset behövs ju så ska nog göra ett försök iaf :)


Höst i luften



ja nu är det höst i luften, det är kallare och löven skiftar färg och faller till marken. Tycker att hösten är mysig för det blir mörkare ute (mer tända ljus inne) och det är så mycket fina färger i naturen :)

God förmiddag kära läsare :) Nu har man varit på benen ett tag och ska snart förbereda inför resa mot mörtebo och mamma :)
Hade en jätte mysig kväll igår, först ett besök i rörberg, grillning hos svärmor vilket var super gott sen vart det hem och filmmys med älsklingen. Vi låna dansa med vargar av hans mamma så den fick det bli. Längesen jag såg den och väldigt sevärd.

Fick även med böcker hem ifrån svärmor, hon hade plockat ihop några och kolla igenom dom lite snabbt och nog kommer dom att komma till användning så det tackar vi massa för :)


Passa på att knäppa några bilder igår på våran bil också :)
En grön volvo v.40 som imorgon ska få sig ett lyft med ny kammrem och vattenpump :)




Som sagt så är BB väskorna packade, en till bebis och en till oss lika bra som bäst bara lite smått som ska med. Vet du något som jag bör ha med mig så hojta gärna till :)
Ska ringa ett samtal till förlossningen antingen idag eller imorgon får se vad dom säger om min jävla värk i höger sida som vägrar ge med sig. Om jag skulle gå igång nu skulle jag inte ha kraft att hjälpa honom till världen då det gör ont bara jag andas :( Så får se vad dom säger om det.


Storken kommer

   
 

   

 

Karin 
Jag
tror det blir den 1:a oktober som ni hade från början.. Kl 23:15
Vikt: 2980g
Längd: 49cm

Marina
Den 8 okrober :)

 

 

 

Amanda ♥ 
Jag tror det blir den 6 oktober. :)
Vikt : 3750 gram
Längd : 52 cm

Och självklart jättesöt. :)

Kraam.

 

 

 

camilla
jag tror på 28 september 3550 gram och 50 cm lång

 

 

 


Jessica 
Jag

tror på 30september
3790gram och 54cm lång, någongång mellan kl 03.00 och 06.00 på morgonen ;)
puss puss <3

 

 

 

Pappa Johan 
Pappa tror den 26:e september, 51 lång och 3380 tung. Blir garanterat in mitt i natten och födsel 4 på em... <3

 

 

 

Caroline 
jag tror 8 ocktober 3578 och 49 lång.

 

 

 

Carro Bror  
Jag
tror måndag den 3 oktober. 3560 gram o 51 lång. :-P. Puss puss

 

 

 

Carina
Ja ni Ina och Johan.
Jag säger väl 9okt.
Vikt 36oo g
Längd 52 cm
Tidpunkt ca 19.07
Kram Mamma/Farmor

 

 

 

Linda 
oj.. guuud vad svårt.. :p
jag gissar 7okt 15.45... hahaahhha..
vikt:2759gr.. längd 52cm
hahah.. inte fan vet jag.. :p
<3




Jätte kul att så många svara på när bebben kan tänkas komma :) ska bli spännande och se om någon av er har rätt :)


Bebis snack

Jaha då var vi redan inne i v.38 (37+2) inte kanske den bästa starten på de med massa värk i revbenet och massa sammandragningar, men det är väl inget att klaga på slutet närmar sig ju :D
Äntligen tog vi tag i BB väskan, en till lilleman och en till oss, lite smått som ska ner innan vi åker men i det stora hela är dom klarpackade :) Känns skönt nu är det bara rummet som behöver sig en omgång :)

Har kikat massor på "mina första år" böcker men inte hittat någon som fallit oss i smaken så nu har jag bestämt att jag ska ta och göra mig en egen typ scrapbook med hans första år :) Kikat runt lite och finns så himla mycket fint man kan beställa så det känns mer som en bra grej. Svärmor sa en smart sak att jag kan köpa mig ett anteckningsblock som jag kna skriva upp allt i tills jag hittat eller fixat något finare, men bara så jag inte glömmer och kort kommer man ju knäppa som galningar kan jag tro :)

Iövrigt mår vi bra hela familjen, prinsen sparkar och har sig som om han fortfarande hade massa plats fast det är så kort tid kvar, då kanske han blir där inne bra länge till då eller nå. Vi har ju stoppat honom 2 gånger redan så han är väl tvär och vill ligga kvar kan jag tro, den lille rackarungen :)

I veckan som kommer ska jag försöka att bara ta det lugnt och vila mig, på order från BM och familj så är det kanske lika bra att lyssna. Måste ju samla kraft innan jag ska genomgå arbtetet med att få honom till världen sen orka vara mamma när han är här :) Så blir nog bara mest en massa filmtittande och kaffe häng hos värmor (om hon orkar) under nästa vecka. :) Ska bli skönt faktiskt och ska försöka hålla mig till att just vila.

Som vanligt när det gäller försäkringskassan, deras 1000 blanketter och skit är ju inget lätt, ansöka om föräldrarpenning, hur svårt ska det vara liksom? Ja inget är ju gratis och enkelt här i livet de ska då gudarna veta :P

Känner mig som en flodko med denna gigantiska mage :P



Mys Lördag

Var hos BM igår för sista gången innan han är beräknad att komma. Allt så jätte bra ut och magen hade växt ytterligare 2cm, hade både svärmor och johan med så det kändes jätte bra. Mysigt att lyssna på hans hjärtljud en sista gång då kanske om han inte bestämmer sig för att ligga kvar längre då, visar ju sig.
Efter de plocka vi upp lollo (johans lillasyster), åkte till max och lunch, trevligt värre. När vi kom hem stack johan till jobbet och vi andra bosatte oss på svärmors altan dit det kom mer besök, så vart kaffe, bulla och massa snack i solskenet.

Mot kvällen när vi var hemma fick jag sådär chockont i revbenet och med det kom sammandragningarnas IF :S Fyfaan så jävla ont jag hade, kunde varken sitta eller ligga så det inte gjorde ont. Men men de är ju som det är, närmar sig slutet och de blir väl trångt där inne för honom, nu får man ju tag i fötter när han är riktigt på viset :P Är så himla mysig känsa att komma honom som vågor på magen och i magen så det kommer man nog sakna när han är ute men då uppskattar man ju att ha honom här :)
Magen känns gigantisk nu och man blir lite förundrad över vad kroppen klarar av :) men men nog med bebis prat nu.

Tycker synd om min kära sambo som har svällt upp på ena ögat, ser inte riktigt ut som en vagel då hela ögonlocket är svällt och de ser mer ut som han fått en smäll :(
Stackars och inte nog med de så är han förkyld också :( Hjärtat mitt.


Snart ska vi åka ut mot rörberg och fika lite sen ikväll blir det grand finalé med grillning hos svärmor :) Blir nog trevligt värre, så fint väder och inte direkt skit kallt ute så lär väl passa på. Imorgon ska vi äntligen hem till min mor, även där bjuds vi på grillning och massa mys, vi får även med oss matlådor hem som hon gjort tills bäbis kommit så vi slipper tänka så mycket på matlagning, söt sådär min mamma :)
Så med andra ord har vi en lugn och mysig helg vi med familjer :D <3

Älskade mamma och jag i Istanbul 08?


Jag är inte FET jag är charmigt rund ;)

Sjukt less på rubriker, vad har man dom till ? I tidningar står värsta rubrikerna sen när man öppnar tidningen för man har ju enbart köpt den för just den rubriken så står det nå helt annat, det säljer. Så nu får jag väl börja komma på rubruker som säljer till er läsare så ni blir nyfikna men sen otroligt besvikna och less ;P
Näe då försöker så gott jag kan med min rubrik brist i skallen.

Skam den som ger sig, fan idag är jag stolt och jävligt nöjd över mig själv. Andra gravida (även jag) gnäller ju en hel del om allt mellan himmel och jord, vissa är ju patetiska och det låter som att just hon är den första att vara gravid i livshistorien. jaja men åter till varför jag är så stolt över mig själv.
Idag tog jag äntligen tag i vårat hem (såg inte ut som en naturkatastrof) men damm hade samlats på ett flertal ställen, låg saker lite här och var, på fel platser och kläder var utspridda. Så då fick jag som en spark i rumpan, energi från ingenstan att fixa alla. Damma, dammsög, torka golv, flytta om prylar, städa hela badrummet, diska, tog ut sopor sen var jag iväg med syster till köpis för att sen komma hem och fixa kvällsmat (ihop med hjärtat).
Sen att jag faktiskt kan ta på/av stödstrumporna, ta på/av skor (inte i alla lägen men men), ta mig i/ur badkaret, raka mina ben utan problem ja massa saker jag faktiskt klarar helt själv där andra gnäller att dom inte klarar ett skit längre. Känns skönt att inte vara "handikappat gravid", antingen har jag tur eller så är jag jävligt envis. Visst ber jag johan om saker och han självklart hjälper mig men vill helst om jag tappar något på golvet att jag tar upp de själv.
Jaja alla är vi olika, vissa har ju inte svårt för att göra saker och ting utan helt enkelt skiter i allt och har graviditeten som ursäkt.
Visst kanske inte ska göra allt jag gör men vafaan människor har fött barn i alla tider och hur gjorde dom förr när karlarna var ute och jaga och kärringarna höll elden vid liv, då fanns inga stödstrumpor, barnmorsker, massörer eller fotbad och ändå (hör och häpna) överlevde dom också :D Mirakel?

Är otroligt glad att jag mår som jag mår och kan göra allt jag gör är det jag ändå vill ha sagt med mitt babbel. Hoppas inte någon tar illa upp och tar åt er, alla graviditeter är olika och alla är vi olika. Nu är jag tydligen en sån som gör mer än jag borde och ska, vilket jag ofta får känna av i rygg och ben, men ibland känner jag ändå att det är värt det, slappa på soffan dag in och dag ut tror jag inte heller gynnar en graviditet eller i allmänhet.

Nu ska jag försöka få min sambo att mysa lite med mig och lämna de där TV-spelet för en stund, han har ju suttit i några timmar nu så då har han väl fått leka av sig ;)

min fina i lördags <3

Bye Bye blondy

and hello sur brunett :P haha så kass bild men det bjussar jag på :D


Den återkommande listan

Åka vagn:
(x) Vagn
(x) Täcke 
(x) Kudde 
(x) Filt 
(x) Åkpåse  
( ) Plastad frotté - ska inte ha det i hans vagn 
(x) Vagnleksak/Mobil 
(x) Reflex 
(x) Regnskydd
(x) Myggnät

Åka bil:
(x) Bilbarnstol/babyskydd
(x) Solskydd till rutan - men nu har vi ju tonade rutor i bak också :) 

Sova gott:

( ) Spjälsäng - har vagga som han ändå kommer ligga i dom 3 första månaderna :)
(x ) Spjälskydd 
(x) Madrass 
(x) Täcke 
(x) Kudde 
(x) Lakan 
(x) Plastad frotté 
(x) Påslakanset
(x) Leksaksmobil/speldosa 
(x) Gosedjur - 

Sköta om:

(x) Skötbord 
(x) Skötbädd/skötskydd  
(x) Våtservetter 
(x) Tvättlappar 
(x) Blöjor
(x) Skötväska 
(x) Leksak till skötbordet 
(x) Blöjhink
(x) Digital febertermometer
(x) Babymonitor (barnvakt)
Äta mat:

( ) Amnings-BH 
( ) Bröstpump 
(x) Nappflaska
(x) Flaskborste 
( ) Modersmjölksersättning 
(x) Amnings kupor 
( ) Haklappar 
(x) Dregglisar 

Bada:
(x) Badbalja 
( ) Tvättlappar av frotté 
(x) Babyolja-har jag hemma jämt, älskar att ha det i badet :P 
(x) Badhandduk med huva
(x) Badtermometer
( ) Tvättlappar
(x) Trubbig nagelsax 

Mini-Apotek:

(x) Kräm mot röd bebisrumpa 
( ) Näsdroppar för spädbarn 
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn 
(x) Febertermometer 
(x) Kräm mot torr hud
(x) Idomin
(x) Barnolja
( ) Xylocain

Kläder:
(x) Har alla kläder som han behöver i dom flesta mindre stlar-ska uppdatera den listan sen också  

Övrigt:

(x) Filtar
(x) Amningskudde
(x) Babygym 
(x) Bärsele
(x) Babysitter 
(x) Snuttefilt  
(x) Nalle/gosedjur 
(x) Nappar 
(x) Napphållare 
(x) Bitring 
(x) Förvaringsmöbel till bebiskläder

För mamma:
( ) amnings-BH
(x) BH-inlägg-tvättbara fick av Emma


Du vet att du är höggravid när...

- När din sambo väcker dig och ber dig varje natt att lägga dig längre bort för att du snarkar..
- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
- När din sambo knyter dina skosnören.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna"
- När godisskålen får prioritet före middagen
- När allt blir tungt
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet.
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
- När dagens höjdpunkt är Dr. Phil och förslossningskliniken..
- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...
- När sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.
- När mannen din faktsikt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
- När du hellre går i fula bommullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar.


Blow your?

satan i gatan va det blåser där ute, det knastar fint i våra rutor så hoppas dom jävlarna håller sig intackt för nå mer skit har vi inte tid med anser jag. Sov knappt något alls inatt, några få timmars sömn men men de är sånt man får ta. Nu väntar jag på att johan ska komma hem på lunch sen ska jag ta tag i den här lägenheten och röjja lite. Blir sjuk på allt damm för samlas överallt, spelar liksom ingen större roll hur jag beter mig så kommer det tillbaka så fort jag går för att skölja av trasan. Hum, det kan inte vara färgen på möblerna eller? Vitt, svart ja det spelar ju ingen roll dammet hittar dit ändå. Men får väl lov att hålla efter lite då ^^
Så det är vad jag ska roa mig med idag :P Sen till johan kommer hem ska han få korvstroganoff och ris, de har jag liksom längtat lite efter känner jag nu och med den andra delen av korven ska jag göra ungsstektfalukorv av :) gotta men det får bli imorgon.
Näe om man skulle ta och sätta lite fart så hinner jag med lite innan hjärtat kommer hem så kan man umgås lite med honom när han väl är hemma på lunch :D

Gammal bild på mig sommaren 2009? :P


BB besök

Idag var jag och johan iväg och uträttade massa ärenden i sandviken så fick lite mer pappersgöra nu då, fan blir helt snurrig i kolan, snart kommer jag helt seriöst skicka fel papper till fel myndihet får se hur bra det bli då :P haha. Aja skit samma vi fick en massa skit fixat iaf.
Sen bar det av in till stan för besök på BB, var helt okej och en trevlig dam som tog oss på rundvandring och info. Hur som var det bra info som både jag och johan iaf har nytta utav så det besöket var ju inte helt åt helvete :)
När de var klart så var vi förbi barnenshus och äntligen fick vi med oss en blöjhink hem ;) Var ju längesen vi hämta själva boxen, men men nu är den hemma iaf.
När vi var där köpte min bästa älskling en bola, ett gravidsmycke med hjärtan :) så himla gulligt fast jag vet att det inte är långt kvar nu på graviditeten så var det så himla sött av honom så nu får prinsen lyssna på klirr ljud dagarna i ända ;)




Nu har jag diskat upp allt som var och min älskling är nere i tvättstugan, han är så himla go och hjälpsam, världens bästa :)
Om ett tag skulle jonas och camilla kika in en sväng så ska jag slänga in lite musik på hennes mp3 så hon har att lyssna på ner till ullared :) Hon fyller ju år nu på torsdag men då åker dom ju så vi får lov att fira henne när hon kommer hem igen :)
Dom sötnosarna har med sig ett bord som vi ska få till vardagsrummet :) himla gulligt tycker jag...

Jag är världens lyckligaste människa känns det som och ännu lyckligare lär jag bli när prinsen kommer :) Som vi längtar nu, jag, pappa och alla i våran näghet vill lära känna dig och se vad du är för någon. Att älska en människa så högt redan innan man fått träffa denne är en märklig känsla men ack så underbar.
Att jag snart burit dig i min kropp i 9 månader och när som helst är du här hos oss känns offatbart, en helt ny värld kommer öppna sig för oss när du kommer.
Vem du än är, älskad är du av så otroligt många redan <3


När kommer storken?



Tänkte höra med er mina kära och trogna läsare när ni tror att prinsen kommer till oss?!

Vi har BF den 5e oktober, före, efter eller på dagen, vad tror ni? :)

Skulle vara roligt och se vad ni gissar på, även längd och vikt kan ni väl ta med

Kommer lägga upp alla svar här sen, ska bli spännande att se vad ni tror :D


Fan va jag hatar rubriker!!!! :S

Idag sov jag extremt länge in på dagen, efter 11 innan jag kom ur sängen vilket inte alls är likt mig. Men har märkt nu på sista tiden att jag är mer trött och kräver sömn, sen när jag väl tar ut den spelar ingen större roll för nu är jag trött igen :( Känns mindre bra att behöva vara så trött hela tiden, men men bara att gilla läget och sova så mycket man bara kan och orkar :P
Efter många om och men kom jag som sagt ur sängen och sparka igång dagen men ett besök hos min kära svärmor där även lollo var :) Drack kaffe, snacka lite skit och gick igenom ett papper jag fått från FK så nu ska jag till ams imorgon för att skriva in mig och hålla på kångla, faan orkar inte med nå mer papper och skit snart blir ju galen totalt snurrig i huvudet.
Att det är sån jävla skillnad på tillvidare och tim anställda kan jag fan knappt tro, jävla påhitt så fyfaaaaaan.
Men men tar väl de innan vi ska till BB på rundvandring :) Det ska iaf bli mysigt, tror jag ^^

Efter jag var där gick jag hem igen, fixa ihop lite kvällsmat, pasta med hemmagjort ost och skinksås, gick hem både hos mig och min karl iaf. Fick vänta med att äta till vi kom hem från lucas match, sista fotbollsmatchen för säsongen och det vart 1-1 mot högbo. Lucas var riktigt duktig och gjorde några fina passningar och skott :)

passa på att ta ett kort kanske inte det bästa men men :)

Jaha och nu var det kväller och här sitter jag ensam då min andra hälft fick ont i magen efter maten och somna av på soffan där han ligger fortfarande. :( Tycker så synd om honom när han får magknip, knappt så han kan röra sig :(
Men men det ger mig mer ensam tid eller vad man ska säga, tankar, funderingar och saker jag kommer på att jag vill hinna med innan bebis kommer, far runt i skallen på mig. Jobbigt på ett vis för har ingen som jag riktigt delar dessa saker med, vill göra det med johan såklart men de är så svårt att få ut alla känslor på rätt sätt, kan ju låta rätt okej i min skalle men så fort man öppnar käften blir det kanske lite galet :S Ä*h vad vet jag får väl tampas med mina demoner får se vad jag kan göra utav de? ;)

Min fina som sover sött på soffan i en väldigt egen stil :)


Funderar om jag ska tända några ljus här hemma, luktar lite vitlök sedan maten, så några droppar doftolja borde göra susen, hoppas jag iaf :) Näe nu har jag svamlat färdig för idag får väl se hur det låter hos ams imorgon eller om det kommer vara ett kontor mindre i sverige ;) hah
Så tar jag med mig min jätte mage och domnar bort i soffan vi också :)


Sen då?

Igår tog vi det mest bara lugnt :) Kika över till svärmor på dagen, sen hem städa av lite snabbt, bytte i sängen sen kom camilla och jonas. Vi gjorde oss klara sen for vi mot staden. Käka på monroes i gävle skulle gått på över 250:- för mig och johan men vart bara 150:- ja de tackar väl vi för ;) hihi. Efter maten vart det en kaffe utanför SF sen in på bion, jägarna 2. Tyckte faktiskt den var riktigt bra lite långdragen kanske men ändå genomtänkt. Sen var det ju underbart att få bio mys med min älskling för lär väl inte bli mycket av den varan framöver, kommer nog ha fullt upp. :)



När vi åkte i bilen på vägen hem fick jag se norrsken, vilket inte är allt för vanligt här men lite norr över så. Men i vilket fall så var det ju månsken också så skulle jag förklara och visa för johan. Allt vart fel, sa månsken fast mena ju norrsken sen att de inte hade något med månen att göra, ja allt lät fel men när han fick syn på det själv, den där gröna strimman så fatta han :) Var lite roligt.
Hade iaf en jätte trevlig och mysig dag/kväll


Idag har vi inte gjort mycket alls, var över till robert och fira jullan som fyller hela 2år på tisdag, blir stora tjejen :) Är så roligt att lyssna på henne nu och hon är en riktigt glad unge :) Vi gjorde lasangette (stavas?) här hemma idag för första gången och de gick super, så himla gott och mätta som ja jag vet inte vad, till maten vart det film (nattbuss 807) sjukt längesen man såg den.
Nu sitter hjärtat och spelar och jag ska ta mig till duschen för att sen hoppa i nattkläder och krypa ner i soffan med min bästa älskling :) <3

Mammas och pappas skatt, vi längtar efter dig <3


Babyshower ;)

Jaha så var det redan lördag, shit vart tar tiden liksom vägen? Den bara rinner förbi och känns som jag bara står och ser på för inte fan hinner jag då med de jag ska göra :S Börjar nästan bli lite smått deppig för att jag inte räcker till, vill hinna och göra så mycket mer än jag åstakommer, känner mig lite smått värdelös. Men men man är inte mer än människa så bara att gilla läget.

I torsdags överraskades jag av mina nära och kära som ordnat en "babyhippa" för mig :D Alltså jag vart så sjukt jävla glad, överraskad och rörd så det finns inte. Ord kan inte sättas på mina känslor. Är så underbart att veta att man har så fina vänner och underbar familj <3 TACK ännu en gång kära ni :)
Tog tyvärr inga bilder men vet andra som gjorde så ska försöka få tag i dom. :) Var supoer god mat, trevligt sällskap, roliga lekar och super fina presenter till mig och bebis :)
Presenterna :)


Måste bara få visa detta och hoppas att min svärmor inte tar illa upp för jag lägger upp en bild. Men vart så himla rörd när jag läste koret :) Underbara Carina Lindström, du kommer bli världens bästa farmor :) <3


Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och få liv i min karl ;)


Ingen shopoholic här inte ;)

Började dagen med att hämta upp svärmor för ett besök hos BM, första gången hon följde med mig dit. Kändes jätte bra att ha henne med, och Bm frågade om hon var en vän men hon gav svaret bestämt att "näe det är farmor de här" (stolt) :D Besöket gick jätte bra, hans hjärta slog hårt och fint, bm kände när hon mätte magen hur livlig våran lilla skatt är men fick ett extra besök nästa vecka redan för hon ville ha lite extra koll på magens framfart. Jag tycker det är jätte bra, hellre att dom kollar en gång för mycket än för lite. Så nästa fredag ska jag tillbaka.
När vi fick lyssna på hjärtljuden blev farmor så till sig att hon bet sig i tungan, hihi gullig hon den där blivande farmodern ;)




Efter besöket hämta vi upp lollo för en sväng på köpis, och jag handla INGET, ja förutom hårfärg då men de räknar inte jag till shopping :P
Svärmor handla jeans och en skit snygg vindjacka, var hon värd :) Sen bjöd hon mig och lollo på fika. :) När vi kom hem till fba igen så satte vi igång med hårfärgningen, denna gång var det svärmors hår som fick sig ett lyft, vart jätte bra och jag tror hon vart nöjd. Hade fikamys på altan sen kom söta Camilla Karlbrink förbi och umgick lite också, trevligt trevligt :D
Hämta upp karln efter jobbet så när vi kom hem laga han mat, snitzhel (stavas?), klyftpotatis och bea (världens bästa karl) medans jag tog mitt ett hett skumbad fyllt med babyolja, så skönt för huden :)
Sen kom marcus förbi och emma, nu har hon gått hem igen men marcus och johan suger sig fast framför TVn, PS2an som styr dom just nu ^^ haha. Låter som en hel jord kåta flodhästar där inne, eller ja ett helt zoo när dom skriker, svär, suckar och stonkar ;) Boys will be boys :O
Hur som har jag haft en helt underbar dag :D <3


Fullt upp

Hur faan kan man ha fullt upp typ hela tiden? Jaja det är ju skönare att ha saker att göra än att ligga på soffan och tjocka godis som jag säkert skulle göra annars, eller ja utan godis, för det köper jag bara på mig och johan får käpa för att äta upp det ;) Haha jag är fan bra rolig sådär, kan köpa massa godis då jag känner sig sen tar jag bara några bitar sen vill jag inte ha mer. Hum ska jag skylla på graviditeten tro?
Igår var jag och camilla iväg till kupolen, hon handla lite nytt till garderoben och jag ett par skoooor, men faktiskt så slängde jag ett annat par vilket var bra gjort av mig :) Har fan över 100 par skor nu skulle jag tippa, borde jag kanske rensa lite där med? jaja hur som var det ett par från duffy, acne kopior som dom så fint kallas :) Jävligt snygga och jävligt sköna, vart nöjd iaf kommer bli hett i höst till ett par röda stuprör :)

Orginalet från acne 2995:-

Kopia från duffy 399:-


När vi kom tillbaka från kupolen så gjorde camilla mat, super gott kött med pommes, bea och sallad, riktigt gott var det. :) Tog det lite lugnt i soffan, glutta på TV och käka innan det var dags att bege sig hemöver.
svante passa på och lata sig lite han också, minsta katten i hofors de där ;)


Åkte hemåt och stanna till på konsum för paketet från ginza hade kommit med alla nya filmer, kunde inte hålla mig så ville hämta ut de direkt så passa på att göra de då :)
Paketet innehöll 26 nya filmer till mig och älsk, dom flesta för 10:- st så ;)


Idag var vi iväg till försäkringskassan och lämna papper inför ansökan om föräldrarpenning så det ända jag behöver fylla i sen är en blankett som skulle komma hem i nästa vecka, det är förmodligen inte så bara men arbetsgivarintyg och allt sånt lämna jag idag. Även johan passa på att lämna in för han ska ju ha dom där 10 första dagarna så slipper det bli så mycket krångel. Efter de var vi in till gävle och familjerätten så nu är johan blivande pappa på papper, nu behöver vi inte dit nå mer för dom fyller i resten när bäbis är född :) Skön slipper man tänka på de, sånt vi ska fylla i gällande hans namn och så kommer ju hem i brevlådan.

Idag storhandla vi för första gången, alltså i matväg för vi har ju haft så liten frys förr så den vart ju full med ett pack pyttipanna, några köttbullar och sen fanns det inte plats för så mycket mer, tyvärr men nu har vi en helt ny frys som vi flitigt börja fylla :) Känns så sjukt bra mer valmöjligheter gällande maten i framtiden. Prata med mig mor en sväng här på kvällen så snälla söta mamma skulle göra lite gryter och sånt som vi skulle få matlådor av tills lilleman kommer, för tanken på matlagning där i början är kanske inte så jävla hippt. Det kommer ju såklart efter ett tag med rutiner men men det är iaf en hjälp på traven. Sen ska hon lära mig koka soppa på ben och göra massa olika grytor som jag kan passera till bäbis sen när det är dags. Har bestämt mig för att hålla mig ifrån barnmatsburkar så gott det går. Naturligt är bäst och det är ju upp till mig att ge honom det jag tycker och anser är bäst. :)

När vi lämnat varorna hemma så gick vi över till svärisarna, drack lite kaffe och snacka lite skit. Mysigt att sitta på deras altan i kvällssolen. Imorgon ska jag till BM kl 9.00 så då ska svärmor följa med, efter de ska vi ta en tur på köpis bara hon och jag :) Sen blir det hem och lägga i färg i hennes hår så ska jag passa på att låna hennes tvättmaskin för en mörktvätt ^^

Min karl är nu svarthårig, fick peta i färg i hans hår nu på kvällen också, vart bra och tror han vart nöjd med resultatet, kan ju inte bli annat än svart ;) Ska ta mig härifrån så jag får slå i en gnutta färg också i både hår och ögonbryn, usch trivs inte alls i de här ljusa så nu ska det tonas ner :)
Visar er väl resultat imorgon och kommer självklart berätta hur det gick hos BM.

STOOOOR magen idag :)

Allmänt trött och slut blivande mamma imorse :P


Jaha så vart det sådär osammanhängande och luddigt snack igen men men det bjuder jag på, läs det ni vill, kommentera om ni känner för det men skit i resten ^^


Kupolen

Hum imorse när jag vakna var jag sådär extremt jävla trött, usch och till råga på det hade mitt vänsta öga svätt upp och fått lite konstig färg? :S vet inte alls vad det beror på men har iaf försökt sminka över det så gott de gick.
Har precis gjort mig färdig för ska åka ut mot hofors och hämta upp camilla så ska vi fara vidare mot borlänge och kupolen, ingen större shopping för mig men hon behövde ha lite nytt :)
Så det blir väl en hel dag där skulle jag tro, sen skulle hon bjuda mig på middag ikväll, super mysigt. Min kära, underbara och bästa sambo tyckte jag kunde hålla mig borta från lägenheten lite extra för han skulle gå lös på städningen ikväll efter jobbet, min absolut bästa :) <3

I övrigt hade jag en väldigt trevlig lördag som spenderades hemma hos robert, med tacos och sällskapsspel :) Himla trevligt och kvällen bjöd på många skratt och roliga förklaringar när vi spelade (med andra ord) trodde ett tag där att jag skulle lyckas trycka ut lill bebben när jag skrattade som mest :P jävligt roligt iaf :)
Igår var det bara lite plock här hemma sen åkte jag ut till carro en sväng och umgicks lite med henne :) Sen vart det chips och dipp mys med älsklingen men i vanlig ordning kan inte jag äta sånt där längre :( Får så ont i magen så gav fan i det då efter några chips. :(

Några bilder från helgen

Emma var förbi i fredags med sötaste Nova, hon är så go så man blir ju sjuk nästan :) <3

En väldigt stor bäbismage :)

Jag i lördags inget vidare bra kort då men men de bjuder jag på :)

Mina svällda korv fötter fick ett par nya skor för 30:- i lördags :)

Världens bästa allt <3

Robert slog på stort till tacokvällen :)

Igår såg magen sådär fluffig och mysig ut när jag låg i carro säg så lära ta en bild :)


Lördag

Oj och redan var lördagen här och min kära sambo är ledig igen :) Fast bara för han är ledig betyder det tyvärr inte bara lugn och ro för oss. Måste försöka hinna med det vi inte gör i veckorna när han kommer hem och är trött efter jobbet. Vi har en frys som står och vill bli inkopplad så vi äntligen kommer iväg på en stor handling sen har vi barn rummet vi ska ta tag i, plocka ner saker i förrådet och packa ihop lite sånt som ska tvättas. Så nog har vi att roa oss med idag.

Ikväll ska vi till robert på taco kväll :) Kommer nog bli mysigt skulle jag tro, skönt att hitta på något. Karlarna ska ta sig någon öl och jag ska dricka pepsi, godare än cola de och nu är det ju helg då kan jag unna mig lite läsk :) Vi skulle ju ha lite fredags mys igår men båda var så trötta så det blev inget av utan sömnen fick ta ut sin rätt istället.

Idag är det exakt 4 veckor och 2 dagar tills våran älskling är beräknad, shit alltså vart har tiden tagit vägen? Han har ju redan varit påväg 2 gången men lyckats hålla honom kvar så det skulle nu inte förvåna mig extremt mycket om han vägrar komma och ska ligga typ 2 veckor extra :P Men men han kommer när han känner för det och vi är väl typ så redo vi kan bli :) Lite saker jag vill hinna få gjort innan. Det är ju fixa lite mer i hans rum och vi borde börja kika på vad vi ska packa i BB väskan :) Ohhh jag blir nipprig, det kan snart vara dags och då är det inte till att ställa sig och packa någon väska för då glömmer man ändå allt :P
Tankarna kring förlossningen blir allt fler och fler, kommer på saker jag ska fråga min BM om nu på onsdag. För den där föräldragruppen lär vi inte ska gå på igen.


v.36 <3

v.36 (35+0)

Har inte så mycket att säga faktiskt, mitt gnäll om rygg och skit har ni ju redan hört men nu är det ju helt okej om den lille vill kika ut. Bara jag som skulle vilja hinna med lite mer här hemma innan han behagar att komma till oss. :)
Vi längtar efter dig men stressa lagomt min älskade unge <3
Tiden bara rinner iväg och veckorna passerar utan mig känns det som! Jag kan vakna en morgon med bebis i magen sen på kvällen kan han ligga på mitt bröst så precis som graviditeten bara kutat fram så går det ju minst lika fort där :P Behöver liksom inte ens vara från en dag till en annan :)

magen v.36 (35+0)


RSS 2.0