Vaccination

Japp svante fick ju sin första vaccination idag, 2 sprutor, en i vardera lår. Gick jätte bra, han satt i mitt knä, gnällde till när han fick sticken sen var det bra :) Flina han åt sköterskan som precis hade stuckit nålar i honom, om han bara visste :P Så himla söt och go :)
Han är nu 64,4cm och 6615g :) Stooooora killen. Han var väldigt trött när vi kom hem så han sov 2tim i sträck vilken är lite till ovanligheten nu för tiden på dagarna. Men nätterna sover han så snällt 8-11 tim. Så han är ju helt underbar, lillkillen :)
Carro var förbi här på eftermiddagen så hon fick pussa på han lite innan han ville sova en sväng till. Bra om han sover bort de där, kanske han slipper både feber och värk. *Hoppas* Har iaf alvedon hemma nu utifall han skulle bli dålig.
Jaja nu sover svante en sväng igen så ska passa på att ta mig en snabb dusch innan kvällens bestyr med lilleman, är mycket med ögon, salvor och baddande hit och dit. Allt de tar ju sin lilla tid så då är de ju bra om man själv är nästan sovklar. Sen vet man ju inte heller om han reagerar något från sprutorna så det blir lite gnäll och han är lite extra sällskapssjuk?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0