Sleeping beauty

Ja då var det tisdag igen då, veckorna flyger förbi. Lite snö kom det inatt också, himla onödigt :S Men men vädergudarna som har hand om det där. Hur som så somna svante vid 19 igår kväll, var tok trött efter ett längre bad :) Jassica kom som den räddande ängeln hon är med microlax (lavemang) så svante fick en liten dos sen bajsa han ur sig. Så himla skönt för honom och vart en himla nöjd och glad unge efter de ;) Vet att katrinplommonspure hade hjälpt men då jag inte introducerat mat för svante ännu så var inte det något alternativ tyvär.
Får se hur han är när han vaknar idag? Hoppas lillkillen är glad, nöjd och bajsar annars blir det kontakta HC som sköterskan sa när jag ringde 1177 igår.
Om han är pigg och glad ska vi ta oss till valbo med jessica, hon ska handla ett badrum på IKEA, en stol till vincent och springa på köpis lite. Blir trevligt skulle jag tro. Men nu har lillgubben vaknat så nu vankas det mat, blöjbyte och massa mys <3

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tur att han fick ur sig "skiten" men du kan blanda katrinplommon i flaskan...funkar inte lavemanget (vilket jag tror det gör då det är ett "läkemedel") men huvudsaken är ju att han slipper magknip och inte på vilket sett det görs på.

2012-02-28 @ 08:39:39
URL: http://sirioleo.blogg.se/
Postat av: Linda

Lillgubben då! Hugo hade också problem med magen när han var liten. Minns att ALLT handlade om hur han bajsade! :-P Och så blev det glädjedansen när han äntligen bajsat! :)



Hoppas allt är bra med er! <3

2012-02-28 @ 09:06:35
URL: http://lindqvistlinda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0