120430

Sista april var det idag då och imorgon drar sköna maj igång och hoppas nu riktigt på att det blir en härlig vår månad med sol. lite värme och grönska.
Idag kicka vi igång 5.20 och lilleman är vaken ännu men han somna vid 18 igår så han fick ju många timmars sömn ändå. :)
I lördags åkte vi till forsbacka först och lämna svante hos pappan, mötte upp carro så åkte vi till sandviken och jernvallen på klädbytardag. Oj så vi fynda både till svante, mig, mormor och carro hitta till sina 2 små och självklart fick svante lite smått och gott av moster carro. Som hon skämmer bort den lilla prinsen :) Camilla och jonas fyndade lite smått och gott till lilla vincent också. Efter vi var klar där vart det mat på monroes sen vart det handling på ÖoB, Lidl, ICA Maxi och willys innan vi åkte och hämta svante. :)
Vart en massa handling men bara det nödvändigaste.
Carro följde med oss hem och vi började med maten, ojoj så gott det vart. Sussie kom hon också och åt med oss, skratta en hel del och vi hade riktigt mysigt. :)
Kyckling och en typ av muffins fylld med potatismos och bönor :) En super smarrig sås och sallad såklart. Uhh så mätta vi vart och ändå skulle det ner lite efterrätt också i form av en liten skål med blåbär, vaniljkesella och råsocker som sattes i ugnen och vart tok god :)
Efter maten var vi alla så trötta så då vart det sängen och somna nästan direkt, himla skönt och var helt slut efter dagen för svante hade vaknat 4.30.
Gårdagen spenderades mestadels ute i det underbart vackra vädret som var :)
Ikväll ska vi grilla lite fläskfilé och gotta oss med, sista april 2012. Blir väl inte nå blodigare än så, svante han sover ju innan det blir mörkt så ingen kasa för våran del i år inte. Innan det ska jag fara ner på byn och göra ett besök hos tandläkaren. Usch och fy men nu är det snart klart :D Känns underbart...
önskar er alla en skön sista april och kom ihåg VARANNAN VATTEN ;)
Tänkte slänga in en bild på när vi gjorde ett besök hos grannarna här i veckan som uppskattas av både dom och svante :) Tyckte dom var så söta :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0