120427

April närmar sig sitt slut och svante närmar sig 7 månader, tiden går otroligt fort.
Högsommarvärme närmar sig och i nästa vecka kunde det bli riktiga super dagar som vädret visar nu.
Gårdagen var väl ingen höjdare men svante fick sig 2st lång prommisar. Idag är vädret lite behagligare. Termometern står redan nu på 8,6grader och hoppas det kommer gå upp lite mer under dagen.
Igår somnade lillskrutt 18.15 och sov till 5.30 imorse, första gången han somnar sådär tidigt tror jag. Men han åt och bajsa som en tok igår. På 2 dagar bajsade han 14gånger. Hum det är ju lite mycket med innan de var ju bajseriet lite trögt i några dagar. Får se hur han är idag. Bajsa en liten skvätt imorse.
De där med smakportioner var inget för honom, han är ett hungrit barn som tycker om mat och vi har fått in bra rutiner när vi äter med honom. Frukost, då får han gröt med plommonpuré eller rivet päron, lunch får han mat i puréform med potatis, grönsaker och kött till efterrätt får han mixade jordgubbar med nyponsoppa, mellis består av gröt och någon frukt och kvällsmaten är den samma som lunchen. Varje morgon och kväll äter han ca 190ml NAN 2. Så tycker det funkar otroligt bra nu och är så kul att han tycker om mat.
Tanden växer, men peppar peppar han har inte haft någon feber eller varit nå kinkig sen jag hämtade honom i måndags. Så första tanden, check. Nu sitter han super bra utan stöd sen en  tid tillbaka och börjar mer och mer tycka det är roligt att sitta och leka med saker. De där med att krypa var tydligen ingen hit så de väntar han med eller hoppar över helt. Roligare att ta sig fram i såstolen nu. :)
Dagen erbjuder långprommisar och förmodligen ett besök av Helén, var otroligt längesen vi sågs och hon har inte träffat svante på jätte länge så det ska bli roligt.
Morgondagen kommer att spenderas en del i sandviken då det är klädbytardag, vi ska runt lite på olika affärer, carro och sussie kommer på middag sen på kvällen och carro sover kvar tills söndag. Kommer nog bli en riktigt trevlig dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0