Underbara dag

Dagen har varit helt underbar, svante har fått vara som en bäbis ska vara för att må bra. Han har varit pigg, glad, vaken och fått sova. Ja en helt vanlig dag för många småbarnsföräldrar men riktigt så har ju inte våra dagar sett ut eftersom han inte gjort mycket annat än skrikit :( Men som sagt dagen har varit så bra.
Gick hem till svantes farmor så dom fick umgås lite och även hans faster var där :) Han har ju börja "hänga med" lite mer nu när det gäller vart rösten kommer ifrån och det märks vilka han känner igen. Var så otroligt skönt att få se honom så glad, nöjd och välmående så nog gör ersättningen sitt. Nu hoppas vi verkligen att det håller i sig.


Imorgon ska vi fara in till gävle svante och jag. Vi ska nämligen träffa Johanna och hennes lilla henry, ska bli jätte kul tycker jag :) Det skiljer ju bara någon vecka mellan dom. Undra va vi ska hitta på, ta en tur på stan iaf och någon fika kanske? Får se vad dom känner för?
Hoppas natten blir bra så vi orkar bara men som det verkar än så länge är det inga problem. På tal om det ska jag krypa ner under täcket och ta en date med john blund. ;)


BTW igår vart våran skatt 1månad <3
2a oktober

2a november


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Heej! Såg att du sökte andra mammor i Gävle/sandviken. Vi fick våran son i Sept, bor i Gävle =)

2011-11-10 @ 15:46:44
URL: http://gabribellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0