Lördag...

Igår kväll åkte vi hem till Emma på tacokväll :) Var himla mysigt och söta lilla nova bjöd på många skratt :) Hon är så jävla rolig nu när hon ska upprepa typ allt man säger och man förstår ju henne rätt bra nu vilket jag tycker är jätte roligt :) Det var jag, emma, johan, robert och nova som avnöjt en tacobuffe :) Efter maten skulle nova sova och vi vuxna bänka rumporna framför 101 sätt att åka ur en gameshow, rätt roligt och Gurkan vann :)
Tog dessvärre inte så många bilder, vart inte så långvariga. Hade ozzy hemma och jag fick tandvärk i vanlig ordning. Sjukt trött på de där nu så ska ringa tandläkaren igen på måndag och säga att nu är det fan akut.  Har sovit typ 3tim inatt, somna med en påse med hett vatten i som jag hade mot kinden. Fan dom måste ju fatta, jag är med barn och får knappt i mig någon mat, sover dåligt och käkar en massa alvedon :( Näe nu får dom fan göra något åt skiten.
Var visserligen lite bättre nu på morgonen men inte bra, det värker mest hela tiden :( Men men de får jag väl ta. Nu har vi städat hela lägenheten, och J står och fixar lite lunch åt oss, sötnosen :)

Bjuder på några bilder från gårdagen..

Mitt nya sätt att få i mig den näring bäbis behöver.. :(
 

Tacos :)

Söta nova i klänningen hon fick av mig och johan i födelsedagspresent :)


Ikväll ska jag ju på 3 rätters middag med linda hos mats :) Ska bli riktigt trevligt så det ser jag fram emot, hoppas jag kommer kunna äta något iaf, vara försiktig när jag tuggar. Vi får se hur det går men trevligt ska det bli iaf :)
Jag och Linda <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0